Bildirim
Behzat Hocamız Yeni Kitap Çıkarmış [8D]
Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: Süpermarket Ürünlerinde 3 Al 2 Öde promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2JEWP9I3H57JU
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sorular nasıl -
Renginden dolayı almayacağım kitaptır.
İyyyyğ karrrı renghi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 7 Mayıs 2020; 20:15:40 > -
karekök ayt matematik soru bankası trigonometri kısmı değil mi bu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Lapislazuli
karekök ayt matematik soru bankası trigonometri kısmı değil mi bu ?
Verdim şukunu kerettaa -
Adam ciddi ciddi 32 sayfa trigonometriye 40 tl istiyor+kargo parası 50 tl vay anasını ya :D -
Bu adam zamanında ayıraç çıkarıp parayla satmıştı daha fazla diyecek bir şey yok -
yersen tabi..yemessen akşama ısıtıp yersin -
Bunu cozen trigonometride soru kacirmaz ! -
Behzat hocamız ?
O adam benim hocam değil olamazda -
Behzat Hoca buralardaysan duy beni pdf sini koy sitene 15 tl den alayım -
Bu adamın Allah belasını versin.Şuan da kitap fiyatları yüksekse bu trendi de bu başlatmıştır.
Buna para verenin aklına sıçayım -
boğulejeeemmmm
bende kal bende kal bende kal
bak bu çok keko sorudur
kızım bırak elindeki telefonu
barış hocam insaf yaaa
boğulejemmmm
karekök ayt matematik soru bankası trigonometri kısmı değil mi bu ?
|
Adam ciddi ciddi 32 sayfa trigonometriye 40 tl istiyor+kargo parası 50 tl vay anasını ya :D
|
Bu adam zamanında ayıraç çıkarıp parayla satmıştı daha fazla diyecek bir şey yok
|
Bu adamın Allah belasını versin.Şuan da kitap fiyatları yüksekse bu trendi de bu başlatmıştır.
Buna para verenin aklına sıçayım |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X