Şimdi Ara

Beelink GT1 mini , GT1 mini-A ve GT1 mini-2 (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
26
Favori
60.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda yine aynı yöntemle fixlendi tekrar Netflix doğru düzgün izlemek güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Bu engelleme can sıkıcı bir durum fakat bu şekilde destek sürecek demek ki.
    Hocam önemli olan çıkan soruna duyarlı olmaları.
    Bana da uzun bir mail geldi yeni gördüm.Klavuz video yana dönük çıkmış.
    Yarın denerim artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turoktr -- 18 Aralık 2019; 23:31:20 >
  • quote:

Bu engelleme can sıkıcı bir durum fakat bu şekilde destek sürecek demek ki.
    Nereye kadar devam eder bilmiyoruz ama şu anda destek devam ediyor.
    Atılan maillere bile anında cevap veriyorlar. Müşteri ilişkileri çok iyi, bırakın çin firmasını global büyük firmalarda böyle bir durum yok. Cihazdanda memnunum artık gittiği yere kadar.

• beelink in yazılım destekçileri kalabalık. Fakat bir ugoos kadar da yazılım desteği kuvvetli değil.

NETFLIX in saçma kartelini kırma çabaları takdir edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 19 Aralık 2019; 17:39:3 >
  • quote:

beelink in yazılım destekçileri kalabalık. Fakat bir ugoos kadar da yazılım desteği kuvvetli değil.

NETFLIX in saçma kartelini kırma çabaları takdir edilebilir.
    Ugoos un cihazları Beelinkten daha mı iyidir.
  • ones O kullanıcısına yanıt
    s922X çipsetli AM6 da 2GB ram ile KING in performansına yakın bir antutu yakaladılar.

Kaliteden daha önemlisi daha az sorunlu ve yazılım desteği daha hızlı.

Beelink çok çeşitli ve farklı versiyonlarda ürünler çıkartıyor ve bazı sorunlar yaşanabiliyor.

Bir cihazda sorun yaşanmaz ise sorunları çözmek için güncellemeye de gerek kalmıyor.
  • Inrl kullanıcısına yanıt
    hocam nasıl yaptınız bizimki hala çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerkocak

hocam nasıl yaptınız bizimki hala çalışmıyor
    beelinkservice@bee-link.com
    Buraya cihazın altindaki seri no yazıp, Netflix seyredenediginizi belirtin.
    Size kurulum videosu ve gerekli yazılımları atacaklar. Kaliteli 2 ucu erkek kısa USB kablo lazım. PC den yazılımı yüklemek için önce yükle deyin sonra USB kabloyu önce PC ye sonra mini A nin USB 2.0 portuna takın. PC de yükleme onayı verdiyse tamamdır, vermesiyle tekrar yapın bazen hata verebiliyor. Daha sonra aotoideden beyaz zeminli Netflix son sürüme guncelleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 21 Aralık 2019; 11:49:52 >
  • Beelink GT1 Mini-2'de android tv sistemi mi var? yoksa yüklenebiliniyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agronur17 kullanıcısına yanıt
    GT1 mini-A da ATV rom var. Mini-2 de saf android.

Yakında mini-2 için de ATV rom çıkarırlar.

X3 uzantılı çipsetin MALI-G31 ve PİE ile uyumu çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

beelinkservice@bee-link.com
    Buraya cihazın altindaki seri no yazıp, Netflix seyredenediginizi belirtin.
    Size kurulum videosu ve gerekli yazılımları atacaklar. Kaliteli 2 ucu erkek kısa USB kablo lazım. PC den yazılımı yüklemek için önce yükle deyin sonra USB kabloyu önce PC ye sonra mini A nin USB 2.0 portuna takın. PC de yükleme onayı verdiyse tamamdır, vermesiyle tekrar yapın bazen hata verebiliyor. Daha sonra aotoideden beyaz zeminli Netflix son sürüme guncelleyin.

