Şimdi Ara

Beelink GT1 mini , GT1 mini-A ve GT1 mini-2 (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
26
Favori
60.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Romu değiştirirseniz L1 sertifikası kaybolur. NETFLIX i HD ya da FHD de açamazsınız.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Böyle devam edeceğiz o zaman.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • turoktr kullanıcısına yanıt
    Hocam bence atv daha kullanışlı. Ben aptoide den internet hız ölçen program telegram chrome torrent Adm programlarını yükledim. Sorunsuz çalışıyor. Atv rom, kumanda ile kontrol etmeye daha uygun. Hdmi cec özelliği ile tv kumandasını kullanabiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirinbaba33

Hocam bence atv daha kullanışlı. Ben aptoide den internet hız ölçen program telegram chrome torrent Adm programlarını yükledim. Sorunsuz çalışıyor. Atv rom, kumanda ile kontrol etmeye daha uygun. Hdmi cec özelliği ile tv kumandasını kullanabiliyorum.
    Kumanda uyumu olması güzel..Bende LG ve Philips var kumandaları uyar mı acaba?

Hız ölçen program bende de yüklü ama bu program cihazın nete bağlanma hızını ölçüyor.
    Benim istediğim netflixi oynatırken netflixin hangi çözünürlükle oynadığı video stream bilgisini görmek.
    720p-1080p-2160p gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turoktr -- 25 Şubat 2020; 11:42:3 >
    Test pattern adlı videoyu oynattınız mı.

• quote:

Orijinalden alıntı: turoktr

Böyle devam edeceğiz o zaman.
    Bence de. Değiştirmek mantıklı olmaz.
  • sirinbaba33 S kullanıcısına yanıt
    Oynattım da Beelink üzerinden seçtiğim film oynarken netflixin video stream bilgisini görmek amacım. Bu bilgiyi LG den Netflixe girip kumandanın info tuşuna bastığımda LG TV den görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turoktr -- 25 Şubat 2020; 15:4:26 >
    Sizin dediğinizi mi box yapıyor mu.

• sirinbaba33 S kullanıcısına yanıt
    Ne bileyim kardeşim onu mibox kullananlara sor.konumuz mibox değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turoktr -- 25 Şubat 2020; 15:48:23 >
    Peki.

55.Sayfada anlattım. Ben gt mini a cihazımı şu an normal Android ve netflix FHD olarak kullanıyorum. İki netflix yüklü. Birincisi alvatech romla gelen atv netflix ve kumanda ile kullanılıyor, ikincisi de apk olarak yüklediğim FHD olmayan uygulama. Bunu da mouse ile kullanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutup_Kurbasi K kullanıcısına yanıt
    Hemen bakıyorum teşekkürler.

NW-6-400 için verdiğiniz lisans dosyası sanırım sizin cihaza ait.
    Biz netflix hatası için firmanın yolladığı lisansı kullanmamız gerekir herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turoktr -- 26 Şubat 2020; 12:45:2 >
  • Beeling Gt1 mini2 de root açma kapama varmı acaba menüde bulamadım. Tivibu go root hatası veriyor

• Beelink GT1 mini-A 4/64 gb cihaz alındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 18 Mart 2020; 20:36:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: udem1982

GT mini a cihazım iki gündür wi-fi ya bağlanmıyor nedeni ne olabilir arkadaşlar. Evdeki diğer bütün cihazlar bağlanıyor herhangi bir sıkıntı görünmüyor.
    Arkadaşlar merhaba, hala Wİ-Fİ bağlanma sorununu çözebilmiş değilim. Alvatech diye birisi tarafından yapılmış iki farklı rom kurdum ama onlarda çözmedi problemi. Bu kutuların tamirini yapan birileri var mıdır? Ankara'da olursa sevinirim.

Saygılar...
  • Merhaba arkadaslar. Bugun pttden gt mini a kutumu aldim ama cihazda kodi yok ve play store da da yok. Sizde de oyle mi.
    Sonradan cikti kodi ve kurdum sorun yok.
    1. Kumandayi cakistiramadin
    2. Hangi browseri kullaniyorsunuz onu merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agronur17 -- 2 Mart 2020; 21:55:36 >
  • Mini 2 kullanan arkadaşlar, cihazınızdan memnun musunuz? Olumlu ve olumsuz yönlerini yazabilir misiniz? Özellikle Bluetooth kulaklikla kullananlar varsa çekim gücünü yazarlarsa sevinirim.

• theburakxx T kullanıcısına yanıt
    Bende mini A var, BT çekimi çok iyi ve ses güçlü geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sessiz4154

Beeling Gt1 mini2 de root açma kapama varmı acaba menüde bulamadım. Tivibu go root hatası veriyor
    Root kilidi ayarı olması lazım. Yerini tam hatırlamıyorum. İnceleme videolarında olması lazım. Sanırım direkt rootlu geliyor zaten.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.