Şimdi Ara

Behzat hoca kul hakkı meselesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya millet ben bu adamın videolarını hem ücretli dinliyorum , sağdan soldan bulduklarımı da indiriyorum. Kul hakkı rahatsızlığından daha dokunamadım indirdiklerime. Ne yapıcaz bu işi ? Vardır mutlaka bu halde olan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alttan_Moruk

Ya millet ben bu adamın videolarını hem ücretli dinliyorum , sağdan soldan bulduklarımı da indiriyorum. Kul hakkı rahatsızlığından daha dokunamadım indirdiklerime. Ne yapıcaz bu işi ? Vardır mutlaka bu halde olan.

konun cok gereksiz :@ ne yani fetva mı vermemizi istiyorsun vıdeoları kullanabılırsın caızdır dıye . Madem kötu hıssedıyorsun kullanma hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemsemiyor olabilirsin anlarım. Eyvallah cevap için , derdim de fetva değil tavsiye.
  • quote:

Ya millet ben bu adamın videolarını hem ücretli dinliyorum , sağdan soldan bulduklarımı da indiriyorum. Kul hakkı rahatsızlığından daha dokunamadım indirdiklerime. Ne yapıcaz bu işi ? Vardır mutlaka bu halde olan.

Al izle beğenirsen satın alırsın . Müzik piyasası gibi düşünebilirsin . İçin rahat etmiyorsa hiç izleme , senin tercihine kalmış bu olay
  • Eyvallah
  • Bana da kitap pdf lerinde aynısı olmuştu indirmekten vazgeçtim

• Ya cogu troll amaclari suraya bir iki indiren adam cekerim de belese alirim videolari yoksa su konunun hic bir acilma amaci yok ciddiye alipta cevap vermeyin beyler , rahat etmiyosan izlemez silersin bos yapma kardes

• Kredi gibi düşünebilirsin. Üniversiteyi kazandıktan sonra arayıp, ben birkaç dersinizi bedava izledim, kendimi sorumlu hissediyorum, fiyatları şu kadar tutuyor sizin hesabınıza taksit taksit veya toplu bir şekilde göndereceğim, de. Ya da demeden gönder. Havale edebilirsin direkt.
  • Kardeşim bende zaten video-kaf ların hepsi var kendi akli fesatlığını bana yükleme .Yardım etmeyeceksen işine bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penguen Gagasi

Kredi gibi düşünebilirsin. Üniversiteyi kazandıktan sonra arayıp, ben birkaç dersinizi bedava izledim, kendimi sorumlu hissediyorum, fiyatları şu kadar tutuyor sizin hesabınıza taksit taksit veya toplu bir şekilde göndereceğim, de. Ya da demeden gönder. Havale edebilirsin direkt.

demeden olmaz hacı :))
  • mendie kullanıcısına yanıt
    Dersen de hani 'hırısııız çaldın videolarımı haram olsuuuun'' demez herhalde :D Kabul eder parayı da. Çünkü hakkı. Bugünlerde çok masraf ediyoruz, kitaplara dershanelere vs... Olsun o kadar da, sonra öderiz. Ama gerçekten ÖDEMEK gerekiyor. Öderim nasılsa dersek hakkına girmiş oluruz hacı :)))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penguen Gagasi

Dersen de hani 'hırısııız çaldın videolarımı haram olsuuuun'' demez herhalde :D Kabul eder parayı da. Çünkü hakkı. Bugünlerde çok masraf ediyoruz, kitaplara dershanelere vs... Olsun o kadar da, sonra öderiz. Ama gerçekten ÖDEMEK gerekiyor. Öderim nasılsa dersek hakkına girmiş oluruz hacı :)))))

haklısın ama ben behzatın videoları sevmiyom nejdet takılıyorum :))
  • Bunda kul hakkı denen şey yoktur,bir açıdan bakarsan,asıl kul hakkını behzat hoca yiyor.
    Neden ? Çünkü bilim her insan içindir,behzat hoca paralı yaparak,diğer insanların öğrenimini engelliyor ozaman ?
    Bir açıdan bakarsanda,behzat hoca para kazanmak zorunda.

