Şimdi Ara

behsat rasuli kitapları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (eşit ağırlık öğrencisiyim)Arkadaşlar bu ismi görünce herkes kalıplaşmış düşünceleri ile ya savuncak ya eleştiricek bizi kandırdı diye ama mesajımın tamamını okuduktan sonra yorum yapmanızı istiyorum.Arkadaşlar mezuna kaldım bu yıl dershaneler kapandı kapanmayanlar aşırı pahalı alternatif yok evde hazırlanmak zorundayım matematiğim diğer derslerime nazaran sağlam 32 mat sorusunda ygsde 27-30 arası netlerim geliyor geometrim ise 8de 2-3 civarı ben şimdi maddi olarak zor durumdayım ve aileme kitap alın demeye çekiniyorum mezuna kaldım yazın çalıştım ve biraz para biriktirdim bu günler için 750 tl bütçem var zaman sınavlarına girmeyi düşünüyorum ve bu bütçeyi çok sarsıcak zaten geri kalanlarla matematik ve geometri adına behsat hocadan yararlanmam sizce mantıklı mı alanlar memnun mu teşekkürler

• Faydalı olur ama bütcene göre bilemem.
  • Faydalı olur ama arkadaşın dediği gibi bütçene bağlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim Behzat Hocayı dibine kadar tavsiye ederim ..
  • Bence zaman sınavlarına girme. Çözümlü deneme ve kitap sana daha faydalı olur.

Zaten 30 civarı mat yapıyomuşsun behzatla falan uğraşma

• Bence zamana gir sınav ortamı var sınav oryamında ne yapacağım önemli

• Hocam 30 sabit değil ama işte maksimum netim 30 onu minumum yapmam lazım ayrıca geom yerlerde diye dedim zaman sınavı haftada bir oluyor diye söylemiştim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Matematik meb kitapları
    6 ay önce açıldı
    Gramer kitabı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.