aslında foxa geçse fena olmazdı, her saat arka sıradakiler yerine behzat ç olsa ne güzel olurdu
Yok ya aratsın kendini biraz ki keyif alalım.
Bu akşam ilk defa yaklaşık 45 dakika izledim ve şok oldum. Bu kadar güzel bir şey beklemiyordum. Diyaloglar doğal, karakterler eğlenceli, çekimler cidden kaliteli. 10 bölüm falan olmuş başlayalı, en baştan izlesem mi diyorum yoksa buradan devam mı etsem?
quote:
Orijinalden alıntı: 1881
Bu akşam ilk defa yaklaşık 45 dakika izledim ve şok oldum. Bu kadar güzel bir şey beklemiyordum. Diyaloglar doğal, karakterler eğlenceli, çekimler cidden kaliteli. 10 bölüm falan olmuş başlayalı, en baştan izlesem mi diyorum yoksa buradan devam mı etsem?
Kesinlikle 1. bölümden başla ve izle pişman olmazsın, karakterleri ve geçmiş bölümlerle ilgili olayları daha iyi anlarsın.
Doğru diyorsun da şimdi bir bölüm nereden baksan 80-90 dakika
quote:
Orijinalden alıntı: 1881
Keşke hiç izlememiş olsaydımda başdan izleseydim, senin yerinde olmak isterdim gerçekten izlemeye değer...
Ne yani bu saatte ilk bölümü izleyeyim mi diyorsunuz kısaca?
yarından itibaren geceleri tekrarları verilecekmiş. ister oradan takip et. ama bayramda bir oturuşta 8 bölüm izlemiştim, ne güzeldi be
En baştan tekrarlar he mi? Yok ya her gece denk gelemem muhtemelen, du bakalım şimdi ilk bölümü yüklensin.
madem tekrarı verilcek bundan sonra ben takip edeyim bari
bu gece galiba son bölümün tekrarına baktım sevdim,konuşmalar çok doğal,eğlenceli.
Senaryoyu kim yazıyor bi bakayım
Çok uykum vardı ilk bölümün 10 dakikasını anca izleyebildim. Ama bu kahvaltı yaparken izmeyeceğim anlamına gelmiyor elbette.
Yuh be tekrar saatlerine baktım da misal bu gece 2.30'da, yarın gece 1.30'da ne bu böyle! İnsan şöyle adam gibi 11'e 12'e koyarda vatandaş mağdur olmasın.
İlk bölümü izliyorum, Harun karakterine hasta oldum. Behzat, karısının kocasına silah dayadıktan sonra karısı Behzat'a bağırıyor: ''Defol git artık çık hayatımızdan'' diye, Harun tam odadan çıkarlarken dönüp gayet pişkince ''Yenge ayıp oldu ama!''
İntihar eden Nazlı'nın arkadaşı ifade vermeye geldiğinde, Nazlı'nın Osmanlıca hocasının tacizine uğradığını söylüyor. Harun yine aynı pişkinlikle: ''Ne yani ellemiş mi kızı?''
Güzel dizi.
Beş dakika arkadaş açtı bakayım dedim bende.
Masa başındaki adama "sen bana hiçbir şey yapamazsın.senin ağzına s...rım" dedi.gülmekten kırıldım.
Kesin takip ediyorum bu diziyi bundan sonra.
İlginç izleyen herkes hayran kalmış.Hiç izlemedim bende ama bundan sonra izlemeye çalışacağım.
Pazar 8'e alınmış tekrar oh be.
star tv gör bunları
adamlar kedi olalı fare tuttular ilk kez, onu da mundar edeceklerdi
İlk bölüm bitti. Ulan Berna!
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
Behzat reyis istenilen ratinge ulaştı galiba.
quote:
Orijinalden alıntı: ugr7
quote:
reytingi var zaten de tutup başta Ezelin karşısına sonra da şampiyonlar ligine kurban etmenin anlamı yoktu ilk çıktığı gibi pazar gününde kalsaydı bu kadar kan kaybına uğramazdı.
quote:
Orijinalden alıntı: serseri
quote:
Orijinalden alıntı: ugr7
quote:
reytingi var zaten de tutup başta Ezelin karşısına sonra da şampiyonlar ligine kurban etmenin anlamı yoktu ilk çıktığı gibi pazar gününde kalsaydı bu kadar kan kaybına uğramazdı.