Şimdi Ara

Behzat Ç. | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.648
Cevap
58
Favori
489.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ank_hermes2004 aynen sistem eski ve çok saçma şuan her decoder den saptayabilirler işlerine gelmiyor birtakım kitlelerin! Şu reyting cihaz sahiplerini bir odaya kapatıp tokatlamak istiyorum. Kim la bunlar? En dingil kitleye vermişler cihazları hiç bizde ve çevremizde yok şaka gibi bir rakam ulan 100 lerce programı 2,3 bin kişi nasıl belirler program başına bile yetersiz izleyici sayısı mantığınıza so.. 10. bölümde resmen ağladım yazanın, çekenin, oynayanın pokunu yiyim
  • Dünkü bölüm yine süperdi

Ama dizi bitecek diye resmen diken üstünde duruyoruz. Türkiyeden düzenli TV'den izlediğim tek dizi vardı onu da Star kaldıracak sanırım lanet olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strm13 -- 1 Aralık 2010; 16:17:11 >
  • Süper bir bölümdü. Bu sefer hakikaten senaryo aştı kendini.

Hayaletin kazadan sonra yazık oldu taze fasulyeye demesine koptum

Behzatı ben de Savcı Esra ile yakıştırıyorum. İnşallah o şekilde gider de dizinin akıbeti meçhul adam gibi birkaç diziden biriydi benim gözümde onu da kaldırıyorlar...
  • Çok güzel bir dizi star bitirmeye kalkarsa kaparlar gibime geliyor.
  • anlamıyorum bu dızı nasıl reytıng toplayamıyor
    kesınlıkle cok ıyı oyuncular hersey 4 4
  • bence isimden kaybediyor
  • Fox falan almaz mı acaba? Bitirmeseler diziyi.
  • Behzat Ç. tekrarları 4 Aralık Cuma'dan itibaren her gece Star Tv'de.

Evet arkadaşlar kaçıranlar ve daha bu diziyi keşfedemeyen arkadaşlar için müthiş bir fırsat.

İzlemeyi düşünmeyen arkadaşlara tek söyleceğim, ön yargılarınızı yıkın ve sadece 1 bölüm izleyin gerisi eminim gelecek.

Ayrıca Şampiyonlar Ligi maçı old. için bu salı yeni bölüm yok, yeni bölüm (11.bölüm) için 12 Aralık'ı bekleyeceğiz.

Konuyu açan arkadaş Başlığı canlandırırsa iyi olacak, misal benim verdiğim bilgiyi ekleyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadenizfırtınası -- 3 Aralık 2010; 23:15:46 >

• bu akşam var mı saat kaçta?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abbas The Traveler

bu akşam var mı saat kaçta?

Yarın başlıyor tekrarlar.
  • Hadi gözünüz aydın, dizi yeniden pazar gününe alınmış. Yeni bölüm 12 Aralık'ta. Bu dizinin günüyle hiç oynanmaması gerektiğini umarım anlamışlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Hadi gözünüz aydın, dizi yeniden pazar gününe alınmış. Yeni bölüm 12 Aralık'ta. Bu dizinin günüyle hiç oynanmaması gerektiğini umarım anlamışlardır.

http://www.startv.com.tr/BehzatC/behzat-c-bir-ankara-polisiyesi-108.html (11.bölüm fragmanı)

• quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Hadi gözünüz aydın, dizi yeniden pazar gününe alınmış. Yeni bölüm 12 Aralık'ta. Bu dizinin günüyle hiç oynanmaması gerektiğini umarım anlamışlardır.

Sizlerden gelen yoğun istek üzerine diyede baya bi söyledirler Dizi süper kumandalar teyzelerde olunca raytingler böyle oluyor öğrenci evlerine rayting cihazı koysalar ya hem öğrenciler kazanır hemde gerçek raytingler piyasaya çıkar :D
  • Sonunda pazara aldılar
  • Oh be sonunda.. Şampiyonlar ligine kurban gidecek diye korkuyordum :)

Pazar oynar,pazartesi izlencek birşeyler olur.
  • evet sözlükteki mail atanlar olarak işe yaradığımıza sevindim

inşallah daha da ellemezler, mal oldu dizi.
    gerçi salıyı iple çekiyordum, iş pazara döndü. 9 gün kim bekleyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Oh be sonunda.. Şampiyonlar ligine kurban gidecek diye korkuyordum :)

Pazar oynar,pazartesi izlencek birşeyler olur.

Bu hafta öyle olcak fakat bundan sonra diziyi oyuncak etmezler umarım.

@hashüs
    Tekrarları izle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 4 Aralık 2010; 0:43:45 >
  • şuan tekrarı izliyorum la zaten. tekrarları da izlerim muhtemelen
    tekrar izlemekten sorun çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

şuan tekrarı izliyorum la zaten. tekrarları da izlerim muhtemelen
    tekrar izlemekten sorun çıkmaz

Ben de geçen gün izledim son bölümü tekrar. Şimdi açtımda sonu gelmiş.
  • aslında foxa geçse fena olmazdı, her saat arka sıradakiler yerine behzat ç olsa ne güzel olurdu
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.