Şimdi Ara

Behzat Ç. | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor) (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.650
Cevap
57
Favori
489.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Legend10

quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

beyler sağolun ama ikinizde farklı şeyler söylediniz

yok mu dikkatli izleyen birisi

Farklı şeyler söyledik ama yazdığım doğru Dikkatli izlerim diziyi

2. bölümde Behzat Amir, bir psikopatı Harun ve Hayalet yakaladıkları halde silahıyla vurup yaraladığı için Bakanlık tarafından soruşturma yer. Olayı hem Polis Müfettişi hem de Mülkiye Müfettişi soruşturmaktadır, Polis Müfettişi ekibi tutar fakat Mülkiye Müfettişi dişlidir, elinde olay yerinden çekilmiş fotoğraf bile vardır, tek tek ekibi sorguya çeker, olay hakkında sorular sorar, Harun ve Hayalet Tahsin Müdür'ün yazdığı senaryo çerçevesinde ağız birliği yapıp müfettişe yalan ifade verir fakat Akbaba Behzat Amir'i ele verir. Daha sonra bunu öğrenen Harun Akbaba'ya sert çıkar, ağır laflar eder, Akbaba da "ben sizin gibi akademili değilim, benim Behzat Amir gib arkamda abim yok, ben olmuşum cinayet" diyerek meslekten atılma korkusuyla herşeyi anlattığını Behzat Amir'e Harun'a ve Hayalet'e itiraf eder. (Öncesinde Hayalet'e kendisinin Behzat Amir'i sattığını anlatmıştır fakat bir kez de hepsinin olduğu bir ortamda itiraf eder.)

Behzat Amir'i bir kez satan Akbaba da ilerleyen bölümlerde Harun'un sulu şakalarına maruz kalır, Emniyet Müdürü'nün İstihbarat Teşkilatı'nın da karıştığı bir olayı araştırırlarken Behzat Amir, Akbaba'ya sen bu işte yoksun der, sattığından değil riske etmek istemez, Harun da bunun üstüne sen alaylısın ya alaylıları almıyorlarmış bu işe diyerek takılır fakat Akbaba fena halde bozulur. Bir kez de telefonda benzer bir şaka yapar Harun Akbaba'ya, Akbaba da yeter artık üçüncüsünde kötü olur der fakat üçüncüsü Harun'un sarhoş olduğu Pavyon sahnesine denk gelmiştir ve Harun yine alaylısın sen bizi satarsın der o sarhoş kafayla ve Akbaba da patlar, "bir daha uyarmam demiştim" der, Harun'un kafasında şişeyi patlatır.

Nasıl yeterince aydınlatıcı oldu mu

saygılar hocam özür dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: ANTtuArRi

quote:

Orijinalden alıntı: Ozan CK

quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

valla şu Arka Sokaklar ve Akasya Durağı'mı nedir iki dizi kalksa keşke biri çok saçma yapmacık diğeride çiçek taksi çakması

Soru :

Arka Sokaklar ve Akasya Durağı PAZAR günü olmamasına rağmen , neden kalksın ?
    Bunun Behzat Ç dizi ile ne alakası var ?
    Yapımcılar bile farklı farklı..

Yani bu iletinin bu konuyla uzaktan yakından ilgisi yok. ! Birşeyden nefret edersiniz ama biraz da mantıklı olursunuz . Amenna .

pazar günü öğlen 12 de yayınlanan akasya durağı tekrarı behzat ç.yi geçiyor ratingde. hem bu diziler kalitesiz,behzat ç. ile kıyaslamayalım

Pazar günü öğlen 12 de tv ekranında oturan farklı , akşam 20:00 de oturan farklı ... Her iki dizinin de farklı izleyici kitlesi var.
    Burada kanallar için esas olan , o saatteki yayınlardır.
    Bu hafta Yok Böyle Dans yok.( Arka Sıradakiler de reyting alıyor ona bakarsanız.. Hemde Akasya Durağından daha saçma bir dizi.. )
    Ne oluyor böylece ;
    reytingi yüksek gelecek. Ama bu da yanıltıcı.. Behzat Ç.nin hala eksiklikleri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: sPeerless

Behzat Ç.  | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor)

Behzat yapışır Ercüye oda fotoğrafları gösterir bi s. yapaman der dizi biter 20. bölümü merak ediyorum.

• Yok böyle dans büyük ihtimalle devam etmez, bir kaç hafta sonra da survivor başlar, bu arada ratingler behzata gelir.
  • aslansın behzat komser

harun için vosvosu satmış
  • Kitaplar 1 solukta bitiyor valla. 2 kitabı 3 günde bitirdim. Feci sürükleyici. Tavsiye olunur özellikle Ankara'lı arkadaşların ve Başkent'i iyi bilenlerin çok hoşuna gidecek.
  • 'Serbes' stil 'Behzat Ç.'

