Bildirim
BEHZAT HOCADAN DONANIMHABER ÜYELERİNE MESAJ :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
adam haklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 6 Ocak 2018; 1:0:52 > -
Güzel yazmış reyiz
Br
Behzat reyizzz -
Bu nickin altında etten fazlası var.Bu nickin altında bir fikir var ve fikirler kurşun geçirmez -
Adam hakli gençler
Daha fazla trolluge gerek yok
Gerçek olan şey ise bizim öğretmenlere ihtiyacımız olduğudur
Gidin yatın şimdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanıncipsi -- 6 Ocak 2018; 1:22:16 > -
Behzat Hoca haklı her yayında belli başlı sorular benziyebilir veya aynı olabilir karekök ve femdede özellikle çok vardı.Bir kaç soru aynı diye savaş çıkarmaya gerek yok.Ayrıca soruların aynı olup olmaması bizim için önemli olmamalı bizim amacımız üniversite sınavına hazırlanmak ve önümüze gelen her soruyu çözmek.quote:
Orijinalden alıntı: hanıncipsi
Adam hakli gençler
Daha fazla trolluge gerek yok
Gerçek olan şey ise bizim öğretmenlere ihtiyacımız olduğudur
Gidin yatın şimdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf2156 -- 6 Ocak 2018; 1:28:38 > -
Adam haklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biradetanketim -- 6 Ocak 2018; 1:29:47 > -
Tipik dh ve trolleri işte alıştık gerçi benzer atışmalar Ceyhun hoca ve Selin hoca ile de yaşanmıştı.
Temmuzdan sonra herkes yoluna gidecek kısmetse, kalbi buruk gitmesin kimse ama. -
Eğri oturup doğru konuşalım.
%100 haklı.
Son zamanlarda moda oldu eleştiri yapmak. Ama içi boş eleştiri yapmak. Yaptığınız şey eleştiri değil.
Sadece çekememezlik. Alsın yada almasın. Bunda gram çekince görmüyorum. Her soru belli yerlerden çıkma. Yıllardır onlarca yayın birbiri benzeri kitaplar çıkardı. Sonra barış ayhan çıktı bir kitap koydu. O kitapta yüzlerce özgün daha önce görmediğin tarzda sorular gördün mü? Gördün. Buna hiçbir lafın yok. Ama benzer soruyu görünce "çaldı çarptı"
Sen öğrenmeye bakmak yerine, dur şurada 2 laf atayım da egom şişsin diye uğraşıyorsun.
Aynı tepkini forumda "malum takas malum şu ders olan" başlıklarına da koysana?
Hepiniz behzat hocanın derslerini dinlemiş adamlarsınız. Onun sayesinde 10 lira gibi bir ücretle belki de özel dersle 200-300 lira bayılacağın ve bu seviyede alamayacağın dersleri dinliyorsun. Sonrada buraya gelmiş
"vay efendim soru alıyor, vay efendim paralı pahalı yapıyor, vay efendim şöyle vay efendim böyle"
Beğenmiyorsan alma basit takip etme. Kimseye yaptığı işin paralı-pahalı içeriğinden kalitesinden yana laf söyleyemezsin. Biraz kıyaslama yaparsın haddini aşmadan. Ama bunu yapmıyor gömmeye çalışıyorsun
Çoğunuzu memnun edecek tek şey şu.
Bedava ders.
Umut öncül'e bile laf edeniniz var. Neymiş youtube'da ücretsiz yapmış sonra paralı sorular koymuş paragöz adam. Sana mı soracak paralı yapıp yapmayacağını. 18-20 yaşında bir gençsin. Ortalama bir lisede okuyup üniversite sınavına gireceksin. İsmini geniş kitlelere duyurmuş bu adamları eleştirmeyi laf söylemeyi kendine marifet sanıyorsun.
Çok mu eleştiri yapmak istiyorsun. Bu konuda kendini gayet yeterli mi görüyorsun. Ara söyle yüzüne karşı. İşte o zaman söz hakkın olur. Ama yok anonim nickler arkasına saklanıp laf söylemek kolay. Karşınızda olsa abi çekeceksiniz.
