Şimdi Ara

Behzat Ç. | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.650
Cevap
57
Favori
489.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oha ercüye bak
  • Behzat: Nerde la Ercüment..
    Ercüment: Burda..! çaTTt...

dizi süper bitiyor bu hafta ulan 1 hafta kim dayanıcak haftaya daha güzel bir bölüm geliyor Feride'nin kocasını gömerkenki resimleri göstericek Ercüment şimdi
  • haftayaki bölüm baya bi acayip olacağa benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
    iğrenç yazıyosun

Oxfort'lu sen yaz.
    Yok la ben yazmam
  • Ercüment neymiş böyle doğrusu... bunun dışında doğallığın bu kadar ön planda olduğu başka bir polisiye dizi var mı acaba
  • Yataktaki yaşlı adam yanıbaşında çekilen silah sesinden uyanmıyor, kapıyı kırıyorlar, onun sesinden uyanıyor. Mantık hatasına bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Yataktaki yaşlı adam yanıbaşında çekilen silah sesinden uyanmıyor, kapıyı kırıyorlar, onun sesinden uyanıyor. Mantık hatasına bak.

gece uyku ilacı etkisinde.. ihbar sabaha karşı yapılıyordu sanırım etkisi azaldığı anda kapıyı kırıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Yataktaki yaşlı adam yanıbaşında çekilen silah sesinden uyanmıyor, kapıyı kırıyorlar, onun sesinden uyanıyor. Mantık hatasına bak.

gece uyku ilacı etkisinde.. ihbar sabaha karşı yapılıyordu sanırım etkisi azaldığı anda kapıyı kırıyorlar

Mantıklı

• Sonunu izleyemedim. GS-ESK. maçının özetini izlemeye dalmışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer
    Behzat: Nerde la Ercüment..
    Ercüment: Burda..! çaTTt...

dizi süper bitiyor bu hafta ulan 1 hafta kim dayanıcak haftaya daha güzel bir bölüm geliyor Feride'nin kocasını gömerkenki resimleri göstericek Ercüment şimdi

gittiiii gitttii dağ gibi Levendim
    ( Murat Başoğlu da diziye yakışmıştı oysa... özlemişim )

Haftaya Ercü fotolarla bay bay yapar artık

• Nerde bu haydar el classico ankara muhabbeti
  • Ercü'nün elinde ekibin Feride'nin kocasını gömerken ki fotığrafları var.Yoksa teslim olmazdı birşeye güveniyor ki yapıyor böyle birşeyi.Ne olacak merak ediyorum haftaya çok karışıcak işler.
  • Bence çok saçma oldu.Ercü nün hemen ortaya çıkıp vurması.Dizideki akıllı adam rolünü son sahneyle bitirdi..Sanırım 2 bölümlüğüne anlaşması yüzünden oldu..Ama Nejat şu dizide sürekli oynasa çok süper olur..
  • Ercü öyle kolayına teslim olmadı. Hodri meydan diyor, sorguda resti çekecek bunlara resimleri gösterip.
    Çık bakalım içinden çıkabilirsen şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Harezmi

Ercü öyle kolayına teslim olmadı. Hodri meydan diyor, sorguda resti çekecek bunlara resimleri gösterip.
    Çık bakalım içinden çıkabilirsen şimdi.

İyide kafasına çaktı adamın.Bu bile yeter..
  • Behzat'a elimde resimlerin var, beni bırakın diyecek.
  • ya dün çok uykusuzdum,yarısında uyuya kaldım tekrarı ne zaman var ?

izlediğim yerlere kadar gülmekten geberdim

özetsiz başlaması kötü oldu,eğer star açık olmasaydı kesin kaçırırdım.Şunun ayarını bi tuttursunlar,bu dizide özet var mı yok mu millet bilsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

ya dün çok uykusuzdum,yarısında uyuya kaldım tekrarı ne zaman var ?

izlediğim yerlere kadar gülmekten geberdim

özetsiz başlaması kötü oldu,eğer star açık olmasaydı kesin kaçırırdım.Şunun ayarını bi tuttursunlar,bu dizide özet var mı yok mu millet bilsin

Ben internetten kanaldan izledim ama özet gösterdi bendeyken Ama başka sitede açtım direk başladı bende anlamadım

• Çok güzel bi bölümdü... 20. bölüm çok daha güzel olacak :)
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.