Şimdi Ara

behzat rasuli problemler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler apoteminin problemler kita bı çözümlerini yüklememesi üzerine Behzat rasuli nin problemler derslerini almaya karar verdim.Daha önce hiç almadığım için kafamda bazı sorular var
    1.si ben kaf kitabını almak istemiyorum.Br nin çözdüğü pdfleri çıkartıp çözme gibi bi şansımız var mı?
    2.si bildiğiniz gibi ösym hiç kalıp soru sormuyor nerede değişik cins acayip (bana göre) soruları bulup geliyor behzat hoca soru tarzı nasıldır
    3.sü eğer BR nin dersini almayacak olsanız apotemi hariç hangi kitabı tavsiye edersiniz.

• Temelin varsa tavsiye etmem, o kadar güzel anlatmıyor problemleri. Yüzdeyüz fasikülü güzeldir.
  • Problemlerini bende beğenmedim. Simetri+Yüzdeyüz den bitirmeyi planlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanka şimdi sen burdaki insanların ne dedigine filan bakma.şimdi mat 1 kesin ve net olarak anlama dersi yani sen misal obe okek i yada kesir problemlerini mantıgıyla anlamadıktan sonra yok bilmem simetri apotemi hiçbir cırt cıkarmaz. br gerçektende sana problem sorularına nasıl yaklasacagını ve problem sorularının ve diger mat1 konularının mantıgını kavratıyor . br olmasa nejdet de iyi hatta şenolu bile deneyebilirsin.
  • Temelin varsa gereksiz hic bulasma hem paraana hem zamanina degmez

• Yüzdeyüz fasikul + mat1 ygs simetri serisinden problemler kaçıncı kitaptaysa onu al yeterli olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.