Yarın üniversiteye gittiğinde öyle hocalara denk geleceksin ki değil eleştiri yapmak bir yana bir tek kelime dahi edemeyeceksin. Sadece slayttan okuyup ders anlatanlara gelince tahtaya mal mal bakınca anlayacaksın gerçekleri biraz. Sen 100'lük kağıdına 30 verdiğinde kapısını çalmaya cüret bile edemeyeceksin o hocaların. İşte o zaman daha net anlayacaksın. Bu hocalara nasıl gereksinim duyduğunu.
Çok değil 1-2 yıl sonra göreceksin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeratula -- 6 Ocak 2018; 1:36:28 >
-
ben hayatımda matematik öğretmeni kılıflı ne kişiliksizler tanıdım. babası kasap olan çocuğun notlarını 1 kilo ete değiştireni gördüm,sınav notundan düşük sözlü notunu verenini gördüm ,kız öğrencileri taciz edenini gördüm,fetöcüsünü gördüm(babamın sol görüşlü olduğunu bildiğinden beni hiç sevmezdi ve kendisinden özel ders alan çocuklara yüksek not verirdi. ve daha neler neler bu öğretmen kılıflı kişilerden tabiki de hiç bir şey öğrenemedim .behzat hocayı bu forum sayesinde tanıdım belki de bu foruma girmeseydim yolum kesişmeyecekti.hayatımda tanıdığım en iyi öğretmen değil hayatımda tanıdığım tek öğretmen. bizim üzerimizden her ayın 15 in de 4000 tl kazananlar varken ben bu adama 600 tl vermişim çok mu?bir harf öğretinin 40 yıl kölesi olurum demiş Hz.Ali. umarım bir gün 'bilgi' nin kıymetini anlar bazılarınız
-
aman diyim abi :D yarin sana da saldiracak koyunlar "sen degil misin kimyaözele laf atan , kendi reklamini heryerde yapan !?!?!?" falan diye :ASD:ASd neyse sen zaten alişmissindir bunlara :D yazdiklarina tamamen katiliyorum . -
Ve ben bir ideolojiyim
V for Vendetta -
Hocam haklıdır ama soru tutma olayını bi kısmı dogru ya onlardan ödünç aldı ya da onlar ödünç aldı haklı oldugu ortadaki ama aynı soruları değiştirmez 2016 yılında behzat hocadan aldıgım problemler 1 setinde sorular karekökün aynısıdır çok çok benzerdi kim kim den aldı bilmiyorum kitap da karekökün 2015 basım ygs kitabı bilenler hatırlar -
Behzat hocanın forumdaki trolleri kaale alıcağını hiç düşünmezdim. -
hocam sayilari bu kadar artmasa kaale almazdi zaten ama herifler amitoz bolunuyor :D 2 seneye tum dh "malum" hateri olucak bu gidisle. bu arada "troller" demişsin bunlar cidden 10 iq , troll falan degiller yani haberin olsun :D -
Adam doğru yazmış . Popülerde gördüm konuyu eski günler geldi aklıma.Çok kaliteli anlatımı vardı daha iyisi gelmez . Videolarını beleşe kullanmıştım. Bir de para mı vereceğim -
Valla şaka maka tüm hocalar burda geziniyor. Özgür Balcı, Selin Hoca, bunu yazan hoca. Valla yanlıs bir şey yazcam diye ödüm kopuyo -
Arda turan modu açmış. -
Adam foruma soruların fotoğrafını koymuş sayfalarını dahi yazmış.İftira diyor -
Hala Behzata hak verenlerle ülkenin bu halde olmasına neden olanlar aynı şahıslar hocam bırak uğraşma bunlarla
Bu nickin altında etten fazlası var.Bu nickin altında bir fikir var ve fikirler kurşun geçirmez
|
BEHZAT HOCAM 15 TEMMUZDA FETOCULARLA ÇARPIŞIRKEN FORUMDA ONU SUÇLAYANLAR EVİNDE FEM KİTABI ÇÖZÜYORDU
|
Eğri oturup doğru konuşalım.
