Şimdi Ara

Beelink GT1 mini , GT1 mini-A ve GT1 mini-2 (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
26
Favori
60.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: udem1982

Merhaba arkadaşlar, iki gündür beelink GT mini' bin ayarları ile uğraşıyorum. Şimdi de chromu yükledim ama ekrana sığmıyor kenarlardan taşıyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz. Kodi de falan da aynı sorun var. Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.
    Ayarlar ekranın sağ köşesinde çıkmalı.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/141524996

• GT1 mini-2 ye NETFLIX 4K desteği gelmiş.

tr.aliexpress.com
    Beelink GT1 mini 2 Akıllı tv kutusu desteği Netflix 4K IPTV Amlogic S905X3 Android 9.0 4GB 64G Ses kontrol 5G WiFi Google Oyun Kutusu - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/i/33056200564.html

Önceden satılan cihazlara da destek var mı diye sormak gerekir.
  • @Limanyakan hocam diğer Android TV Box tavsiyeleri ana konusunda verdiğiniz tavsiyede tam 12'den vurduğunuzu düşündüğüm için direkt bu BeeLink başlığına geldim. GT1 Mini2 tam aradığım cihaz. Netflix kullanmıyorum ama ESN ile yüksek çözünürlük desteğinin geldiğini yazmışsınız, bu konuda ve ESN kaydı konusunda bilgim yok.

Umarım Wifi da başka yerlerde yazdığı gibi kopma vb. sıkıntılar çıkmaz. Banggood vergi geri ödemesi konusunda da; PTT'nin bize ödemeye ilişkin makbuz vermemesi nedeniyle ödemeyi Banggood'a belgeleme konusunda sıkıntı yaşayanlar olmuş bu arada sanırım :(

Mithat Bey'in inceleme videosuda çok başarılı. Oraya da yazdım. Sanırım doğru F/P cihazı bu.@miki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 9 Ocak 2020; 16:52:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Şuan için sınıfının en performanslı cihazı bu. ESN, NETFLIX desteği olan tv lerde de var. GT1 mini-A da da ESN numarası ile NETFLIX 4K açılabiliyor. 2 defa engelleme geldi. Firma cihaz bazında destek verip NETFLIX 4K yı sağlıyor. Bunun da garantisi yok. En kötü ihtimalle 540p izlenir.

2.4Ghz de wıfı performansı zayıf kalabilir. 5Ghz deki performansı yeterli olur.

Aliexpressteki Beelink in resmi mağazasından alınabilir. Ender de olsa biraz yüksek vergi çıkabiliyor. Düşük vergi çıkarsa iyi.

miki üstadın incelemesini yaptığı bütün s905X3 çipsetli cihazların özellikle oyunlardaki performansını dikkatlice izledim.

Diğer kutularda haraketli görüntülerde fluleşme-hafiften dağılma gözledim.

GT1 mini-2 herşekilde kalitesini hissettiriyor.
  • udem1982 U kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar sorunu cozdum, sorun TV box ayarlarında değil TV bin kendi ekran ayarlarından kaynaklanıyormuş. TV ekrani 16/9 ayarliydi onu otomatik yaptım çözüldü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

GT1 mini-2 ye NETFLIX 4K desteği gelmiş.

Aliexpressteki Netflix 4k yazması tamamen aldatmaca, arkadaş aldı 540p gösteriyor. Beelinke durumu bildirdiler, GT king in corelec versiyonunu kurun diye cevap gelmiş. Corelec ile Netflix 1080p açılıyor.

• quote:

GT1 mini-2 ye NETFLIX 4K desteği gelmiş.

Hocam emin olmadan böyle 4k gelmiş, 2k gitmiş demeniz doğru mu? Netflix in bir güncellemesine bakar o 4k sonra 480p ye kalırsın. İnsanlar size inanıp ürün alıyor. Beelink paraya kıysın Google dan sertifika alsın netflix ile anlaşsın. Android tv arayüzü yapınca çakma mi box dan öteye gidemiyorsun.

