Şimdi Ara

Behzat ve kaf hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: decolo65

Mert hoca
    Kampüsün soru çözüm videoları.
    Bizim hocalar hedef 10 k soru çözümleri.
    Aklıma gelen bunlar hocam.
    Kaf iyi ama çok abartılıyor
    O kadar abarttiklari için ben bunu kesin anlarım kafasıyla gidiyosun.
    Onyargida çok önemli.
    Neresi abartılıyor? Adamların bir sövülmedik anaları kaldı forumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ciddiyetsizmezun C kullanıcısına yanıt
    Hangisi çok arada kaldım :/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaRmaTuRk

13 14 civarı netlerim
    13 14 NETLERDEN 32 ÜSTÜNE ÇIKABİLECEK İNSAN SAYISI 1000 DE 1 DİR HABERİN OLSUN. Sene başı gazla yok 2 ay bekleyemem muhabbeti filan yapmışsın gören sanacak 12 ay yüksek tempo çalışabileceksin. Bu işte istikrar önemli havalar sıcak bu sıcakta ders çalışmak zorlar yavaş yavaş etrafına bak soru çözümlerine bak 12 13 net yapan adamın ciddi anlamda matematiğinde eksikler vardır. Kaf sihirli bir kitap değil 800 tl verince seni direk 32 üstüne atmıyor bu netlerle de kafanı karıştırır başka bir şey yapmaz önce biraz kendin soru bankası kurcala çözmek içiçn uğraş yanlışın ne olduğunu görmeden cevap ezberleyip kitaba geçirmekle başarıya ulaşamazsın
    Sayısalcıysan bu aralar temmuz sonuna kadar geometriye bakabilirsin kafan rahatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idrak yolları intihabı -- 21 Haziran 2020; 16:9:19 >

• sneffelsjokull kullanıcısına yanıt
    Sövenler behzata sövüyor kafa değil.

• idrak yolları intihabı kullanıcısına yanıt
    Sert
    Sağol ya baya gömmüşsün

• hazır konusu açılmışken kaftan 1-2 yi bitirdim 27-28 tyt mat netim var kalan 3-4 ü olasılık felan mezuna kalıcam kesin olarak ..
    Yaz tatilinde oturup bitirdiğim halde yine bilgi eksiğim olduğunu hissettiğimden mikail hocadan mesela tekrar tyt matı bitirmeyi düşünüyorum fikriniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaRmaTuRk

Sağol ya baya gömmüşsün
    Boş motivasyon istiyorsan Avşar Sinemalarına kombine al sene boyunca izlersin
    Sert x2
  • KaRmaTuRk K kullanıcısına yanıt
    Başlamanı öneririm o takdirde. Ben de o civarlardaydım

• Kötüleyenleri ya da balon yazanları anlamıyorum..Neye göre kötü neye göre balon.Kıyas konusunda bu kadar öznel olan bir şey için kulanmadığınız bir ürünü karalamak mantıksız.Temelin vardır kaflara ihtiyaç duymasın,iyi bir özel öğretim kursuna gidiyorsundur ihtiyaç duymazsın vs..Kaf ve Behzat videoları hakkında şunu söylebilirim.2 Sene önce sınava hazırlanırken bu adam kadar kaliteli ve çok soru çözen video ders muhabbeti yoktu.Şuan var mı bilmiyorum.Belli bir seviye sahipsen kaflar idealdir.Sorular kalitelidir ,konuyu detaylı öğretir,Behzat ın dersleri anlaşılırdır güzeldir.
  • KaRmaTuRk K kullanıcısına yanıt
    Kaf çözüp 40 yapan da var ölçüt olarak alma bence

2019 ayt matematik netim 10. Apotemi 32 32 30 geldi sonlara dogru. Lti olsaydı daha yüksek yapardım hatta. 1 sene gayet yeterli bir süre her şey için

Kaf kullanmadım hic, normal sblerden youtubdan ilerledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zodiac956 -- 21 Haziran 2020; 18:23:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.