Şimdi Ara

Beelink GT1 mini , GT1 mini-A ve GT1 mini-2 (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
26
Favori
60.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 ocakta mini2 sipariş vermiştim hafta sonu türkiye ye geldi. Post nl ile gönderildi.
  • sessiz4154 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, demekki 15-20 günde Türkiye'ye geliyor. Peki Türkiye'ye girdikten sonra PTT sitesinden takip edilebiliyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Nereden sipariş vermiştiniz. Konuya fransız kalmayalım.
  • Aliexpress Beeling offical store den sipariş vermiştim. Ptt den takip edilebiliyor. 27 sinden beri gümrükte bekliyor.
  • GT mini a cihazım iki gündür wi-fi ya bağlanmıyor nedeni ne olabilir arkadaşlar. Evdeki diğer bütün cihazlar bağlanıyor herhangi bir sıkıntı görünmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • udem1982 U kullanıcısına yanıt
    Wıfı Anlyzer yüklü değilse bu programı yükleyip 2.4 ve 5.8 Ghz bandında kanalların çekim durumuna bakıp gereken ayarlamayı yaparsınız.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Hocam ben cihazı sifirlamistim şimdi ilk kurulum aşamasını atlayamiyorum wi-fi'ya baglanamadigim için. Çıldırmak üzereyim. lütfen yardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi udem1982 -- 1 Şubat 2020; 17:30:26 >
  • Bugün ürün geldi 10 ocakta 373tl ye almıştım. 26.5tl vergi çıktı. Beeling Gt1 mini2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessiz4154 -- 1 Şubat 2020; 18:49:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 10 Ocakta Aliexpress Beelink Official Store dan siparişim 25 Ocakta giriş yapti. Aliexpress standart shipping ile almistim. Bugun gumrukten cikis yapmis, pazartesi en gec sali elime gecer sanirim. Saticiya urunu 20 dolardan gostermesini istemistim, tamam yazmisti. 47.76 tl gumruk vergisi, 0.8 tl damga, 8 tl gumruge sunma ucreti toplam 56.56 tl vergi cikmis. Agirlik 476 gr

• quote:

Orijinalden alıntı: sessiz4154

Bugün ürün geldi 10 ocakta 373tl ye almıştım. 26.5tl vergi çıktı. Beeling Gt1 mini2.
    Çok iyi fiyata almışsınız. Güle güle kullanın. Vergi de çok az çıkmış. Bir yöntemi varsa paylaşabilir misiniz? Bir de aldığınız mağaza linkini?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uguroz89 U kullanıcısına yanıt
    Sizede hayırlı olsun. Post nl ile geldi ürün. Beeling official store den aldım.

Sagolun hocam size de hayirli olsun. Bana biraz vergi yuksek cikmis sizden kismet Ben 356 tl ye almistim indirim vardi kargo ile 375 liraya geldi + vergi toplam 430 liraya gelmis oldu.

• uguroz89 U kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir baktım da yurtiçinde hiçbir yerde mini-2 bulamadım.

Yurtiçi satış fiyatı en az 600-700 Tl bandında olur.

Fiyat yine de çok iyi. Umarım sorun ya da arıza yaşanmaz.
    1. WIFI şifresini doğru yazdığınızdan emin olun.

2. Ethernet kablosu ile kurulum yapıp, kutuya wifi anlyzer programını kurup kanalların çekip çekmediğine bakın.

3. Modem arayüzüne girip ayarlarını inceleyin.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,

Hala sorunu çözebilmiş değilim, açıkçası sorunun modem ile veya internetin çekip çekmemesi ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Çünkü modemi bu süreçte iki kere resetledim ve iki farklı telefonu bağlantı noktası yaparak bağlanmaya çalıştım ama hep benzer hatayı aldım. Ya wi-fi kablosuz bağlantıyı red etti diyor, ya da bağlantı bulunamadı diyor. Netten bulduğum bazı çözümleri denedim, statik ip atama vs ama hiç biri olmadı maalesef.

TV Box'a kurduğum bir program yüzünden oldu desem kaç kere fabrika ayarlarına döndüm.

Beelink'e mail attım cevap gelmedi, canlı destek açtım karşı taraftan herhangi bir cevap gelmedi.

İki gün önce hiç sıkıntısız çalışan alet birden çalışmamaya başladı. Öyle bekliyorum yani.

Saygılar,
    Küçük kablosuz usb ağ dongle lar var gerçi android de çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. cihazın wifi kartında sorun varsa belki bir alternatif olabilir.

Hocam dediğiniz şey aklımda daha önce bilgisayarımda kullanmıştım. Çözüm bulamazsam tekrar alırım denemek için, bilgi için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi udem1982 -- 4 Şubat 2020; 15:33:16 >
  • Bana da tüplü TV ye bağlamak için ara kablo lazım.

Ethernet kablosunun solundaki AV yazılan yere takılan, AV yuvasından tekli çıkış, sarı-beyaz-kırmızı 3 lü giriş TV ye.
    Nasıl bir şeydi ve N11 de falan bulunur mu?

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.