Şimdi Ara

Bekarlara Pratik Yemek Tarifleri [Ana Konu] - İlk Mesaj Güncellendi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
568
Cevap
293
Favori
73.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok gerilerde kalmış, bir uplayalım burayı. Tariflerin devamını bekliyorum efendim
  • O zaman ben de istekleri alayım, siz istemeden aklıma gelenler hep normal yemekler oluyor. Siz isteyin, ben pratikleştirip yazayım.
  • valla 2 senedir yurtlarda eziyet çekiyormuşuz takipçinizim teşekkürler
  • Mesajım bulunsun
  • Valla arada acıkınca açıyorum favorilerimden bu konuyu, gözüme en hoş o an hangisi gözükürse onu yapıyorum. Süper konu gerçekten teşekküler. İlk baştan beri takipteyim ilk defa yazıyorum.
  • Mesajım bulunsun
  • mesajım bulunun hepsini denicem
  • Konu çok değerli bir konu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak47rep -- 22 Ağustos 2020; 20:34:47 >
  • Takibe alalım :)
  • UP
  • quote:

Orijinalden alıntı: crona

valla 2 senedir yurtlarda eziyet çekiyormuşuz takipçinizim teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: Emrah Serbes

Valla arada acıkınca açıyorum favorilerimden bu konuyu, gözüme en hoş o an hangisi gözükürse onu yapıyorum. Süper konu gerçekten teşekküler. İlk baştan beri takipteyim ilk defa yazıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Don Fanucci

Konu çok değerli bir konu :D Eşime konuyu okutacağım bir şeyler kapsın sizlerden

İstekte bulunmadan geçmeyin ama

• quote:

Orijinalden alıntı: dusty_

@mehmetferhat çiğ köfteden vazgeçtiniz heralde

KFC Tavuğu

Bekarlara Pratik Yemek Tarifleri [Ana Konu] - İlk Mesaj Güncellendi

Malzemeler

3 adet tavuk göğsü, but ya da kanat ne isterseniz
    1 su bardağı un
    1su bardağı mısır unu
    2 yumurta
    1 tatlı kaşığı karabiber
    1 tatlı kaşığı pul biber
    1 tatlı kaşığı tuz
    1 tatlı kaşığı kekik
    2 diş sarımsak
    zeytinyağı

Yapılışı

Öncelikle tavukları suyun altında yıkıyoruz ve eğer göğüs eti kullanacaksanız şeritler halinde doğruyoruz. Sonra doğradığımız tavukları una buluyoruz. Ayrı bir kapta yumurtaları çırpıyoruz ve içerisine rendelenmiş sarımsak, pulbiber, tuz, kekik, karabiber (İsterseniz sadece tuz ve pul biber olabilir) ekleyip iyice karıştırıyoruz. Unlanan tavukları bu karışıma ilave ediyp, iyice yediriyoruz ve karıştırıyoruz.

Una ve yumurtaya bulanmış olan tavuklarımızı en son mısır ununa bulayarak, derin tavada çok fazla olmayan yağda kızartıyoruz. Kağıt havlu üzerine alıp, fazla yağını alıyoruz ve birazcık soğuduktan sonra direkt ellerle dalıyoruz kendisine.

Afiyet, bal ve şeker olsun

Dün yolda bu konuyu okuduğum için canım ton balıklı makarna çekti gittim yaptım :)

Bugün KFC yapıcam çünkü çok merak ettim acaba gerçekten kfc deki gibi olacakmı ama olur diye düşünüyorum..

Bu arada öğrencilik insanı makarna gurmesi yapıyor. Artık iyice ustalaştık. tuzu yağı haşlaması derken :)

• Afiyet olsun, çok sevindim beğendiğinize
  • İçliköfte yaptım tarife göre az önce,baya yoruldum.Yağda kızartmadan olmuyor bence.Tarif için teşekkürler yine de
  • Harika bir konu emeğinize sağlık. İstek de yapayım öyleyse :) Rus salatası tarifi alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

İçliköfte yaptım tarife göre az önce,baya yoruldum.Yağda kızartmadan olmuyor bence.Tarif için teşekkürler yine de

Ellerinize sağlık, cidden içli köfte tarifinin denenmiş olmasına çok şaşırdım Ben de kesinlikle kızartılmış yiyemiyorum işte içli köfteyi, gelenek, alışkanlık ve damak tadı meselesi sonuçta.

• Hocam Yumurtasız piyaz tarifi alabilirmiyiz tahinli şöyle iyi gider..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty_

quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

İçliköfte yaptım tarife göre az önce,baya yoruldum.Yağda kızartmadan olmuyor bence.Tarif için teşekkürler yine de

Ellerinize sağlık, cidden içli köfte tarifinin denenmiş olmasına çok şaşırdım Ben de kesinlikle kızartılmış yiyemiyorum işte içli köfteyi, gelenek, alışkanlık ve damak tadı meselesi sonuçta.

Ben içliköfteyi çok severim.Bu ara da aile şehir dışında olunca kendime uğraş olarak gördüm,yaptım.Hamur daha ince olsa çok daha lezzetli olurdu gibi geliyor ama yine de oldu.Fazla yaptığım için bu akşam da içliköfte beni bekler

• quote:

Orijinalden alıntı: mussam

Harika bir konu emeğinize sağlık. İstek de yapayım öyleyse :) Rus salatası tarifi alabilir miyim?

Tabii Ayrıca Rus salatası şeklinde isteyişiniz çok mutlu etti beni. Bu İstanbullular Amerikan Salatası demelerine hala alışamadım ben

Şimdi Rus Salatasının en basit tarifini vereceğim size. Tamamen hazır malzemelerden oluşan tarif ama eğer isterseniz mayonezi ve garnitürü evde yapılanını da eklerim.

Rus Salatası (Hazır Mayonezle)

Bekarlara Pratik Yemek Tarifleri [Ana Konu] - İlk Mesaj Güncellendi

Malzemeler:
    1/2 kutu mayonez (Tukaş'ınki falan daha güzel oluyor, daha tatlımsı)
    3 çorba kaşığı yoğurt
    1 kutu garnitür konservesi
    İsteğe göre kornişon turşu

Yapılışı:

Mayonezi bir kaba boşaltın ve üzerine 3 kaşık yoğurt ekleyip iyice çırpın. Sonra suyunu iyice süzüp, yıkadığınız bir kutu garnitür konservesini ekleyin. Eğer isterseniz kornişon turşuları da minik minik kesip, bu karışıma ilave edin.

Afiyet olsun.

• Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim faydalı bir konu oldu bu
    bende İzmir köfte tarifi rica etsem
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.