Sonuç : Bulan izlesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 15 Eylül 2014; 0:37:06 >
  • us7c U kullanıcısına yanıt
    Çok yardımcı oldun kardeş eyvallah
  • Madem kul hakkına bu kadar taktın öyleyse internetten şarkı,film,oyun,yazılım da indirme.Bunları indirince bir çok kişinin hakkına giriyorsun.Ders videosu çekmekten zor.

• oksygen kullanıcısına yanıt
    Kendimizi kandırmayalım bence. Senin dediğine göre okulda çalışan,dershanede çalışan öğretmenlerin hepsi bedavaya öğretmesi gerekiyor öğrencilere ''bilimi''. Ama bu olmaz. Neden? Sonuçta evine ekmek götürecek o öğretmen. Yani internetteki videonun bundan hiçbir farkı yok. Behzat hocanın yaptıgı iş herkese kolay gibi geliyor ve bu çok komik. Barış hocanın hazırladıgı o dökümanları hazırlamak ne kadar zordur biliyor musun? Ya da behzat hocanın ordaki bilgileri öğrencilere sıkmadan anlatması ne kadar zordur biliyor musun? Adamlar emek verip hazırlamışlar ve de 10 numara olmuş. Şimdi bazıları gelip diyecek ki ''ee o bize söz vermişti bedavaya yapıcaktı ya da lan oglum behzat hoca çok zengin boşver kul hakkı olmaz.'' Kardeşim bunların hepsi kendinizi haklı çıkarmak için kendinize söylediğiniz yalanlar. Adam karar değiştirmiş şu kadar para verin izleyin dersimi demiş daha ne??

Konuyu açan arkadaş ben sana behzat hocanın yaptıgı işin anlamını söyleyeyim. Behzat hoca diyor ki ''Arkadaşlar bakın ben şu konuları anlattım buyrun, beğenir de izlemek isterseniz şu kadar para vereceksiniz.'' Sen de izlemek istersen parasını vereceksin istemiyorsan da başka kapılara gideceksin. Diğer türlüsü haramdır, kul hakkıdır. Ha daha sonra parasını gönderir helallik istersin orası ayrı ama tek bir kuruş ödemeden o videoları izlersen kul hakkına girersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Westen

Kendimizi kandırmayalım bence. Senin dediğine göre okulda çalışan,dershanede çalışan öğretmenlerin hepsi bedavaya öğretmesi gerekiyor öğrencilere ''bilimi''. Ama bu olmaz. Neden? Sonuçta evine ekmek götürecek o öğretmen. Yani internetteki videonun bundan hiçbir farkı yok. Behzat hocanın yaptıgı iş herkese kolay gibi geliyor ve bu çok komik. Barış hocanın hazırladıgı o dökümanları hazırlamak ne kadar zordur biliyor musun? Ya da behzat hocanın ordaki bilgileri öğrencilere sıkmadan anlatması ne kadar zordur biliyor musun? Adamlar emek verip hazırlamışlar ve de 10 numara olmuş. Şimdi bazıları gelip diyecek ki ''ee o bize söz vermişti bedavaya yapıcaktı ya da lan oglum behzat hoca çok zengin boşver kul hakkı olmaz.'' Kardeşim bunların hepsi kendinizi haklı çıkarmak için kendinize söylediğiniz yalanlar. Adam karar değiştirmiş şu kadar para verin izleyin dersimi demiş daha ne??

Konuyu açan arkadaş ben sana behzat hocanın yaptıgı işin anlamını söyleyeyim. Behzat hoca diyor ki ''Arkadaşlar bakın ben şu konuları anlattım buyrun, beğenir de izlemek isterseniz şu kadar para vereceksiniz.'' Sen de izlemek istersen parasını vereceksin istemiyorsan da başka kapılara gideceksin. Diğer türlüsü haramdır, kul hakkıdır. Ha daha sonra parasını gönderir helallik istersin orası ayrı ama tek bir kuruş ödemeden o videoları izlersen kul hakkına girersin.

Eyvallah dostum.

• quote:

illa kul hakkını gözetiyorsan adamın hesap numarasına gönlünden geçen miktarı gönder. ha bu arada ızledıgın filmler dinledigin müzikler indirdigin oyunlarda kul hakkı onlardada bi zahmet gönlünden kopanı gönder
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.