Şimdi Ara

BEHZAT HOCADAN DONANIMHABER ÜYELERİNE MESAJ :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
7
Favori
17.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum benim adamın sistemiyle alakalı ders anlatişı ve öğrencilere davranış şekli ile ilgili hiç bir sıkıntım yok. Twitterdan birkaç kişiye yazdığı mesajla adamın genel karakterini sorgulayamazsınız. Behzat ve Barış hocanın kaf sistemi ile ilgili hiçbir sıkıntım yok. Çünkü: Bunlar bu parayla hem ev hem de şirketini hayatta tutmaya çalışıyor. Belki, argüman olarak şunu sunabilirim. 11. Sınıflar iki sene kullanabilirler mesela. Onun dışında bir problem göremiyorum. Yayında fiyatların öğrenci dostu olmamasından bahsediyorsun ama sana 60 küsur lira ile kim türev öğretir? Misal, Lti adına konuşacaksak 10-11 net için 200tl ödüyorsun, ozel ders alacak olsan bu fiyat sana en az 400-500e patlar. Tyt ve ayt ayri olmak uzere Behzat Rasuli ile çalışarak 32+ net yaptım. O yüzden Türkiye şartları goz önüne alındığında ve Behzat Rasuli ve Barış Ayhan'ın yaşadığı şehir, geçimlerini sağladıkları şirket, geçindirdikleri evleri düşünürsen bu fiyatlar son derece normal. Eğer çok kazanıyorlarsa, lüks araçlara biniyorlarsa bunun sebebi kafalarını kullanmaları, matematikte başarılarıdır. Adamlar bu sistemi kurarken saçları beyazlamış sen gelmişsin burada boş boş konuşuyorsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Dersleri fasikullere bölmeleri, "özel konseptli konu anlatım fasikülleri" adı altında föyler çıkarmaları bunları belirli ucret karşılığında satmaları bana da saçma geliyor ama eger alıcısı varsa bunar bizi pek bağlamaz. Her şeyi anlarım ama "öğrenci dostu değilsiniz" lafını pek anlamam. Hangi yayınevi var ki onbinlerce öğrenciyle görüşüp sorunlarını tek tek çözsün ve fiyat konusunda Türkiye'de yaşadığını ve her şeyin ne kadar pahalı olduğunu unutma. Kağıt bile ihtal :)). Sevgiler.

• Tendürekten soruya ne ara geçti ya
  • Dostum bu işe başlarken tabi öyle yapacak yoksa nasıl öğrenci bulacak? Klasik bir girişimci başlangıcı bu. İşler düzene binip belirli bir kitleye ulaştıktan sonra bu iş paraya ve sistematiğe dönecek tabi türbe mi adam?

• Özelden at o pislik dediğin şeyleri merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: katusha_

Bu nickin altında etten fazlası var.Bu nickin altında bir fikir var ve fikirler kurşun geçirmez

BEHZAT HOCADAN DONANIMHABER ÜYELERİNE MESAJ :) 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben buralardayken seni tek bir dh li bile linçleyemez raadke

• Türkic solcier üjret düşük kaf4 alamıyorum respect from van
  • Adam haklı dağılın beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak ediyorum acaba br de esş hocamız gibi niye burada hesap açıp öğrencilerin isteklerini, şikayetlerini bir bir dinlemiyorda instagram üzerinden racon kesiyor
  • Ben kadıya derdimi anlatıyorum, kadı bana...

• bak kardesım neı sawundugunu bılmıorm ama soyle dusunelm dolar 8 lıra olmus olablr ama bız ekmegı dolarla mı alıorz hayır? hem nıe taktınız dolara bu kadar bılmıorm bızler en cok arabıstan paralarına bakmalıız cunku dolarn usdunde ıbrahım lıncoln resmi war o adam bı aralar galatasarayda oynadı sen weled oldugun ıcın hadırlamazsın ;) galadasaray da fetullah fln seylerı cıkdı yoksa fedocu msn lan sn? bana bak ewlad 15 temmuzda tankların onune cıkmadık mı? cıktık bekı kenan sofuoglu motorsıkled yarısında bırıncı olmadı mı? oldu surıyeye gırmedık mı? gırdık. o zaman weledlık yabma we odur odurdugun yerde sanalda kawgacı reelde anab acı? ;) ;)

• Pehsat buralarda bir yerlerde kokusunu alabiliyorum...
  • I0SER_b0y kullanıcısına yanıt
    Yav var ise öyle bir şey onu da Karekök düşünsün . Bize ne?
  • Uplayalım.

• Vatan Millet sakarya edebiyatına girsiyse ciddiye alınacak bir yazı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedef2021

Merak ediyorum acaba br de esş hocamız gibi niye burada hesap açıp öğrencilerin isteklerini, şikayetlerini bir bir dinlemiyorda instagram üzerinden racon kesiyor
    burda hesap açmak racona ters
  • anlaşılan yakın zamanda machiavelli'nin prens kitabını okumuş

kitabı okumuş olanlar dediğimi anlayacak :D

• BEHZAT HOCADAN DONANIMHABER ÜYELERİNE MESAJ :)
  • up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.