Şimdi Ara

Gri olan bi aracı başka tonda gri kaplatsam muanednen geçermi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bugün CLK 240 aldım 2003 model. Araç koyu kahverengi gibi bi renk ama ruhsatta Gri diye yazıyor. Bende bu aracı yeni Mercedes-Benz markalarda olan Tenorit grisi rengine kaplatmak istiyorum . Yani araç gri olacak ve ruhsattada gri yazacak. Ama kaplama olacak. Acaba araç muaneye girdiğinde sıkıntı yaşarmıyım ? Adamlar kıllık yapıp yok kardeş kaplamayı sök geçirmiyoruz seni dermi ? Teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

• Sorun çıkmaz

Bahsettiğiniz renk bu sanırım;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper17 -- 4 Eylül 2013; 1:33:15 >
  • bır sıkıntı çıkmaz ruhsat rengine kaplatıyorsanız. Folyo kaplama mı dusunuyorsunuz yoksa plasti dip mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

bır sıkıntı çıkmaz ruhsat rengine kaplatıyorsanız. Folyo kaplama mı dusunuyorsunuz yoksa plasti dip mi?

Folyo kaplama düşünüyorum. Plasti dip de güzel bi uygulama ama canlı gözle hiç görmedim. Videolarını izledim sadece. Folyo kaplama içinde max. 1700 TL bütce ayırdım daha fazla vermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper17

Sorun çıkmaz

Bahsettiğiniz renk bu sanırım;

Aynen bu renk düşünüyorum. Güneşte daha güzel duruyor. CLK ya yakışacağını düşünüyorum daha önce bu renk CLK görmedim

• Kaplatınca şöle bişi duracak heraldehttp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/28/Mercedes_CLK_240_Coup%C3%A9_Elegance_(C209)_rear_20100622.jpg aslında buradaki resimde çok da hoşuma gitmedi ama belki resimde tombul çıkmış ve hava kapalıyken çekmiş o yüzdendir. Acaba daha koyu daha farklı bi gri mi düşünsem ? Daha keskin. Mat istemiyorum gitmez bu kasaya.
  • şu sıralar favori rengim azur mavisi . . ..gride hoş durur. . .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

şu sıralar favori rengim azur mavisi . . ..gride hoş durur. . .

Azur mavisi güzel renk ama kaplama olduğunu çok belli ediyor ya. Bence araç kaplamaysa bile orjinal durup kaplama olduğunu belli etmemeli.
  • Mat renk istemiyorsaniz plasti dip yapamazsiniz o zaman. Cunku plastidip mat sadece. Kaplama yaptircak olsam plastidipi tek gecerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Mat renk istemiyorsaniz plasti dip yapamazsiniz o zaman. Cunku plastidip mat sadece. Kaplama yaptircak olsam plastidipi tek gecerim

plastidip mükemmel bi uygulama ben de videolarını izledim çok sevdim ama mercedes araçlara mat renk gitmiyor malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patron995

quote:

Mat renk istemiyorsaniz plasti dip yapamazsiniz o zaman. Cunku plastidip mat sadece. Kaplama yaptircak olsam plastidipi tek gecerim

plastidip mükemmel bi uygulama ben de videolarını izledim çok sevdim ama mercedes araçlara mat renk gitmiyor malesef.

Zevk meselesidir fakat mat gri ve mavi gordum ates ediyodu valla

• quote:

Plastidip bir sure sonra cok sıkıntı. Ben aracın amblemlerine 6 kat vurdurmama ragmen tetikte geziyorum. Gecen yıkama da kalktı. Surekli kollamak lazım. Zor yöntem olsa da folyo en iyisi.

Renk olarak aynı renkten ziyade özellikle sedefli beyaz öneririm ya da mor. Bahcelievler de bir tane mor var her seferinde baktırıyor mubarek.

• gunmetal rengine de bakın, plasti-dip yalnız ...

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Plastidip bir sure sonra cok sıkıntı. Ben aracın amblemlerine 6 kat vurdurmama ragmen tetikte geziyorum. Gecen yıkama da kalktı. Surekli kollamak lazım. Zor yöntem olsa da folyo en iyisi.

Renk olarak aynı renkten ziyade özellikle sedefli beyaz öneririm ya da mor. Bahcelievler de bir tane mor var her seferinde baktırıyor mubarek.

Malzemenin kalitesi uygulamayi yapan kisinin isciligide onemli bi unsur. Yaptiran bircok tanidigim var hepsi ayni yerde hicbirinde ne sokulme ne de atma oldu. Tabii dikkatli olmak gerekiyor. Tqnzikli suyu yakindan vurdurunca tabi atar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: electro_g

gunmetal rengine de bakın, plasti-dip yalnız ...

Yanlız bu gunmetal manyak ötesi olmuş. Mükemmel yok böyle bişi. Ama bu renk sanki CLK da güzel durmaz. BMW 3 kasa ve Camaro gibi aletlerde güzel durur. Yeni çizgi köşeli Mercedes-Benz ler de de güzel durur ama eski çizgi yuvarlak hata yakışmaz gibi. Belki daha koyu ve keskin bi gri de düşünebilrim. Bu da benim araç ;https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/v/1002912_10151707371103110_1080817685_n.jpg?oh=8625107057992ce25b8f237db3dffb01&oe=52291D41&__gda__=1378483337_a28aed9fbe51d15afc2ab4f4212d5871 Jantları 17 ye düşürcem, yarış lastiği takıcam ve rengin değişmesi şart. Plasti-dip güvenemiyorum işte yoksa direk yaptırıcam. Ortalama kaç paraya patlıyor aracı komple plasti-dip kaplatmak ? Bi de Gunmetal rengi folyo kaplama içinde varmı ? @7he mcRp @electro_g

• patron995 kullanıcısına yanıt
    linkini koyduğunuz resimdeki aracınıza da mükemmel yakışır, bunun parlağıda vardır illaki, plasti-dip olması şart değil folyo olarakta bulunur, matına-parlaklığına siz karar verirsiniz artık ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.