‘Behzat Ç. - Bir Ankara Polisiyesi’ kitabının yazarı Emrah Serbes, yarattığı Behzat Ç. karakterini canlandıran Erdal Beşikçioğlu’nun yanı sıra Behzat Ç.’nin hayatındaki kadınları oynayan Ayça Eren (Şule), Pelinsu Pir (Gönül), Seda Bakan (Eda), Canan Ergüder (Savcı Esra) ve Ayça Varlıer (Bahar) ile konuştu.

* Erdal Abi, validen sonra başkomiseri oynamak nasıl bir histi? Bir tenzil-i rütbe duygusu uyandı mı?

Tenzil-i rütbesi olmayan tek meslek oyunculuktur. O yüzden de hiç böyle bakmadım. Ama ilginç bir durum da yok değil. 40 yaş üstü bana ‘Sayın Valim’ diye hitap ederken, 40 yaşından daha genç izleyiciler ‘komserim’, daha da gençler ‘Behzat Ç.’ diye hitap etmeye başladı. İzleyici kitlesi tarafından bakıldığındaysa tenzil-i rütbe yerini ‘terfi’ye bırakmış gibi görünüyor.

* Behzat Ç.’yi izledikten sonra pek çok kişi gibi bende de “Hah işte Behzat Ç. budur” duygusu uyandı. Bu role nasıl hazırlandın?

Bence bu soru bir kalp ya da beyin cerrahına “Ameliyatı nasıl yapıyorsunuz?” demek gibi bir şey. Diğer rollere nasıl hazırlanıyorsa bir oyuncu, bu karakter için de aynı şeyler geçerli. Behzat Ç.’yi oynamak ya da bu role hazırlanmak, diğer rollere hazırlanmaktan biraz daha kolaydı. Çünkü iki kitaplık koca bir Behzat Ç. külliyatı vardı. İç dünyası oldukça samimi anlatılmıştı. Bu rol kişisini algılamak, duyumsamak, hayata onun açısından bakıp seyirciyle empatiyi sağlamamız gerekiyordu. Bunun için de yönetmen Serdar Akar’la bir çalışma süreci geçirdik. Bizi zorlayan, kitapta yaratılan karakterin televizyonda halka açık bir kanalda, değerini kaybetmeden oto sansürümüzden geçmesiydi.

* Behzat Ç. için polis şiddetini meşrulaştırıyor diyenler var. Ne düşünüyorsun?
    Behzat Ç. bir roman kahramanı, tüm gerçeklik de onun dünyası içinde. Onun bu heyecanları, polis teşkilatının davranış biçimini bağlamaz. O, hayali bir anti-kahraman, kendi gerçekliği içinde var olan bir karakter. Nasıl Süperman için hava yollarının uçuş programı sorgulanmazsa, Behzat Ç. için de polis teşkilatı sorgulanamaz.

* Bazı sahnelere senaryoda olmayan doğaçlama replikler ekliyorsun ve süper oluyor. Yazarlık yapmayı düşündün mü hiç?
    Benim için yazar; edebiyatta söz söyleme yetisine sahip olandır. Benim öyle bir yeteneğim yok. Yazan olmayı tercih etmedim, oynayan oldum. Behzat Ç.’de çok detaylı iç dünya tasvirleri var. Böyle olunca da o rol kişisini oynamak hem daha kolay hem de doğaçlama yapmak daha keyifli. Tıpkı sağlam temelleri olan bir gökdelende kat çıkmak gibi.

* Polis olsaydın Behzat Ç. gibi mi hareket ederdin yoksa kuralları takar mıydın?
    Bilemedim şimdi.

* Ankara’nın senin oyunculuğunun ve kişiliğinin şekillenmesindeki etkisi nedir?
    Mesleki disiplini öğretti.

* Bir yere gittiğimizde bütün kadınlar sana bakıyor. Platonik aşıklar ordusu karşısında evliliğini sürdürmek zor olmuyor mu?
    Bu magazin sorusunun ne anlamı var anlamadım ama yine de cevap vereceğim: Bir yazar olarak durumu yanlış değerlendirmişsin. Bir mekana girdiğimiz zaman hanımlar Erdal Beşikçioğlu’na değil, Behzat Ç.’ye bakıyor yani karakterin yaratıcısına, sana bakıyor.

“BEHZAT’A ŞANS VERiRDiM”

Ayça Varlıer - Bahar
    Bahar’ın yerinde olsaydınız, sevdiğiniz adamı reddeder miydiniz?

Bahar, annesi ve babası darbe sırasında polis tarafından öldürülen, solcu bir ailenin kızı. Kendi de eylemci olduğu dönemde hamileyken işkence gördüğü için çok büyük travmalar yaşamış. Bahar’ın yerinde olsam ne yapardım bilemiyorum empati kurmak çok zor. Bahar’ın Behzat’ı polis olduğu için reddetmesi ama aynı zamanda hâlâ aşık olduğu için bir o kadar da beraber olmak istemesi bir türlü karar veremiyor olması bana o kadar da uzak gelmiyor. Ben evlenme teklifini reddetmez belki de şans verip flört dönemini yaşamak için biraz zaman tanırdım.