• udem1982 U kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde tv nin görüntü ayarlarından görüntü kalitesi optimize edilmeli. IP Tv de falan çok belirgin iyileşme oluyor.
  • bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Aliexpressteki Beelink in resmi mağazasındaki ilanda Google sertifika ve NETFLIX 4K desteği olduğu bilgisi var.

(O Google sertifikalı, ses uzaktan kumanda ile, destek Netflix 4 K) olduğu yazıyor.

Yeni satılan cihazlarda ATV rom ile mini-A da olduğu gibi NETFLIX 4K desteği vermiş olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Hocam emin olmadan böyle 4k gelmiş, 2k gitmiş demeniz doğru mu? Netflix in bir güncellemesine bakar o 4k sonra 480p ye kalırsın. İnsanlar size inanıp ürün alıyor. Beelink paraya kıysın Google dan sertifika alsın netflix ile anlaşsın. Android tv arayüzü yapınca çakma mi box dan öteye gidemiyorsun.

Alıntıları Göster
    Bu bilgi Aliexpressteki resmi beelink mağazasının ilanında var.
    www.aliexpress.com
    Beelink GT1 mini 2 Smart TV Box Support Netflix 4K IPTV Amlogic S905X3 Android 9.0 4GB 64G Voice Control 5G WiFi Google Play Box - AliExpress
    https://www.aliexpress.com/i/4000028614331.html

Beelink GT1 mini-A da olduğu gibi mini-2 ye de NETFLIX 4K desteği vermiş olabilirler.

mini-A ya NETFLIX 4K için iki defa engelleme geldi firma bu sorunu çözdü.

Zaten bu cihazlarda resmi NETFLIX sertifikası olmadığını ve kalıcı olamayabileceğini her fırsatta belirtiyoruz.

• quote:

Aliexpressteki Beelink in resmi mağazasındaki ilanda Google sertifika ve NETFLIX 4K desteği olduğu bilgisi var.

(O Google sertifikalı, ses uzaktan kumanda ile, destek Netflix 4 K) olduğu yazıyor.

Yeni satılan cihazlarda ATV rom ile mini-A da olduğu gibi NETFLIX 4K desteği vermiş olabilirler.
    Beelinkin maile verdiği cevap

Beelink GT1 mini ,    GT1 mini-A    ve   GT1 mini-2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 10 Ocak 2020; 1:7:4 >

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    27 aralıkta mail e cevap verilmiş.

Bu tarihten sonra Atv rom çıkarmış olabilirler.

Yakında durum netleşir.
  • Az önce Aliexpressten kargo dahil 375 TL ye gt1 mini 2 siparisini verdim official beelink storedan. Saticiyada urunu 20 Dolardan gosterebilir misiniz yazdim. Aralik 2019 da yorum yapan biri o sekilde 40 TL vergi odedigini belirtmis.

Banggood da ise sigorta ve kargo dahil 460 TL ye geliyordu. Sizce aradaki fark icin yaptigim mantikli olmus mu? 85 TL ve uzeri vergi cikmaz umarim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: uguroz89

Az önce Aliexpressten kargo dahil 375 TL ye gt1 mini 2 siparisini verdim official beelink storedan. Saticiyada urunu 20 Dolardan gosterebilir misiniz yazdim. Aralik 2019 da yorum yapan biri o sekilde 40 TL vergi odedigini belirtmis.

Banggood da ise sigorta ve kargo dahil 460 TL ye geliyordu. Sizce aradaki fark icin yaptigim mantikli olmus mu? 85 TL ve uzeri vergi cikmaz umarim :)
    belli olmuyor gümrük memurları kafasına göre yazıyor 2 tane aldım ilk gelen 91 tl 2ci ye 21.5 tl geldi
  • Hocam merhaba tekrar. Beelink Gt1 Mini 2 incelemesine baktım başka yerlerden. Cihaz kasası gerçekten anormal derecede minimal yani çok küçük. Sizce bu fazla ısınma ve buna bağlı performans düşüklüğü gibi sorunlara yol açar mı? Açıkçası kasası büyük ve havadar olsa çok daha içime sinerdi ama sırf "Mini" dedikleri için ebatları küçük tutmak zorunda kalmış adamlar sanırım :)

Bir de official YouTube uygulaması arayüzde neden bulunmuyor Mini 2 şunun gibi inceleme videolarında?

