Şimdi Ara

Behzat Ç. | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor) (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.650
Cevap
57
Favori
489.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Orijinalden alıntı: Renkli Sohbet

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

valla şu diziyi izlemeyenler çok şanslı be.
    18 bölüm birikti, şimdi otursalar 18 bölüm var önlerinde öf öf

Anlamadım? İzleyenler olmayacak mı o?

Demek istediği ellerinde tam 18 bölüm izlenmemiş Behzat Ç. var.

tam da beni anlatmışsın, arkadaşlarla sürekli konuşuyorduk işte behzat ç var angarada geçio, küfürlü falan diye, bi bakim dedim acayip sardırdı 18 bölümü 3 4 günde izledim yeni bölümü gelse de izlesem diyorum.

• pazar günü normalde uyucaktım,acayip uykusuzdum ama sırf behzat ç'yi izleyim diye dayandım,tv'yi bi açtım eski bölümden önceki bölümün özeti,kalpten gidiyodum lan sinirim tepeme çıktı

neyse sonra buraya baktım anladım durumu

bölüm yine güzeldi,behzat ç. mağazadaki sahnede savcıya yine şovunu yaptı

bu arada savcının herşeyden haberi var,cesedi kaybetme olayını biliyo,mister demişti dersiniz

Harunun telefonda behzet komseri taklit etmesine ve larisaya aldığı kıyafetin fiyatına çok güldüm

Bişey sorcam,
    Geçen bölümde akbaba ile harun arasında ne yüzünden tartışma çıkmıştı orasını bi türlü anlayamadım,harun akbaba'ya ''akademili değilsin' mi dedi yoksa ''akademilisin'' mi dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 2 Şubat 2011; 3:45:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Orijinalden alıntı: Renkli Sohbet

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

valla şu diziyi izlemeyenler çok şanslı be.
    18 bölüm birikti, şimdi otursalar 18 bölüm var önlerinde öf öf

Anlamadım? İzleyenler olmayacak mı o?

Demek istediği ellerinde tam 18 bölüm izlenmemiş Behzat Ç. var.

Bu durumda izleyenler şanslı olmuş olmuyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

pazar günü normalde uyucaktım,acayip uykusuzdum ama sırf behzat ç'yi izleyim diye dayandım,tv'yi bi açtım eski bölümden önceki bölümün özeti,kalpten gidiyodum lan sinirim tepeme çıktı

neyse sonra buraya baktım anladım durumu

bölüm yine güzeldi,behzat ç. mağazadaki sahnede savcıya yine şovunu yaptı

bu arada savcının herşeyden haberi var,cesedi kaybetme olayını biliyo,mister demişti dersiniz

Harunun telefonda behzet komseri taklit etmesine ve larisaya aldığı kıyafetin fiyatına çok güldüm

Bişey sorcam,
    Geçen bölümde akbaba ile harun arasında ne yüzünden tartışma çıkmıştı orasını bi türlü anlayamadım,harun akbaba'ya ''akademili değilsin' mi dedi yoksa ''akademilisin'' mi dedi

Akademilisin demişti. Akbabada birdaha öyle dememesini söylemişti. Şimdi bidaha diyince yedi şişeyi kafaya.

• Akbaba akademili değil, alaylı kavganın çıkış sebebi de bu
  • beyler sağolun ama ikinizde farklı şeyler söylediniz

yok mu dikkatli izleyen birisi
  • İzlediğim en iğrenç dizi

Ama dizi başlamadan önce 7.cadde'de gezerken Erdal Beşikçioğlu, şu Survivor Hakan bide manitası Gizem'i gördük 130K mu var dı Ankara'ya geldiniz dedim Behzat Ç. var dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GHQSEN -- 2 Şubat 2011; 7:39:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GHQSEN

İzlediğim en iğrenç dizi

Ama dizi başlamadan önce 7.cadde'de gezerken Erdal Beşikçioğlu, şu Survivor Hakan bide manitası Gizem'i gördük 130K mu var dı Ankara'ya geldiniz dedim Behzat Ç. var dediler

kimsenin zevklerini karışmayı sevmem ama nesini beğenmediniz,onuda yazsaydınız keşke

bi kere adamlar ne dramın ne de komedinin dozunu kaçırmıyorlar,samimiyetsizlik deseniz zaten hiç yok,herşey gerçek hayattaki gibi

istediğiniz şey arka sokaklar gibi bişey mi anlamıyorumki

(niye arka sokaklardan örnek verdiğimide söyleyim,hem nedense reytinglerde birinci olması ve iki dizininde polisiye olması)

bu arada yeri gelmişken izlemeyen kalmasın

http://www.vidivodo.com/408753/arka-sokaklar-_-komedy-show

• valla şu Arka Sokaklar ve Akasya Durağı'mı nedir iki dizi kalksa keşke biri çok saçma yapmacık diğeride çiçek taksi çakması
  • quote:

İzlediğim en iğrenç dizi

En iğrenç dizi diyorsan buna %100 eminim ki ilgi çekmek için söylüyorsun. Çünkü sen de iyi biliyorsun ki daha iğrenç diziler izledin.

• quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

valla şu Arka Sokaklar ve Akasya Durağı'mı nedir iki dizi kalksa keşke biri çok saçma yapmacık diğeride çiçek taksi çakması

Soru :

Arka Sokaklar ve Akasya Durağı PAZAR günü olmamasına rağmen , neden kalksın ?
    Bunun Behzat Ç dizi ile ne alakası var ?
    Yapımcılar bile farklı farklı..

Yani bu iletinin bu konuyla uzaktan yakından ilgisi yok. ! Birşeyden nefret edersiniz ama biraz da mantıklı olursunuz . Amenna .
  • quote:

İzlediğim en iğrenç dizi

senin dizi anlayışını sevsinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

quote:

valla şu Arka Sokaklar ve Akasya Durağı'mı nedir iki dizi kalksa keşke biri çok saçma yapmacık diğeride çiçek taksi çakması

Soru :

Yani bu iletinin bu konuyla uzaktan yakından ilgisi yok. ! Birşeyden nefret edersiniz ama biraz da mantıklı olursunuz . Amenna .

pazar günü öğlen 12 de yayınlanan akasya durağı tekrarı behzat ç.yi geçiyor ratingde. hem bu diziler kalitesiz,behzat ç. ile kıyaslamayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozan CK

quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

quote:

Soru :

pazar günü öğlen 12 de yayınlanan akasya durağı tekrarı behzat ç.yi geçiyor ratingde. hem bu diziler kalitesiz,behzat ç. ile kıyaslamayalım

kesinlikle katılıyorum.

haytımda izledigim en guzel en mantıklı dizi behzat Ç

10 yıl surse 10 yıl izlerim.

• Ulan Harun ulan Harun

Nejat geri dönüyor bakalım neler olacak Fragmandan anladığım kadarıyla Hayalet sanırım iyi bir iş çıkartacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

beyler sağolun ama ikinizde farklı şeyler söylediniz

yok mu dikkatli izleyen birisi

Farklı şeyler söyledik ama yazdığım doğru Dikkatli izlerim diziyi

2. bölümde Behzat Amir, bir psikopatı Harun ve Hayalet yakaladıkları halde silahıyla vurup yaraladığı için Bakanlık tarafından soruşturma yer. Olayı hem Polis Müfettişi hem de Mülkiye Müfettişi soruşturmaktadır, Polis Müfettişi ekibi tutar fakat Mülkiye Müfettişi dişlidir, elinde olay yerinden çekilmiş fotoğraf bile vardır, tek tek ekibi sorguya çeker, olay hakkında sorular sorar, Harun ve Hayalet Tahsin Müdür'ün yazdığı senaryo çerçevesinde ağız birliği yapıp müfettişe yalan ifade verir fakat Akbaba Behzat Amir'i ele verir. Daha sonra bunu öğrenen Harun Akbaba'ya sert çıkar, ağır laflar eder, Akbaba da "ben sizin gibi akademili değilim, benim Behzat Amir gib arkamda abim yok, ben olmuşum cinayet" diyerek meslekten atılma korkusuyla herşeyi anlattığını Behzat Amir'e Harun'a ve Hayalet'e itiraf eder. (Öncesinde Hayalet'e kendisinin Behzat Amir'i sattığını anlatmıştır fakat bir kez de hepsinin olduğu bir ortamda itiraf eder.)

Behzat Amir'i bir kez satan Akbaba da ilerleyen bölümlerde Harun'un sulu şakalarına maruz kalır, Emniyet Müdürü'nün İstihbarat Teşkilatı'nın da karıştığı bir olayı araştırırlarken Behzat Amir, Akbaba'ya sen bu işte yoksun der, sattığından değil riske etmek istemez, Harun da bunun üstüne sen alaylısın ya alaylıları almıyorlarmış bu işe diyerek takılır fakat Akbaba fena halde bozulur. Bir kez de telefonda benzer bir şaka yapar Harun Akbaba'ya, Akbaba da yeter artık üçüncüsünde kötü olur der fakat üçüncüsü Harun'un sarhoş olduğu Pavyon sahnesine denk gelmiştir ve Harun yine alaylısın sen bizi satarsın der o sarhoş kafayla ve Akbaba da patlar, "bir daha uyarmam demiştim" der, Harun'un kafasında şişeyi patlatır.

Nasıl yeterince aydınlatıcı oldu mu

• Güzel bölüm geliyor güzel,
  • Akbaba sanırım ziraat mühendisi ile aynı konumda gelmiş cinayet büroya.

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.