Şimdi Ara

Behzat ve Eyüp b.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar bu sene sınava girdim 0 matla tytde 2 soru çözdüm, ayt matda da 2 soru çözdüm kapattım sonra hatta yan sayfada falan ne var diye bile bakmadım. Çünkü bu sene full gezdim dolastım korona gelincede İstanbul dan gittik yani evde de değildim. Neyse orta öğretim puanım 68 gelmiş... (Hakettim :D) lakin bu sene çok kararlıyım ders konusunda ilk 20k girmem gerekiyor, gerçekten para falan sıkıntı değil behzarın beni +30 netlere taşıyacağını bilsem hemen su dakika siparis vericem ama bilemiyorum ne alayayım ne almayayım size danışmak istedim. Matematiğim kötü hiç çalışmadım ama bu yaz halletmek istiyorum hemde tam olsun yani üniversitede ni sıkıntı sorun çıkarmasını istemiyorum. Dediğim gibi para sıkıntı değil sadece yararlı olacak kaynakları belirtirseniz sevinirim arkadaşlar, dh topluluğu olarak hepimize faydalı olur bilgileriniz neyse herkese hayırlı geceler :))))

• up yardımcı olalım arkadaşa
  • say ea hangisi
  • Rivaul kullanıcısına yanıt
    Ea
  • Temel atıp sonra bunlardan dinlemelisin, diğer türlü yolun başında pes etmen çok olası duruyor. Temelini Selim Yüksel, İlyas Güneş gibi hocalardan atabilirsin. Mikail Hoca’nın ücretsiz temel kavramlar dersi var hoşuna giderse ondan da devam edebilirsin.
  • Lti için behzat kullandım gayet iyiydi. Daha iyisi illa ki vardır ama ben okuldaki hocama en yakın behzatı gördüm.

Behzat fonksiyonları almanı tavsiye ederim, bu kadar detaylı grafik anlatan kimse yok sanırım. Ösym 2 sınavda da grafik üzerinden yorum sordu. Aytdeki grafik sorusunda forum bile 2 ye bölündü. Ekleyici sorular gelebiliyor ve grafik üzerinden düşünmek sorulara daha esnek yaklaşmanı sağlıyor.
  • Hem eyüp b hem de bazı konularda br bence ikisi birleşince mükemmel oluyor. İkisinin de fonksiyonlara bakış açısı çok iyi. Grafiği önemsiyorlar. Kimse pkonun zor sorularına cesaret edemezken eyüp bde çok iyi vardı. Ben sınavdan önce 33 34 civarındaydım. Sınavda tyt 38 ayt 39 geldi
  • mathpes4 M kullanıcısına yanıt
    Kaf 1 siparis verdim iksi ile beraber ilerliyicem cevabın için sağol :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.