“ESRA, ARKA ÇIKAN YOLDAŞ”
    Canan Ergüder-Savcı Esra

Savcı rolüne hazırlanmak için cinayet davalarına girmişsiniz. Erkekler dünyasında kadın savcıyı oynamak zor olmuyor mu?
    Üç tane cinayet duruşmasına katıldım. Amacım oradaki cumhuriyet savcısını ve hakimleri iş alanlarında aktifken izlemekti. İnsanların yüzlerinde derin şiddet gördüm. Mahkeme adaleti sağlayamazsa, kendileri bu adaleti sağlamak adına gelmiş bir sürü insan.

Tanıştığım savcılardan biri kadındı. Ona aklıma gelebilecek her türlü soruyu sordum. Erkekler dünyasında kadın savcı olmak sanırım zor olsa gerek. Esra Behzat’ın ezberini bozan, gerektiğinde onunla çatışan ve arka çıkan bir yoldaş.

“HARUN’LA BiRLiKTE OLURDUM”
    Seda Bakan - Eda

Kendinizi Eda’nın yerine koysanız, Harun gibi kaba ama gerçekten seven biriyle mi yoksa Selim gibi nazik ama sahtekâr biriyle mi birlikte olurdunuz?
    Selim bence sahtekar biri değil, kendini beğenmiş ve gösteriş meraklısı. Ben büyük bir ihtimalle beni gerçekten seven biriyle yani Harun’la birlikte olurdum.

“AKLIMDA SET FOTOĞRAFÇILIĞI VARDI”
    Ayça Eren - Şule

Hayatta da deli dolu birisiniz, dizide de. Nasıl keşfettiler sizi?
    Evet karakterle benzeştiğimiz bir gerçek. Geçen yıl Erdal Abi’nin sahibi olduğu mekanın konser fotoğraflarını çekiyor-dum. Tanışıklığımız oradan geliyor. Oyuncu seçmelerinin olacağı gün beni de çağırdılar. Benim aklımda set fotoğ-rafçılığı vardı. Meğer Şule karakteri için denemek istemişler. Kendimi bir anda dizide buldum.

“Gönül, Behzat’a hayır diyemiyor”
    Pelinsu Pir - Gönül

Gönül hariç bütün kadınlar Behzat Ç.’ye hayır diyor. Sizce Gönül, neden hayır diyemiyor bu arıza adama?
    Aslında Gönül de arıza bakmayın. Bu konuda Behzat’la ben-zeşiyorlar, birbirlerinin karanlık yönlerini tamamlıyorlar. Neden hayır diyemiyor? İnanın eğer karşılıksız bir aşk yaşıyorsanız hayır diyebilmek çok büyük bir lükstür. İşte Gönül’ün böyle bir lüksü yok. Neden hayır diyemiyor, çünkü onsuzluktan korkuyor.

Emrah Serbes

http://www.gazeteport.com.tr/MAGAZIN/NEWS/GP_847864

• arkadaşlar bazı bölümlerdeki figüran oyuncuların isimlerini nasıl öğrenebiliriz? örneğin 9. bölümdeki futbolcu oktayın sevgilisi olan sarışın kişi kim?
  • quote:

arkadaşlar bazı bölümlerdeki figüran oyuncuların isimlerini nasıl öğrenebiliriz? örneğin 9. bölümdeki futbolcu oktayın sevgilisi olan sarışın kişi kim?

dizi başlarken konuk oyuncular diyede yazmıyo
    cunku unlu deil oyuncu deil

zor gibi gorunuyor
  • Behzat Ç.  | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor)

• quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

ahahaahha doktor bu ne

• yeni bölüme son 6 saat 34 dakika
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

Tam tersi olsaymış birdaha dizide hayaleti göremezdik heralde.

• quote:

yeni bölüme son 6 saat 34 dakika

haberlerden bile sıkıldımmm

sevdiğim programlarda şu son saat geçmek bilmiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: suzi dilara

quote:

yeni bölüme son 6 saat 34 dakika

haberlerden bile sıkıldımmm

sevdiğim programlarda şu son saat geçmek bilmiyo

aynen 15 dk felan kaldı umarım geçen haftaki gibi 1 saat özet olmaz

• Direkt başladı bölüm ( nasılsa karşısında güçlü rakip yok)

Bu arada gece 2 gibi tekrarı var . Bazen yarım saat evvelden de başlayabiliyor.

Unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 6 Şubat 2011; 20:40:15 >
  • Fena başladı bu bölüm

• Biz neden aradığımızı söyleyelim, biz cemil gümrükçü'yü sevenler adlı grup kurduk feysde ben grup yöneticisiyim amirim de site kurucusu
  • Süper gidiyo bölüm yaw

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.