10:30 dakikasına bakarsanız:
    dortsilindir tvyoutube
    BEELİNK GT1 MİNİ 2 | İŞTE ARADIĞIN SMART ANDROİD TV BOXLAR | 4K Best Review
    https://www.youtube.com/watch?v=H7IgMb4BSig&feature=youtu.be

Hazırda en çok rağbet gören resmi Android TV versiyonlu YouTube uygulamasının yüklü gelmemesi resmen komedi. Sebebi ne acaba, lisans mevzusu mu? Kodi ve Netflix'de yüklü gelmiyormuş diğer birçok box aksine.

Cihaz fabrikasyon rootlu olarak geliyor sanırım bu arada. Bu harika bir olay. Bir de Twrp yüklü gelseydi tadından yenmezdi galiba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 10 Ocak 2020; 18:26:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Slm, bu cihazdan ben de almayı düşünüyorum, sağlam bir cihaza benziyor. Bahsini ettiğiniz eksik uygulamaların hepsi Aptoide TV uygulamasinda var ve oradan yüklenir. Bu bir sorun değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: theburakx

Slm, bu cihazdan ben de almayı düşünüyorum, sağlam bir cihaza benziyor. Bahsini ettiğiniz eksik uygulamaların hepsi Aptoide TV uygulamasinda var ve oradan yüklenir. Bu bir sorun değil.
    Haklısınız. Teşekkürler. Sadece sebebini merak ettim. Unutmuş olmaları imkansız. Kesin lisans ile ilgili bir durum ama açık kaynak Kodi'de yüklü olmayınca o ihtimal de zayıflıyor. Neyse.

Aptoide'yi yeni keşfettim açıkçası. Android TV için Google Play Store'da hiçbir şey yok adam gibi. Aşırı miktarda az ve kullanışsız. Normal Android ile alakası yok yani mağazanın. Sorum şu: Aptoide'yi yükleyince sisteme gömülü olan Google Play Hizmetleri ve Play Store'a bir zararı oluyor mu işlevsiz kalma veya çökme/çakışma gibi? Deneyiminiz varsa anlatırsanız sevinirim.

Selamlar.

Aleykümselam dostum, ben 10 ay önce Tanix tx5 Max aldım halen de kullanıyorum, on numara. Sadece Bluetooth kulaklikla kullanamıyorum, BT sorunu var, yanında bile çekmiyor. Cihazda bahsinini ettiğin tüm programlar yüklü halde geldi. Bence lisansla alakası yok. Sebebini bilmiyorum. Beelink gt1 mini2 alıp bunu da satacağım. Aslında bircihaz daha lazim ama sırf BT sebebiyle satacağım. yoksa on numara cihaz . Google play yüklü halde Aptoide TV ve apkpure yüklü hiçbir sorun yok zaten bu uygulamalarin yüklü olup olmamasıyla Google play store hiçbir alakası da yok, olamaz da.

• quote:

Orijinalden alıntı: theburakx

Aleykümselam dostum, ben 10 ay önce Tanix tx5 Max aldım halen de kullanıyorum, on numara. Sadece Bluetooth kulaklikla kullanamıyorum, BT sorunu var, yanında bile çekmiyor. Cihazda bahsinini ettiğin tüm programlar yüklü halde geldi. Bence lisansla alakası yok. Sebebini bilmiyorum. Beelink gt1 mini2 alıp bunu da satacağım. Aslında bircihaz daha lazim ama sırf BT sebebiyle satacağım. yoksa on numara cihaz . Google play yüklü halde Aptoide TV ve apkpure yüklü hiçbir sorun yok zaten bu uygulamalarin yüklü olup olmamasıyla Google play store hiçbir alakası da yok, olamaz da.
    Bluetooth kullanırken wifi açık mı
  • enginsen10 E kullanıcısına yanıt
    Hayır kapalı, kablo ile kullanıyorum

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.