Şimdi Ara

Bej renkli döşeme cok kirlenir mi alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben acik renk seviyorum ic mekani o yuzden son 4-5 arabam hep bej/inci rengi falan olan oldu ici. Ozellikle F30 da cok zorlaniyorum cunku yerler kapi icleri koltuklar direksiyon her yer bejden bile acik renk. En son dayanamadim kosla ile giristim.

Ama ne yaparsaniz yapin 5 yil sonra bej renk ic siyah ic mekana gore daha eski gorunuyor bir sekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrdmr1

Golfteki bej rengin arac ic havasi daha premium oluyor. Yarattigi ferahlik hissi cam tavanla beraber mukemmel. Bir de bej renk te daha sportif siyah alcantra tavan standard olarak geliyor.

Bazilari demis arac bayide daha ucuz. 190 fiyat teklifi aldim bayiden. Bence arac fiyati uygun. Bagaj ve arka koltuk cok ihtiysc degilse golf passat ile ayni kalitededir.
    Hocam ilanda bazi galerilerde boyle ucuz oluyor bunun nedeninedir acaba bir sorun teskil eder mi. Daha evvelden aldiklari veya toplu aldiklari icin mi boyle uygun bayiye gore veriyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

Bence fazla. Neden diceksin; sende yapacağım km yi üzerine eklersen bakım maliyetin çok artacak o yüzden düşük km olması iyidir yoksa arabada sorun olur diye değil. Ben senede 5bin yaparım dersen fark etmez.
    İlk araca olacak kismetse yillik ne kdr km yaparim hic bilmiyorum. İlk arabada tecrube edeyim ben bunlari baya bi 2.ye kismet olursa artik tsekkur ederim

• Bej rengin 2 faydası var; biri bana göre daha ferah ve elit hissettiriyor diğeri de temizlik takıntılıysanız aracınızın döşemelerinin ne kadar temiz ya da kirli olduğunu net olarak görüyorsunuz :)
    ...ama her zaman tertemiz ve bakımlı tutmak zor, hele çok hareketli çocuklarınız da varsa. Koyu renkte abartı bir toz toprak - leke olmadıkça gözünüze kötü görünmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

Hocam ilanda bazi galerilerde boyle ucuz oluyor bunun nedeninedir acaba bir sorun teskil eder mi. Daha evvelden aldiklari veya toplu aldiklari icin mi boyle uygun bayiye gore veriyorlar

Alıntıları Göster
    Bu araclar otv indiriminden once aliniyor. Bir de bazi galeriler toplu filo indiriminden daha uyguna alip satiyorlar. Km 0 sa yine bir boya kaporta expertizi ile alinir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2017 jetta kullanıyorum.içi yarı deri koltuklu bej renk.Eski jettamda koyu renk döşeme vardı.Buna bindiğimde kendimi çok daha ferah daha lüks bir araçta gissediyorum.Ama eski aracımın 160.000 kmdeki hali su an 47.000 deki aeacımdan daha temizdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrdmr1

Bu araclar otv indiriminden once aliniyor. Bir de bazi galeriler toplu filo indiriminden daha uyguna alip satiyorlar. Km 0 sa yine bir boya kaporta expertizi ile alinir.

Alıntıları Göster
    Tesekkurler

• Deri değilse açık renk pişmanlık olur.Ha ben bakımını yaparım falan derseniz alın tabi ki...
  • 1-Adamakıllı kullanırsan hayır(30.000 KM Superb macerasında sıkıntı yaşamadım. 508'de de ufaktan solmuş gibi. Tabi çok dikkatli bakmanız gerek.
    2-bu aracı alma. Bey'li ilân ve plaka gizli. %99 al-satçı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.