Selam, büyük ihtimalle mezuna kalıcam bu sene sağlık sorunlarımdan dolayı ders çalışamadım. Matematiğe kaf 1 ve kaf 2 ile başlamayı düşünüyorum. Kaf hakkınfa bi taraf balon bi taraf onsuz yapamazdım, en iyi hoca fln özellikle de ekşide adam çok popüler. Şayet ben tyt için karekök, 345 ve sarmal çözmeyi planlıyodum ama kaf 1-2 ve 345 arasında gidip geliyorum. Tyt den +32 net çıkarmam lazım, kaf almazsam baba konu anlatan matçı da tanımıyorum bu yüzden behzat biraz daha önde. Lütfen yardım etsin biri işin içinden çıkamıyorum kaf kullananlar özellikle memnun musunuz? Bilgilendirirseniz sevinirim :)) hayırlı günler..
Hocalara geldik, rehber mat. bana uzak geliyor dinlemek istemiyorum önerebilceğin kanal var mu +32 çıkarıcak?
Mezuna kalmak pek istemiyorum ama hedefime ulaşamassam seçeneklerim arasında. Ben mikail hoca'dan tyt götürüp aytden bazı konularıda behzattan almayı düşünüyorum.
KaRmaTuRkK
kullanıcısına yanıt
Selim Yüksel'in (Bıyıklı Mat.) TYT'si iyi bilgin olsun
calmdownbroC
kullanıcısına yanıt
Eyvallah
Kaf çöp
VenuuexV
kullanıcısına yanıt
Kaf bitiren kızla görüsüyorum suan tyt 27 ayt37.5 gelmis. Ankara hukuktaymıs suan
ciddiyetsizmezunC
kullanıcısına yanıt
Kaç nettesin?
KaRmaTuRkK
kullanıcısına yanıt
Ben de sadece karekök ve 345 kullanarak geçen sene 36D tyt 38D ayt yaptım. Dershanedeki arkadaşlarımdan kaf kullananlar vardı. Gereksiz bir kitap. O parayı vermeye değmez
KaRmaTuRkK
kullanıcısına yanıt
Bu düşünceyle ilerlersen benim gibi 2.senene kalırsın. Kimsenin yaptığı başkasında aynı şeyi yapacak diye bir şey yok. Küçük bir not olarak bunu sakın unutma.
Penanggalan
kullanıcısına yanıt
Ne yapsam bilemiyorum ki:/
VenuuexV
kullanıcısına yanıt
Sana mesaj atamıyorum ya özele gelir misin
kullanıyorum, memnunum. burada gelip bu postu açman biraz absürt olmuş :p Kullanıp da ilk 100'e giren memnun olan çok insan var, kullanmasan da yaparsın aynı şeyleri. Tamamen maddi imkanlarına bağlı. Dershaneye vereceğin parayı kaf'a ver derim.
Lise boyunca ders dinlemediysen öneririm ama konu hakimiyetim çok yüksek diyorsan gerek yok
KaRmaTuRkK
kullanıcısına yanıt
Mert hoca Kampüsün soru çözüm videoları. Bizim hocalar hedef 10 k soru çözümleri. Aklıma gelen bunlar hocam. Kaf iyi ama çok abartılıyor O kadar abarttiklari için ben bunu kesin anlarım kafasıyla gidiyosun. Onyargida çok önemli.