%100 haklı. Son zamanlarda moda oldu eleştiri yapmak. Ama içi boş eleştiri yapmak. Yaptığınız şey eleştiri değil. Sadece çekememezlik. Alsın yada almasın. Bunda gram çekince görmüyorum. Her soru belli yerlerden çıkma. Yıllardır onlarca yayın birbiri benzeri kitaplar çıkardı. Sonra barış ayhan çıktı bir kitap koydu. O kitapta yüzlerce özgün daha önce görmediğin tarzda sorular gördün mü? Gördün. Buna hiçbir lafın yok. Ama benzer soruyu görünce "çaldı çarptı" Sen öğrenmeye bakmak yerine, dur şurada 2 laf atayım da egom şişsin diye uğraşıyorsun. Aynı tepkini forumda "malum takas malum şu ders olan" başlıklarına da koysana? Hepiniz behzat hocanın derslerini dinlemiş adamlarsınız. Onun sayesinde 10 lira gibi bir ücretle belki de özel dersle 200-300 lira bayılacağın ve bu seviyede alamayacağın dersleri dinliyorsun. Sonrada buraya gelmiş "vay efendim soru alıyor, vay efendim paralı pahalı yapıyor, vay efendim şöyle vay efendim böyle" Beğenmiyorsan alma basit takip etme. Kimseye yaptığı işin paralı-pahalı içeriğinden kalitesinden yana laf söyleyemezsin. Biraz kıyaslama yaparsın haddini aşmadan. Ama bunu yapmıyor gömmeye çalışıyorsun Çoğunuzu memnun edecek tek şey şu. Bedava ders. Umut öncül'e bile laf edeniniz var. Neymiş youtube'da ücretsiz yapmış sonra paralı sorular koymuş paragöz adam. Sana mı soracak paralı yapıp yapmayacağını. 18-20 yaşında bir gençsin. Ortalama bir lisede okuyup üniversite sınavına gireceksin. İsmini geniş kitlelere duyurmuş bu adamları eleştirmeyi laf söylemeyi kendine marifet sanıyorsun. Çok mu eleştiri yapmak istiyorsun. Bu konuda kendini gayet yeterli mi görüyorsun. Ara söyle yüzüne karşı. İşte o zaman söz hakkın olur. Ama yok anonim nickler arkasına saklanıp laf söylemek kolay. Karşınızda olsa abi çekeceksiniz. Yarın üniversiteye gittiğinde öyle hocalara denk geleceksin ki değil eleştiri yapmak bir yana bir tek kelime dahi edemeyeceksin. Sadece slayttan okuyup ders anlatanlara gelince tahtaya mal mal bakınca anlayacaksın gerçekleri biraz. Sen 100'lük kağıdına 30 verdiğinde kapısını çalmaya cüret bile edemeyeceksin o hocaların. İşte o zaman daha net anlayacaksın. Bu hocalara nasıl gereksinim duyduğunu. Çok değil 1-2 yıl sonra göreceksin. |
Haklı falan değil acaba ülkedeki düşmanlardan bize nasıl bağladı merak ediyorum Duygu sömürüsünden başka bi şey değil ve gerçekten de çok güzel sömürmüşş eleştiriye açık değilsen bu işe başlamayacaksın hadi başladın diyelim yalan söylemeyeceksin. umut öncül de paralı video satıyor ona neden eleştiri yok varsa da konuyu çözme stiliyle ilgili var çünkü adam yalan söylemedi. Yalan söyle sonra da ülkede düşman var siz beni linç ediyorsunuz bilmem ne (behzat hocayla ilgili ilk ve son yorumum)
|
Hala Behzata hak verenlerle ülkenin bu halde olmasına neden olanlar aynı şahıslar hocam bırak uğraşma bunlarla
|
Şurada bile nasıl becermişse konuyu vatan, millet, sakaryaya bağlamayı başarmış. Adam çözmüş bizim milleti
|
adam haklı
|
İşine gelene cevap vermiş daha dün mevzusu oldu bunun hemen cevap vermis. Senelerdir Facebooktaki gönderilsi forumda dolanıyor mağdur ettikleriyle ilgili ona neden cevap vermiyor? İşine gelmiyor sanırım...
Neyse kendi bilir.bir çok dersi kaliteli takip ediyorum izliyorum parasini da veriyorum nasıl bir insan olduğuyla da ilgilenmiyorum hazirandan sonra işim kalmicak çünkü. |
Arda turan modu açmış.
|
Benzer içerikler
- kırık obp ile hukuk
- tus dershane fiyatları
- netter anatomi atlası pdf
- yatay geçişte sene kaybı olur mu
- sayısal 420 puan kaç bin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X