Şimdi Ara

Behzat Ç. | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.648
Cevap
58
Favori
489.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Behzat teklif edemeden kesin bişeyler olucak sankim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26
    Anlamamayı yeğliyoruz (!) ; anlarsak RTUK te anlar..

STAR AVRUPA da RTÜK yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suzi dilara

quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26
    Anlamamayı yeğliyoruz (!) ; anlarsak RTUK te anlar..

STAR AVRUPA da RTÜK yok

Anlaşılıyor yahu. Mesela bu bölüm Harun oraya bile gelirim dediya işte orda e.a dedi Behzat. Bir başka yerde de sen benle Beşiktaşın çoook eski teknik direktörü mü geçiyorsun dedi.

İsteyince anlaşılıyor yani.

• RTUK'e sizin gibi '' uyanık '' birisi çıkar ihbar ederse , o zaman da ceza vermeye durumu oluyor RTUK'ün.
    Siz sanıyor musunuz ki '' bip '' lenerek kurtulunduğunu.. Önemli olan anlamamak... anlaşılmaması...
    O yüzden '' aptala '' yatın , sorun olmaz.

ah bu gençler ah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 1 Aralık 2010; 0:37:07 >
  • Yazık bu adamın çilesi ne olacak ya. Tokatı da yedi

@Bodyguard_26 "ah bu gençler ah" kısmı hariç haklı olabilirsin.
  • Şimdi bu müdür göverinden alınacak mı?
  • Dizi bitecek dediniz.
    Adamlar işte yolu hazırlıyor . Müdür kalır mı gider mi...v.s.
    (ya da devam edecek dizi..)
    En azından adam gibi bitirmeye niyetliler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 1 Aralık 2010; 0:52:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Şimdi bu müdür göverinden alınacak mı?

Galiba evet

Dizi baya gerçekleri işliyor yahu

eh hal böyle olunca tabi tv'den kaldırırlar

bize milleti uyutacak programlar lazım acun'la yola devam türkiye
  • Evlenme teklifi süperdi yalnız. Çok güldüm o sahnede.
    Ama sonu kötü bitti. Zaten kıl oluyorum ben o kadına. Savcıyla evlensin birbirlerine daha çok yakışıyorlar.

Biiip olayında ise Ezelde de birsürü var. Bişey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

Galiba evet

Gerçekler değilse bile gerçeğe çok yakın bir dizi.

Kurtlar Vadisi'ndeki gibi Polat'ın üzerine yağan kurşunlara kafa eğerek ve sıka sıka ıskalamadan gitmesi, mayınlı arazide 100 metre serbest koşması benzeri ilahi güçler yok bu dizide.

Adam arıza ama harbi arıza. Polat gibi balondan kahraman halleri yok. Zaten o yüzden seviliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

Kurtlar Vadisi'ndeki gibi Polat'ın üzerine yağan kurşunlara kafa eğerek ve sıka sıka ıskalamadan gitmesi, mayınlı arazide 100 metre serbest koşması benzeri ilahi güçler yok bu dizide.

Hep bundan kaydediyoruz.. Hemen süper güçler eklenmeli Behzat'a , ceket ütüsü de çatışsa bile bozulmamalı..
    HAKLISIN.

• quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

Galiba evet

Gerçekler değilse bile gerçeğe çok yakın bir dizi.

Adam arıza ama harbi arıza. Polat gibi balondan kahraman halleri yok. Zaten o yüzden seviliyor.

deli yürekteki gibi ankara çayından makineli tüfek ile çıksın
    haklısın valla işte böyle gerçekçi kaliteli yapımları milletimizin bünyesi kaldırmıyor

• valla dizinin bu bölümünde kurgu mükemmeldi.

şu diziyi yeryüzündeki tüm dizilere yeğlerim. inşallah bitmez. hem ankara hasretimi gideriyorum
  • Dizi muhteşem gidiyor. 10. bölümü çok beğendim seçtikleri konular ve bunları anlatış biçimleri çok gerçekçi ayrıca her bölüm dehşet komik sahneler oluyor özellikle Harun'un olduğu sahneler
  • pek seyredemediğim bi dizi

çok övüyolar bi ara bakmak lazım ekşi sözlükte baya bi övülmüş ayrıca aynı zamanda eğlenceli bi diziymiş tekrarına denk gelirsem bakayım
  • Mr : geç kaldın la ,artık emekli olacak adam

Ezel'in karşısına almadan Pazar devam etselerdi çok iyiyidi
    ÇGH dan buraya kayan çoktu,
    en güzel o zamandı , haber sonrası takip edebiliyodum
  • aksam kı bolum cok ıyıdı hersey yolunda kaldırılmasına falan bence hıc gerek yok daha sonrakı bolumu sımdıden merak edıyorum
  • Ve bir destek;
    http://www.medyatava.com/haber.asp?id=73543

Bu mühendis ile Harun'un saksı muhabbeti çok iyiydi
  • Bu diziden sebep, biraz internetten araştırma yapınca garip bir bilgiye vakıf oldum. Eğer yanlış bilgi edinmediysem (hatalıysam arkadaşlar düzeltsin lütfen) bu reyting olayını 2200 adet eve koydukları decoder türü bir cihaz ile ölçüyorlarmış. 75 milyon nüfusa sahip Türkiye'de reyting oranları, dolayısıyla bizim ağırlıklı olarak ne izlemek zorunda olduğumuza bu şekilde karar veriliyormuş. Yani asıl olan bir programın çok fazla seveni,izleyicisi olması veya kaliteli olması değil, bu ilkel yöntemde saptanan bence son derece "yanlış" olan sonuçlarmış ! Üstelik reklam verenlerde tercihlerini tamamen buna göre yapıyor.
    Bu cihazı evinde bulundan 2200 kişinin bir kaçından öğrendiğim kadarıyla pekte sallamıyorlarmış.

Hal böyle olunca "kaynım bana atladı" türü programlar bütün toplumu zevzek yerine koyarak çok sayıda kanalda el mahkum tam gün veriliyor. İyi bir film yada dizi yapan yerli girişimcinin önü de ne acıdırki en baştan kesiliyor.

Şimdi milyonlarca internet kullancısı var, her gün yüzbinlerce insanın girdiği büyük forumlar ve web siteleri var. Bu reyting olayını gerçekten akılcı şekilde saptamak için bir çok imkan var. Yine taksınlar cihazlarını istdikleri yere ama bu kadar vatandaşla da dalga geçmesinler.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.