Şimdi Ara

Behzat Rasuli ve KAF Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
2
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yıl 12. Sınıfa geçiyorum ve sınav hazırlıklarına başlayacağım,matematiğe hazırlanmak için behzat rasuli sizce nasıldır ? forumda okuduğum kadarıyla bi kısım iyi derken bi kısım da balon olduğunu vs söylüyor, yapmıyolar vs deniyor ki şuan kaf 3 kitabı satılmıyorken kaf 4 direk sitede yok ne zaman ekleneceğini falan da bilmiyorum. Ayrıca matematiğim pek iyi olduğu söylenemez çalıştığımı anlarım yaparım ama günü kurtarmak için çalıştığım için şu an pek bir şey bilmiyorum sizce kaf serisine mi başlamalıyım yoksa başka öneriniz var mı? İyi forumlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kaf = Zaman kaybı

• iş yapmıyor değil ona ayıracağın vakit kadar kendini matematik ve diğer derslerde daha fazla geliştirebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaman kaybı diyen cok lakin kaf+yeni nesil bir soru bankası ile matematiğin komple halledileceğini düsünüyorum. Kaf4 yok zaten onu lti seklimde fasiküllere böldü

• Kaf 1 ve 2 gereksiz. Kaf 3 ve 4 iyidir. Kullanılabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyt matematiği YouTubedan halledip kaf 3 ve 4ü almak mantıklı diyorsunuz yani peki tyt için kimi ve hangi kaynakları önerirsiniz (başlangıç için) önerirsiniz

• hayet iyi bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • youtube’da bu işi ücretsiz yapan ve daha az vakit alan mükemmel hocalar var. kaf vaktini yer

• 345,acil,bilgisarma,3d cozum,APOTEMİ yasada bu 5 kaynak fazlasiyla yeni nesil ve forumda en cok onerilen kaynaklar.kafta neymiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.