Behzat: Nerde la Ercüment.. Ercüment: Burda..! çaTTt...
dizi süper bitiyor bu hafta ulan 1 hafta kim dayanıcak haftaya daha güzel bir bölüm geliyor Feride'nin kocasını gömerkenki resimleri göstericek Ercüment şimdi
Orijinalden alıntı: profiteer Behzat: Nerde la Ercüment.. Ercüment: Burda..! çaTTt...
dizi süper bitiyor bu hafta ulan 1 hafta kim dayanıcak haftaya daha güzel bir bölüm geliyor Feride'nin kocasını gömerkenki resimleri göstericek Ercüment şimdi
gittiiii gitttii dağ gibi Levendim ( Murat Başoğlu da diziye yakışmıştı oysa... özlemişim )
Haftaya Ercü fotolarla bay bay yapar artık
Nerde bu haydar el classico ankara muhabbeti
Ercü'nün elinde ekibin Feride'nin kocasını gömerken ki fotığrafları var.Yoksa teslim olmazdı birşeye güveniyor ki yapıyor böyle birşeyi.Ne olacak merak ediyorum haftaya çok karışıcak işler.
Bence çok saçma oldu.Ercü nün hemen ortaya çıkıp vurması.Dizideki akıllı adam rolünü son sahneyle bitirdi..Sanırım 2 bölümlüğüne anlaşması yüzünden oldu..Ama Nejat şu dizide sürekli oynasa çok süper olur..
Ercü öyle kolayına teslim olmadı. Hodri meydan diyor, sorguda resti çekecek bunlara resimleri gösterip. Çık bakalım içinden çıkabilirsen şimdi.
quote:
Orijinalden alıntı: El-Harezmi
Ercü öyle kolayına teslim olmadı. Hodri meydan diyor, sorguda resti çekecek bunlara resimleri gösterip. Çık bakalım içinden çıkabilirsen şimdi.
İyide kafasına çaktı adamın.Bu bile yeter..
Behzat'a elimde resimlerin var, beni bırakın diyecek.
ya dün çok uykusuzdum,yarısında uyuya kaldım tekrarı ne zaman var ?
izlediğim yerlere kadar gülmekten geberdim
özetsiz başlaması kötü oldu,eğer star açık olmasaydı kesin kaçırırdım.Şunun ayarını bi tuttursunlar,bu dizide özet var mı yok mu millet bilsin
quote:
Orijinalden alıntı: Mister No
ya dün çok uykusuzdum,yarısında uyuya kaldım tekrarı ne zaman var ?
izlediğim yerlere kadar gülmekten geberdim
özetsiz başlaması kötü oldu,eğer star açık olmasaydı kesin kaçırırdım.Şunun ayarını bi tuttursunlar,bu dizide özet var mı yok mu millet bilsin
Ben internetten kanaldan izledim ama özet gösterdi bendeyken Ama başka sitede açtım direk başladı bende anlamadım
Çok güzel bi bölümdü... 20. bölüm çok daha güzel olacak :)