Alıntıları Göster
    Benim gt mini 2 için mail attım , netflix i hd izlemem için yardımcı olabilirmisiniz diye? seri no yolladım, benim seri noya göre uygun lisans yolladılar ama yüklemek uğraş ve kablo istediğinden yapamadım:)
    Gerçi burada Beelink GT1 mini A yazıyor. Yanlışlıkla da yollamış olabilirler :))

Please use a USB 2.0 port (black), and a USB 2.0 (black) USB cable is recommended. The burning tool only supports Windows systems.

1. Install the burning tool. Install this tool on the C drive.

2. Open the root directory of the burning tool.

3. Extract the "license" file.

4. Copy the unzipped "license" file to the root directory of the burning tool.

5. Open the burning tool.

6. Click "File"-"Import Burning Package" and select the key.img file.

7. Tick the two options of whether to overwrite the key.

8. Click the "Start" button of the burning tool.

9. Connect the USB cable to the computer.

10. Connect the USB cable to TV BOX.GT1-A Select the USB port next to the TF card slot. GT-mini-A chooses the black USB port.

Do not tick "Erase All" or the device will not work properly.

If the burning tool does not recognize the TV BOX: use a paper clip to press and hold the small hole on the back of the device, and then follow the steps to burn. Do not pull out the paper clip until the burning is complete.

If the burning tool reports an error: Please restart your computer or close the burning tool and reopen it for burning.

https://beelink-my.sharepoint.com/personal/firmwareservice_beelink_onmicrosoft_com/_layouts/15/onedrive.aspx?id=%2Fpersonal%2Ffirmwareservice_beelink_onmicrosoft_com%2FDocuments%2FNetflix%2FGT%20mini-A%20KEY.mp4&parent=%2Fpersonal%2Ffirmwareservice_beelink_onmicrosoft_com%2FDocuments%2FNetflix&originalPath=aHR0cHM6Ly9iZWVsaW5rLW15LnNoYXJlcG9pbnQuY29tLzp2Oi9nL3BlcnNvbmFsL2Zpcm13YXJlc2VydmljZV9iZWVsaW5rX29ubWljcm9zb2Z0X2NvbS9FV0dEMDJoYzY3UkpuQ2FBSUFOeFBYY0JiOGlFdkloRlZyTmpNRkY0OFhUY0tnP3J0aW1lPW1BMEFiZUdIMTBn

Best regards

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miki -- 23 Aralık 2019; 22:50:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: miki

Benim gt mini 2 için mail attım , netflix i hd izlemem için yardımcı olabilirmisiniz diye? seri no yolladım, benim seri noya göre uygun lisans yolladılar ama yüklemek uğraş ve kablo istediğinden yapamadım:)
    Gerçi burada Beelink GT1 mini A yazıyor. Yanlışlıkla da yollamış olabilirler :))

Please use a USB 2.0 port (black), and a USB 2.0 (black) USB cable is recommended. The burning tool only supports Windows systems.

1. Install the burning tool. Install this tool on the C drive.

2. Open the root directory of the burning tool.

3. Extract the "license" file.

4. Copy the unzipped "license" file to the root directory of the burning tool.

5. Open the burning tool.

6. Click "File"-"Import Burning Package" and select the key.img file.

7. Tick the two options of whether to overwrite the key.

8. Click the "Start" button of the burning tool.

9. Connect the USB cable to the computer.

10. Connect the USB cable to TV BOX.GT1-A Select the USB port next to the TF card slot. GT-mini-A chooses the black USB port.

Do not tick "Erase All" or the device will not work properly.

If the burning tool does not recognize the TV BOX: use a paper clip to press and hold the small hole on the back of the device, and then follow the steps to burn. Do not pull out the paper clip until the burning is complete.

