Şimdi Ara

Behzat Ç. | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.648
Cevap
58
Favori
489.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayalet, bir adamı sorguluyor. Adam daha önce 23 kere hırsızlıktan yakalanmış. Hayalet azarlıyor adamı:
    -Sen hırsızlıktan 23 defa içeri alınmışsın. Beceriksiz misin lan sen? Gerizekalı mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Hayalet, bir adamı sorguluyor. Adam daha önce 23 kere hırsızlıktan yakalanmış. Hayalet azarlıyor adamı:
    -Sen hırsızlıktan 23 defa içeri alınmışsın. Beceriksiz misin lan sen? Gerizekalı mısın?

Süpermiş ben kaçırmışım burayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe
    quote:

Orijinalden alıntı: suzi dilara
    quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe
    Dün izledim başlamaya ilk bölüm neydi öyle ya espiriler filan çok kaliteli ama neden 11nci bölüm oynamadı dün,

sayfadaki önceden yazılmış mesajları okuyunca anlaşılıyo
    bi zahmet

Spoiler filan olur diye okumuyorum,

e madem öyle eskileri izlemeden niye yenisini soruyosun o da ilginç

günü değişti de

• quote:

Hayalet, bir adamı sorguluyor. Adam daha önce 23 kere hırsızlıktan yakalanmış. Hayalet azarlıyor adamı:

• İlk iki bölümü izledim gerçekten güzel dizi ama yorumlar çok abartılı geldi sanki bana. Belki diğer bölüm çok çok daha iyidir ama iki bölüme göre değerlendirirsem.

Eksi yönleri: Uzun olması, konunun basit ve bir anda açığa kavuşması. Selim ve Eda karakterinin boş yer doldurması.

Artıları: Diziye ısındıran ve belkide herkesin en sevdiği nokta replikler. Oyunculuklar. Özellikle Behzat ve Harun. Ve son olarak Şule. Yerim ben onu yerimmmmmm.

Ayrıca dizi insanın içinde izleme isteği yaratıyor. Üst üste izlemekten sıkılmıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 6 Aralık 2010; 21:40:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

İlk iki bölümü izledim gerçekten güzel dizi ama yorumlar çok abartılı geldi sanki bana. Belki diğer bölüm çok çok daha iyidir ama iki bölüme göre değerlendirirsem.

Eksi yönleri: Uzun olması, konunun basit ve bir anda açığa kavuşması. Selim ve Eda karakterinin boş yer doldurması.

Artıları: Diziye ısındıran ve belkide herkesin en sevdiği nokta replikler. Oyunculuklar. Özellikle Behzat ve Harun. Ve son olarak Şule. Yerim ben onu yerimmmmmm.

Ayrıca dizi insanın içinde izleme isteği yaratıyor. Üst üste izlemekten sıkılmıyorsun.

İlk bölümlerde konular basit ama ilerleyen bölümlerde çok daha karmaşık ve kaliteli hal alıyor, izledikçe göreceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

İlk iki bölümü izledim gerçekten güzel dizi ama yorumlar çok abartılı geldi sanki bana. Belki diğer bölüm çok çok daha iyidir ama iki bölüme göre değerlendirirsem.

son bölüm neredeyse prison break ayarındaydı kendilerinide aştılar ilerleyen bölümlerde göreceksin

• tek kötü yanı kızlar izlesin diye konan survivor
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon
    tek kötü yanı kızlar izlesin diye konan survivor

süper tahmin **bırrooo**
    aynen ´ bahar veya şule erkekler izlesin diye var ´ demek olmuş

kızların o saatde daha mühim işleri vardır
  • quote:

Lan okudum ve orayı tekrar izledim.
    Adama yakalandı diye kızıyor yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

http://www.haberturk.com/medya/haber/578467-2010un-en-iyi-dizisi-hangisi
    Tabana kuvvet, oylar Behzat Ç.'ye!

%8 ile çıta epey yukarda. Evet beyler oylar kime cevabı biliyorsunuz.

Bu arada bu geceki tekrar 2.00'de başlıyormuş Star Tv yayın akışına göre...

• Gerçekten çok kaliteli bi dizi, tv de başka dizi izlemem ama buna sardım. 3. bölümden itibaren izliyordum İlk 2 bölümede baktım ama pazar güne alınması kötü olmuş.
    Tam süperlig deki maç saatine denk geliyo ,bari 22 ye falan alsalardı .Artık indirip izleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoulJa L

Adanalı 2

Boşversene sen Adanalı dediğin dizi ile Behzat Ç bir mi? Adanalı çocuklar için yapılmış, içi boş bir dizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeIimavi

quote:

Adanalı 2

Boşversene sen Adanalı dediğin dizi ile Behzat Ç bir mi? Adanalı çocuklar için yapılmış, içi boş bir dizi.

Ciddiye almaya değmez bir yorum. Adanalı 2 dedi ya
  • quote:

Adanalı 2

Alakası yok.Harry Potter'a Sihirli Annem demek gibi bişey senin dediğin.
  • quote:

Adanalı 2

Sen git ananla nasıl tanıştım , house felan izle .
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

quote:

Adanalı 2

• quote:

quote:

Adanalı 2

Harbiden adanalı 2 büyük hakaret Behzat a
    Bu arada How i meet your mother? ın ne suçu var aga

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

quote:

quote:

Adanalı 2

Harbiden adanalı 2 büyük hakaret Behzat a
    Bu arada How i meet your mother? ın ne suçu var aga

Bizde yabancı dizi izliyoruz ama kendi dizilerimizi bu kadar aşşağılamıyorum ama behzat ç'ye adanalı yakıştırması

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.