Şimdi Ara

beğeni ve duvara mesaj yazma iletileri görünmeme sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar. Bu face lanet ettirir adama. Arkadaşımın düğünü var. Etkinlik yolluyor. Katılıcam seçeneğini seçince duvarında şu şu adlı arkadaş katılacaktır yazıyor. Ama ben katılıcak seçeneğini seçince şu arkadaşın katılacak diyr yazmıyor. Milletin doğum gününü kutluyorum. Duvarlarında görünmüyor. Beğendiğim iletiler sayfamda arkadaşlarım tarafından görülemiyor. Sadece paylaştığım iletiler görünüyor. Ayarlara falan girdim. Tüm seçenekler ya herkes görsün ya da arkadaşlarımın arkadaşları seçenekleri ama arkilerim görmüyor. Lütfen yardım edin. Ciddi sorun olmaya başladı. Geçen bu yüzden arkadaşın biri ile tartıştık. Öyle farkettim bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya da pokezoom şu resmi beğendi gibi bi ileti çıkmıyor arkadaşlarımda. Sanki onu hiç beğenmemişim gibi görünüyor.

• İlginç. Dondur hesabını bir süre sonra veya bir kaç saat sonra tekrâr aç bakalım, belki düzelir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Knıght

İlginç. Dondur hesabını bir süre sonra veya bir kaç saat sonra tekrâr aç bakalım, belki düzelir..

Kardeşim cidden. Çözebilmiş değilim. Bilen bi yardım etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

İlginç. Dondur hesabını bir süre sonra veya bir kaç saat sonra tekrâr aç bakalım, belki düzelir..

Kardeş valla konuna tıkladığım da sorununu araştırıp soruşturdum pek bir bilene rastlamadım. Ben de bu yeni olan tasarım da pek ahkâm kesicek nitelikte zaten bir şey bilmiyorum ne desem, şaşırdım. Eski tasarım daha iyiydi, ve her sorunu rahatlıkla çözerdim. Yine araştırırım ben bu sorunu buılursam bir çözüm yolu, sana PM gönderirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

Kardeş valla konuna tıkladığım da sorununu araştırıp soruşturdum pek bir bilene rastlamadım. Ben de bu yeni olan tasarım da pek ahkâm kesicek nitelikte zaten bir şey bilmiyorum ne desem, şaşırdım. Eski tasarım daha iyiydi, ve her sorunu rahatlıkla çözerdim. Yine araştırırım ben bu sorunu buılursam bir çözüm yolu, sana PM gönderirim.

ALLAH razı olsun kardeşim. İnş. Bulursun. Laptop bozuk mobildem giriyorum şu aralar. Mobilden tüm ayarları kurcaladım yok. Olmadı. Ciddi sıkıntılar oluşturmaya başladı. İnternet çağında herkesin bi facesinin olması ve ciddi durumların faceden paylaşılma gibi olaylarda çok tartışma yaşadım bu konuda.

• Yok beyler olmuyo. Çıldıracam. Arkadaşların beğeni bende görünüyo. Benim beğenilerim görünmüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Faceyle nasıl irtibat kurabilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.