If the burning tool reports an error: Please restart your computer or close the burning tool and reopen it for burning.
    https://beelink-my.sharepoint.com/personal/firmwareservice_beelink_onmicrosoft_com/_layouts/15/onedrive.aspx?id=%2Fpersonal%2Ffirmwareservice_beelink_onmicrosoft_com%2FDocuments%2FNetflix%2FGT%20mini-A%28LPDDR4%29&originalPath=aHR0cHM6Ly9iZWVsaW5rLW15LnNoYXJlcG9pbnQuY29tLzpmOi9nL3BlcnNvbmFsL2Zpcm13YXJlc2VydmljZV9iZWVsaW5rX29ubWljcm9zb2Z0X2NvbS9FaWxUR1VlZkZQSkNtZHVFb09vN3BpZ0JZanBTNWoyYVRvLUgxWVNtenBTY093P3J0aW1lPUpsUVliT0dIMTBn
    https://beelink-my.sharepoint.com/personal/firmwareservice_beelink_onmicrosoft_com/_layouts/15/onedrive.aspx?id=%2Fpersonal%2Ffirmwareservice_beelink_onmicrosoft_com%2FDocuments%2FNetflix%2FGT%20mini-A%20KEY.mp4&parent=%2Fpersonal%2Ffirmwareservice_beelink_onmicrosoft_com%2FDocuments%2FNetflix&originalPath=aHR0cHM6Ly9iZWVsaW5rLW15LnNoYXJlcG9pbnQuY29tLzp2Oi9nL3BlcnNvbmFsL2Zpcm13YXJlc2VydmljZV9iZWVsaW5rX29ubWljcm9zb2Z0X2NvbS9FV0dEMDJoYzY3UkpuQ2FBSUFOeFBYY0JiOGlFdkloRlZyTmpNRkY0OFhUY0tnP3J0aW1lPW1BMEFiZUdIMTBn

Best regards

Alıntıları Göster
    Mini-2 de 1080p veya 4k Netflix olmuyor daha önce sormuştum. Mini A ve GT1 A için yani ATV Romlu Beelinkler için yazılım var. Bunlara Mibox S in ESN Numarasi kopyalandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 23 Aralık 2019; 23:28:26 >

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    İyi ki denememişim , sağolasın
  • beelink gt1 amlogic s905x2 android 8.1 cihazı yurtdışından aldım şuan kilitlendi ne yaptımsa tepki yok. Bu cihazların tamirini yapan srrvis var mı

• uyelikadresi U kullanıcısına yanıt
    gearbest,banggood gibi yerlerden aldıysan ticket açıp paranı geri alabilirsin
    Senden sorunun ne olduğunu anlamak için video,resim gibi şeyler isteyebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyelikadresi

beelink gt1 amlogic s905x2 android 8.1 cihazı yurtdışından aldım şuan kilitlendi ne yaptımsa tepki yok. Bu cihazların tamirini yapan srrvis var mı
    Arkasındaki av çıkışının içinde reset düğmesi olabilir, kurdanla bastırarak fişe takın biraz bekleyin belki düzeltebilir.

• quote:

beelink gt1 amlogic s905x2 android 8.1 cihazı yurtdışından aldım şuan kilitlendi ne yaptımsa tepki yok. Bu cihazların tamirini yapan srrvis var mı

bu arkadaşla irtibata geçin

• Beelink GT1 Mini 2 cihazının incelemesini görüşlerinize sunarım.

Mutlu Yıllar :)

• quote:

Merhaba arkadaşım, umarım kısa zamanda çözersin sorunu. Gümrük de masraf ne çıkarttılar?

• miki kullanıcısına yanıt
    Mithat Hocam elinize sağlık güzel bir inceleme olmuş. Tek sormak istediğim bu oyunu oyun kolu ile oynadığınızı belirtiyorsunuz. Bu oyun kolu nasıl bir şey acaba? Biraz detay paylaşabilir misiniz. Ben PS3 kolunu tanıtmayı başaramadım. Bu sebeple kablosuz olarak kullanabileceğim hesaplı bir oyun kolu arıyorum. Teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.