Statik ip kullanmıyorum. İp sorguladığımda böyle görünüyor doğru mu acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (287. sayfa)
-
-
-
Normal iptv denedin mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Muhtemelen doğrusu budur ip yurtiçi gözükse çalışması lazımdı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kahvenin bile 200 tl istediğini öğrenince evde todumu açıp izlemeye karar verdim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Derbi maç tek maç bulabilir miyim acaba
Doğru olanmbu sitenin verdiği lokasyon hocam ama gıbırnethttps://ipinfo.io/ sitesinden aldığı sonucu gösterip bakın TR diyor. Todtv ile görüştüm. Bana statik ip alırsam sorunumun kesinlikle çözüleceğini söylediler. Gıbırbete ilettim bu durumu. Gıbırnet ise statik ip hizmeti alsanız dahi sorun çözülmeyebilir paranız boşa gidebilir dedi. Buna rağmen statik ip hizmeti aldım fakat sorun düzelmedi. Todtvye tekrar durumu bildirdim talebimi oluşturduklarını bana dönüş yapılacağını söylediler. Ya gıbırnet bize atanan ip bloklarında illegal bir şeye müsade ediyor bundan dolayı banlanıyoruz ya da başka bir durum var. 11 aydır gıbırnetliyim. Başından beri ip Adresim united states olarak görünmekte. Todtvyi sorunsuz izliyordum. Ne oldu da böyle oldu anlam veremiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sırf ucuz diye dandik internet bağlattırsanız olacağı o
O
-
TOD 12 aylık taraftar paketi almak istiyorum aylık 189 Lira olan. Paketi seçiyorum, takımımı seçiyorum ileri diyorum tekrar ana sayfaya geri atıyor ve satın alamıyorum. Bu aptal siteden servisten bıktım, resmen beni kaçak izlemeye mecbur bırakıyorlar. Bu sorunu sadece benmi yaşıyorum yoksa aynı sorunla karşılaşan varmı?
-
X'te benzer şikayette yorumlar var. Dediğiniz gibi insanları illegale teşvik ediyorlar.
Hocam ben buradan bi arkadaşın benim modemle (keenetic extra dsl) ilgili attığı bir youtube videosuna bakarak yaptım düzeldi.
Keenetic extra dsl kullanıyorum ben de hocam. Bana da iletir misiniz videoyu size zahmet. Boşuna statik ip satın almış olmayayım
Birkaç gündür gıbırnet ile toda giremiyordum. Şu an giriyor. Televizyondan izleyebileceğim aylık uygun fiyata kod satan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corleone_ -- 21 Eylül 2024; 18:25:6 > -
Sorun genel olarak düzeldi herhalde şu an girebiliyorum.
-
Sagolun. Dediğiniz yerden bağlandım ama biz bir şey yapamayız dediler. Migrosla görüşün dediler. Migros kayıt açtı. Henüz geri dönmedi.
Bağlanabilmenize sevindim. Umarım kısa zamanda sorununuz çözülür.
daha maç başlamadan söylüyorum yayın sanki inanılmaz kaliteli
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X