Şimdi Ara

Bej renkli döşeme cok kirlenir mi alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Volkswagen / Golf / 1.6 TDi / BlueMotion Comfortline / FİYAT DÜŞTÜ ! 2019 SIFIR ARAÇ İÇİ BEJ CAM TAVANLI TUNGSTEN sahibinden.comda - 713188845
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2019-sifir-arac-ici-bej-cam-tavanli-tungsten-713188845/detay

içi bej cok kir tutar mı acaba sizce

• Önceki aracımın koltukları bunun gibi açık renkdi. Kirin yanında en ufak sıvı lekesini gösteriyordu. Bakımı daha itina istiyor. Şu anki koyu renk koltuklara sahip. %75 daha az leke gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 14 Ağustos 2019; 14:40:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temiz tutması zor, bakımı zor, leke olursa çıkarması daha zor. Ne avantajı var onu da anlamış değilim. 2.elde değer kaybı cabası.

• Bej renk alıyorsan bakacaksınız arada bir koltukları temizletirseniz sorun olmaz bazı halı yıkamacılar araç koltuk temizliği de yapıyor
  • Kesinlikle tavsiye etmem. Superb den sırf bu yüzden vazgeçtim. Bayilerdeki teşhir araçlar leş gibiydi birde temizletip sıfır diye satıyorlar. İlandaki araç bayide daha ucuzdur bence. Haziranda cam tavanlı 150bindi.

• Kirleniyoe malesef 2 senede bir koltuk yikama sart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 14 Ağustos 2019; 15:4:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İçi siyah veya siyaha yakın tonlar tavsiye ederim. Şu an bej renk aracımız var, koltuklar detaylı temizlendikten 1 ay sonra eski haline döndü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parlak ceket nerden alınır
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayni koltuklar var. Kirleniyor ama guzel gorunuyor :)
    Bir de golf'te bej doseme alininca kapi icleri ve orta kol dayama deri olarak geliyor. Siyah doseme de ise bu kisimlar siyah kumas kaplama geliyor ve deriye gore cok daha fazla kir gosteriyor.
    Ben de bej almam diyordum ama o takinti kalmadi artik.

• quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

Kesinlikle tavsiye etmem. Superb den sırf bu yüzden vazgeçtim. Bayilerdeki teşhir araçlar leş gibiydi birde temizletip sıfır diye satıyorlar. İlandaki araç bayide daha ucuzdur bence. Haziranda cam tavanlı 150bindi.
    Hocam hiç sorma fiyatlar kafayı yemiş, bmw 1 premium line 213.000TL dediler, sarı siteye bakıyorum adam 185 istiyor aynı pakete, golfu daha arastıramadım bakacagım, ek olarak bu fıyata 2018 hıghlıne var 30.000 km de sizce o daha mı mantıklı olur
  • 4 yıldır golf sahibiyim. İçi bej renk. Kesinlikle bej alın hiç korkmayın. Leke olursa da ben asprinli suyla siliyorum tertemiz oluyor. Golf alınacaksa bej alınmalı. Kullanmayan bilmez. Araca verdiği ferahlık muazzam
  • Hakan.. kullanıcısına yanıt
    1 yıllık araç için 30bin km çok max 10bin civarı olsa neyse ticari kullanılmış besbelli. Bence bu kadar bütçeniz varsa passat imp. alıp geçin. 160 golf alacağıma 180 e passat alırım.

• quote:

1 yıllık araç için 30bin km çok max 10bin civarı olsa neyse ticari kullanılmış besbelli. Bence bu kadar bütçeniz varsa passat imp. alıp geçin. 160 golf alacağıma 180 e passat alırım.
    hocam 150 yi aştıgım taktirde hele ki 180 falan gözümü karartır dahada koyar mercedes c alırım(comfort) zaten gözümde olan bir araba ama ben 150 ye bitirmeyi düşünüyorum :)

yılda max 10.000 km mi idealdir hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 14 Ağustos 2019; 16:11:43 >
  • Bej renkte deri koltuk tercih edilmeli.

• Benim golf ‘ün de koltuklar bej rengi. Hatta bu koltuklar koyu renk kalır yanında. Eğer iyi bakarsan, temiz kullanırsan hiç bir sıkıntı olmaz

Ben öyle düşünüyorum 10bin normaldir.

• tavsiye etmiyorum halen kullandığımız 5 serisi bmw nin içi bej, aman allahım üzerinizdeki neredeyse her şey üstüne yapışıp iz yapıyormuşcasına

renk değiştirmeye çalışıyor.

bmw bu ve 5 serisi, aşağıda GOLF VS DENİLMİŞ ONLARI DÜŞÜNEMİYORUM KALİTE ALGISI VE KİRLENME DURUMU OLARAK..

bir elinizde temizlik kimyasalları habire dikkat temizle dur derseniz ancak

bu işlere ayar oluyorsanız kesinlikle tavsiye etmiyorum.

koyu renkler daha iyi bu konuda..
  • quote:

Ben öyle düşünüyorum 10bin normaldir.
    15 olarak baz alsak 2017 arac 30.000km okursa hadi 40.000km diyelim ideal midir hocam 2 senelik araca

• Golfteki bej rengin arac ic havasi daha premium oluyor. Yarattigi ferahlik hissi cam tavanla beraber mukemmel. Bir de bej renk te daha sportif siyah alcantra tavan standard olarak geliyor.

Bazilari demis arac bayide daha ucuz. 190 fiyat teklifi aldim bayiden. Bence arac fiyati uygun. Bagaj ve arka koltuk cok ihtiysc degilse golf passat ile ayni kalitededir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bence fazla. Neden diceksin; sende yapacağım km yi üzerine eklersen bakım maliyetin çok artacak o yüzden düşük km olması iyidir yoksa arabada sorun olur diye değil. Ben senede 5bin yaparım dersen fark etmez.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.