11 aydır gıbırnet abonesiyim. Abone olduğum süre zarfında şöyle problemlerim oldu. Todtv.com.tr adresine ait aboneliğim bulunmakta. Lig maçlarını illegal yerine legal platformda izlemek istedim. Maç yayınlarını izlerken herhangi bir sorun yaşamazken canlı kanallar arasından örneğin aspor, trtspor, eurosport vs gibi kanallar çalışmıyordu. Durumu todtvye bildirdim fakat geri dönüş yapan bile olmadı. Durumu gıbıra bildirdim. Bizlik bir şey yok todtv ile görüşün denilerek destek talebim kapatıldı fakat ertesi gün tarafınıza yeni ip adresi tanımlandı todtv sorununuzu deneyip olumlu olumsuz dönüş yapın dediler. Modemi kapatıp açtım. Verdikleri yeni ip adresiyle sorunum çözüldü. Dün bu kez todtvye hiç erişimim olmadığını farkettim. mobil data ile sorun yokken gıbırnetle todtvye hiç erişemedim. Gıbırnete önceki durumdan bahsederek bildirmeme rağmen todtv ile görüşün deyip duruyorlar. Aşağıda görüleceği üzere gıbır ip adresim united states olarak görünmekte. ![]() Vpn programı ile kendimi istanbulda görünecek şekilde ayarlarsam todtvye erişebiliyorum ama vpn yokken ise todtvye girdiğimde şu uyarı ile karşılaşıyorum. ![]() Buna rağmen gıbırnet yardımcı olmuyor. Destek talebim açık henüz. Bir gelişme olursa yazıyor olacağım. |
beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (286. sayfa)
-
-
Uyurken modemi kapatın sabah tekrar açarsınız sorunsuz ip atanırsa çalışır yine sürekli oluyorsa iss değiştir bazı firmalarda yaşanıyor bu sorun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar,
14 Eylül’de 1 yıl TOD üyesi olmuştum ( Süper Lig Paketi )
Bugün bir SMS geldi:
TOD ailesine hos geldin. Artik tum Super Lig maclarini. en sevilen film ve dizileri izlemek icin hazirsin. Ustelik 7 gun boyunca Turkiye'den ve dunyadan canli spor karsilasmalarini izleyebilecegin hediyen de bizden. Iyi seyirler dileriz. B002”
diyordu.
Cepten TOD app’e girip baktığımda bugün 7 günlük bir paket eklendiğini gördüm; adı da :
Havadan OTT 7 gün süper lig .
Bu nedir acaba , bilgisi olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 20 Eylül 2024; 17:4:3 > -
7 günlük hediye spor extra paketi vermişler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
12 AYLİK TOD UYELİGİM VAR GS TAKIMI HARİC HER TAKİMDAN ORTAK ALABİLİRİM
Fenerbahce-Galatasaray kiralik beinconnect olan varmidir?
Hocam aynı sorun bende de var. 3 farklı evde gıbırnet kullanıyoruz. Hiçbirinden wifi ile toda girilmiyor. Mobil veri ile giriliyor. Gıbırnet destekten yazdım. Bizlik bir şey yok dediler. Toda twitterdan instagramdan yazdım hiçbir dönüş yapılmıyor. Gelişme olursa buraya yazalım.
-
Sana denk gelen ip yurtdışı görünüyor muhtemelen
Evet hocam az önce baktım Amerika görünüyor. Bir yolu var mı düzeltmemin ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Modem kapat 1 dk sonra tekrar tak bi ihtimal değişebilir.
Olmadı gece yatarken kapat modemi sabah kalktığında dene
1 ay önce migrostan 4 ekran senelik tod paketi aldım. Az önce kuponu kullanmaya çalışırken bu kupon kullanılmıştır uyarısı aldım. Halbuki kullanmadım. Tod musteri temsilcisine de bağlanamıyorum. Ne yapmam lazım?
bugünkü maçı tek maç olarak nasıl alabiliyoruz ?
Tod tv var ama derbiyi kahvede izlemeye gidiyorum sırf atmosfer bağrış çağrış için 😅
Bein connect ile dekoder arasında görüntü farkı var mıdır ona göre akşam dekoderi çıkaracağım
En iyi görüntü kutudur her zaman
Tod müşteri temsilcisine todcomtr üzerindeki canlı sohbet kısmından fatura ödeme itirazı menüsünden web seçerek erişebilirsiniz.
www.sikayetvar.com
Todtv Erişim Engeli Sorunuhttps://www.sikayetvar.com/tod-tv/todtv-erisim-engeli-sorunu-1
GIBIRNet kullanan arkadaşlar sorunu şikayet var üzerinden iletebilirler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
merhaba
yurtdışında yaşıyorum, geçen sene sorunsuz izliyordum bu sene vpn le de vpn siz de site açılmıyor, bilgisi olan var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: more61www.sikayetvar.com
Todtv Erişim Engeli Sorunuhttps://www.sikayetvar.com/tod-tv/todtv-erisim-engeli-sorunu-1
GIBIRNet kullanan arkadaşlar sorunu şikayet var üzerinden iletebilirler.Todtv resmen gıbırnet ip bloklarını kara listeye almış. Şikayetvar üzerinden ben de yazdım dönen falan yok. Bugün btk ya şikayet yazdım. Bakalım ne olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Statik ip yi sorguladığında yurtdışı mı gözüküyor öyleyse açılmaması normal sorun gibirnet in atadığı ip ile alakalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X