Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.892
Cevap
172
Favori
558.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fener16

Merhaba

Note 8 için 18.5× 9 tam ekran modu yok buradan bein connect yetkililerine sesleniyorum 22 ekime kadar gs-fb maçı için tak ekran yayını için güncelleme istiyoruz (18.9×9)
    Bu sorun devam ediyor. Lg g7 aynı şekilde tam ekran göstermiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CULDAd kullanıcısına yanıt
    Hocam,

Maliyeti kısmak için sınırlı olarak anlaşıyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jedi39 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım alıntı 2-3 yıl önceden defalarca aradım mail attım üst yetkililere istedim konuştum biz de bilemiyoruz zaman içinde güncellemeler olur diye diye yıllar geçti aynı grubun digiturk playinde varmış vodafone tv netflix youtube ip tv ler dandik canlı tv uygulamalarında var bunda yok bilerek yapmıyorlar nedenini bilsem rahatlıcam uyuz oluyorum note 8 note 9 vb diğer markalarda 18.5x9 var bein de neden yok anlayamıyorum ümidi kestim neredeyse haftada 1 arıyorum bazen maçları veya dizileri içindeki sinemalara bakmak istiyorum kenarları siyah olarak hiç zevk vermiyor,Allah bein connect yazılımını yapan arkadaşları bildiği gibi yapsın bilmecelerine imkan yok onlara yapmayın diye üst yönetimden talimat var ama neden neden neden?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam,

Ben 3,5 yildir yurtdisinda kullaniyorum aktif olarak. Son 1,5 yildir sacmaladi iyice. Oncesinde "octoshape" eklentisi ile gayet guzel, akici ve kaynak tuketimi konusunda da cimriydi. Simdi ne oldugu belirsiz bir eklenti ile yayini veriyorlar. Donma girla, verimli olarak yayini geri cekemiyorsun; cunku sadece dd:ss olarak gosteriyor. Atiyorum 7 saat oncesine cekmek istediginiz zaman 7 tane 59:00 saymak zorunda kaliyorsunuz. Ilaveten dun tuy dikti resmen :) Ingiltere GP yayini bir anda gidip yerine salak bi kafes dogusu geldi. Cok kulak cinlattim. Yayini geri alinca duzeldi.

Yoklukta abdurrahman celebi yapacak bisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin Bilgin

Hocam,

Maliyeti kısmak için sınırlı olarak anlaşıyorlar.
    Digitürk'ün bir filmini Bein Connect'te izlemekle TV'den izlemek arasında görüntü kalite farkı nasıldır bilginiz var mı?
  • ironmaster17 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam

TV de derken bein connect uygulaması ile mi?uygulama ile tvde de izleseniz normal bein connect üzerinde de izleseniz 720p yayın veriyor.

• quote:

Hocam

TV de derken bein connect uygulaması ile mi?uygulama ile tvde de izleseniz normal bein connect üzerinde de izleseniz 720p yayın veriyor.
    Kutudan izlemeyi sormuştum.
    Hocam,

İllaki bir tık fark olur fakat uygulama 720p yayın vereceği için çok bir fark olmaz.

• quote:

Hocam,

İllaki bir tık fark olur fakat uygulama 720p yayın vereceği için çok bir fark olmaz.
    Artık saati bekleyip bir şeyler izlemek zor geliyor, uygulamadan 1080p izlemek güzel olurdu.
    Yardım için teşekkür.
    Hocam,

Çok doğru söylüyorsunuz maalesef digiturk anlamıyor :)

• Bilgilendirme :25 temmuzdan itibaren digiturk Play sitesi kapanacak ve bein connect üzerinde hizmet vermeye başlayacak.

Kutulu üyelik istemeyen üyeler tüm digiturk içeriklerini bein connect üzerinde izleyebilecek.

• quote:

Bilgilendirme :25 temmuzdan itibaren digiturk Play sitesi kapanacak ve bein connect üzerinde hizmet vermeye başlayacak.

Kutulu üyelik istemeyen üyeler tüm digiturk içeriklerini bein connect üzerinde izleyebilecek.
    Tüm içerik değil de tüme yakın desek. bein connect’te halen bein home&ent, bein movies premiere2, bein movies action2, bbc hd, bbc ent., tv5 monde, rtr planeta, nickelodeon sd ve birkaç kanal daha bulunmamakta.

• madem artık birleşme işi de gerçekleşiyor, artık şu görüntü kalitesi kesinlikle arttırılmalı

21. yüzyılda, 2019 yılındayız. Hala 720p içerik izletiyorlar.

Netflix ile aralarında o kadar fazla fark var ki.

Birde keşke sansür ve sigarayı kaldırsalar ama neredee
  • The Islander kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar,

Genel olarak demek istedim fakat haklısınız. İlerleyen zamanlarda umarım tüm eklemeler yapılır.

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Hocam,

Katılıyorum en düşük 1080p standart olmalı.

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Mevcut digiturk play kullanıcıları otomatik olarak bein connecte mi aktarılacak peki?

• DeShawN1905 kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar,

Evet doğrudur bein connect üzerinde hizmet almaya devam edecektir.

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Smart tv lerde bein connect mevcut değil. Yakın zamanda eklenecek mi?

• civil_kku C kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar,

Digiturk Play desteği olan bütün akıllı TV lere bein-connect uygulaması eklenecek.

Ayrıntılı bilgi için

destek.digiturk.com.tr
    Smart TV Üzerinden Nasıl Yayın Alırım? - Paket & Ürün İşlemleri - beIN CONNECT - Destek - Digiturk
    http://destek.digiturk.com.tr/soru/bc/bein_connect/paket_urun_islemleri/smart-tv-uzerinden-nasil-yayin-alirim

• değişecek mi bilmiyorum ama şu an uydu hizmeti alanlar ile sadece bein connect kullanacaklar arasında paketler farklı. Taahhüt yok zaten. Mesela spor extra paketi var fiyat da uygun. Ama uydu kullananlar direkt sporun yıldızı alması gerekiyor. Böyle olursa sadece connect daha cazip duruyor bence
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.