Şimdi Ara

Behzat Ç. | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.648
Cevap
58
Favori
489.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • star bu diziyi bitircek arkadaşlar bu işin kaçışı yok bazı kanallar işe yaramaz diziler yapmak ve kırk yılın başında bi kere yaptıkları güzel dizileri bitirmek için kurulmuştur

Bu arada behzat ç.'yi oynayan adamda tam karizma haBehlülü Kenanı falan cebinden çıkarır Ayrıca çokta iyi bi oyuncu Şöyle adam gibi bi sinema filmi falan çeksede izlesek hatta behzat ç.'nin filmi çekilse keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 4 Aralık 2010; 20:53:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

star bu diziyi bitircek arkadaşlar bu işin kaçışı yok bazı kanallar işe yaramaz diziler yapmak ve kırk yılın başında bi kere yaptıkları güzel dizileri bitirmek için kurulmuştur

Bu arada behzat ç.'yi oynayan adamda tam karizma haBehlülü Kenanı falan cebinden çıkarır Ayrıca çokta iyi bi oyuncu Şöyle adam gibi bi sinema filmi falan çeksede izlesek hatta behzat ç.'nin filmi çekilse keşke

Erdal Beşikçioğlu

5 Ocak 1970 yılında Ordu'lu bir baba ve Ankara'lı bir annenin ilk çocuğu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamladı. 1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na girdi. Konservatuar eğitimi sırasında “William Guskill” ile yaratıcı drama üzerine workshop çalışmalarına katıldı. 1993 yılında mezun oldu ve aynı yıl Devlet Tiyatrolarında sanatçı (oyuncu) olarak göreve başladı. 95-96 sezonunda Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda müdür vekili olarak görev aldı. Halen Ankara Devlet Tiyatrosu'ndaki görevine devam etmektedir.

Behzat Ç.  | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor)

Ankaralı arkadaşlara da "Bir Delinin Hatıra Defteri" tiyatrosuna gitmeyi tavsiye ederim.

Sinemada da Erdal Beşikçioğlu Vali film ile de zaten en azından benim gönlümü fethetmişti. Şimdi Kurtlar Vadisi Filistin'de perdeye gelecek...

• İptal edilecek diye indirmeye başlamamıştım gün tekrar değişti yine indirme kararı aldım. Hadi hayırlısı. Diziyi beğenirsem kitabı da alırım belki. Behzat Ç Her Temas İz Bırakır isteyenler bakabilir.
  • Erdal Beşikçioğlu, Reha Erdem'in HAYAT VAR filminde de çok çok iyi bir sorumsuz babayı oynamış. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Erdal Beşikçioğlu, Reha Erdem'in HAYAT VAR filminde de çok çok iyi bir sorumsuz babayı oynamış. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.

sağol usta bi bakayım şu filme
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Erdal Beşikçioğlu, Reha Erdem'in HAYAT VAR filminde de çok çok iyi bir sorumsuz babayı oynamış. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.

sağol usta bi bakayım şu filme

Sinir bozucu sahneleri var (etkileyici anlamında).
    Seyrettiğin iyi filmlerden biri şimdiye kadar, adı bile güzel HAYAT VAR!
    Her şeye rağmen hayat var maalesef.
  • Gece tekrarları çok geç saatte imiş.

Makul bir saatte olsa neysede .

Kimse izleyemez.

02: 30'da başlıyor.

Çüş.
  • Harun süper ya.Bayılıyorum çocuğun diyaloglarına mimiklerine

Csi Dikmen
  • ßudur işteeee

Pazara alın dedim geçen hafta Cemal abiye
    sağolsun kırmadı beni

çok sevindim çoookkk
    Pazar akşamı ÇGH özetden iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri

quote:

star bu diziyi bitircek arkadaşlar bu işin kaçışı yok bazı kanallar işe yaramaz diziler yapmak ve kırk yılın başında bi kere yaptıkları güzel dizileri bitirmek için kurulmuştur

Erdal Beşikçioğlu

5 Ocak 1970 yılında Ordu'lu bir baba ve Ankara'lı bir annenin ilk çocuğu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamladı. 1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na girdi. Konservatuar eğitimi sırasında �William Guskill� ile yaratıcı drama üzerine workshop çalışmalarına katıldı. 1993 yılında mezun oldu ve aynı yıl Devlet Tiyatrolarında sanatçı (oyuncu) olarak göreve başladı. 95-96 sezonunda Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda müdür vekili olarak görev aldı. Halen Ankara Devlet Tiyatrosu'ndaki görevine devam etmektedir.

Behzat Ç.  | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor)

Ankaralı arkadaşlara da "Bir Delinin Hatıra Defteri" tiyatrosuna gitmeyi tavsiye ederim.

Sinemada da Erdal Beşikçioğlu Vali film ile de zaten en azından benim gönlümü fethetmişti. Şimdi Kurtlar Vadisi Filistin'de perdeye gelecek...

''Barda'' diye bi filmi vardı süper tavsiye ederim izleyin

• Dizinin hayran kitlesi netten izlediği için ratingler düşük, Okan Bayülgen söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Dizinin hayran kitlesi netten izlediği için ratingler düşük, Okan Bayülgen söyledi.

Televizyondan izlesek nasıl anlayacaklar ki.

Ben de internetten izliyorum da zamanım olmadığı için.
  • quote:

Dizinin hayran kitlesi netten izlediği için ratingler düşük, Okan Bayülgen söyledi.

Akıllarınca reyting ölçümü denen zırvalıktan bahsediyorlar.
  • quote:

Aslında doğru bir tespit. Yeni gelen nesilde kumanda annelerde hanımlarda olduğu için bu tip diziler daha çok net ortamında popüler.
    Reyting ölçüm değerleri ne derece doğru ama net ortamında en çok indirilen dizi gibi bir veri tutulması zor olduğu için Behzatın reytingleri gerçekten düşük görülmesi normal.
  • indirenler de reklam izlemedikleri için ölçmeye gerek yok zaten
  • Dün izledim başlamaya ilk bölüm neydi öyle ya espiriler filan çok kaliteli ama neden 11 nci bölüm oynamadı dün,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe
    Dün izledim başlamaya ilk bölüm neydi öyle ya espiriler filan çok kaliteli ama neden 11 nci bölüm oynamadı dün,

sayfadaki önceden yazılmış mesajları okuyunca anlaşılıyo

bi zahmet
  • Adanalı 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: suzi dilara

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe
    Dün izledim başlamaya ilk bölüm neydi öyle ya espiriler filan çok kaliteli ama neden 11 nci bölüm oynamadı dün,

sayfadaki önceden yazılmış mesajları okuyunca anlaşılıyo

bi zahmet

Spoiler filan olur diye okumuyorum,
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.