Şimdi Ara

Beklediğimiz kadar kötü olmayabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
4.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Valla garipmiş matematiği bu kadar yaymanız.  Alışmanız uzun sürmüştür ama da deneriz belki biz de.

Geçmiş olsun hocam yani yapacak bir şey yok, kötümserler de iyimserler de ne olacağını kestiremiyor. Burada doğru şey olmaz ama en mantıklısı tabii ki 2018 sıralama civarı gelmesi bana göre. Tabii ki de eğer yığılmadan kurtulursanız (o obpden garanti çıkarsınız gibi) ilk 10knız zaten var, hayırlısı olsun.

• gavinbelson G kullanıcısına yanıt

Bence de +100 azınlıkta, belki AYT matı God seviyesinde olanlar yapmıştır, fen fizik hariç normaldi onu da yaptığını varsayıyorum, +70 çok vardır fakat belirleyici TYT olacaktır ilk 3kda.

• Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler açıkçası ceng için ilk 10k yetmiyor hedefimi başka müh ve tıpa doğru kaydırdım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bazı sıralamalarda 2018den iyi gelir ama ne kadar iyi gelir bilinmez. ben 2019a göre hazırlanma taraftarıyım çünkü sonradan üzülmek çok daha zor o psikolojiyle tercihlerde de ne yapacağını şaşırır insan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim düşüncem yüksek sıralamalarda yığılma olmayacağı.Zaten önemli olan bence o iyi-orta seviye öğrenciler nasıl bir sınav gelirse gelsin yığılıyorlar

• igotajetblkheart kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum 2020 mağdurları bunu iyi bilir

• 99.25 ne abı ya saka gibi gelıyo bana 4 sene hıc mı sektırmedın zalım

• Youtube yorumlarındakiler forumdaki başlıkları okusalar kalpten giderler

• 9 10da yazılıları iyi yaptım 11in ilk dönemi de ama 11 2.dönem ve 12de yazılılarımız pandemiden dolayı aşırı kolaydı. Hep 100 geldi onlar. Yazılı işi okuldan okula değişir bizde 9 10da genelde fizik ing tr zor oluyordu gerisi kolaydı.

• patheticmuggle kullanıcısına yanıt

• gavinbelson G kullanıcısına yanıt
    Her neyse hocam hayırlı olsun şimdiden.

• Millet manyak oldu lan şu sınav açıklansa da bi kurtulsak

• MyLuckyInteger kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler umarım herkesin istediği beklediği gibi gelir. Sınav sistemi yüzünden millet arkadaşıyla rekabete girer oldu başkasının başarısına mutlu olamaz oldu

• Hayır 1 ay bekliyoruz sonra açıklanınca site çöküyor hazırlık falan yapılsa içim yanmayacak.

• Lan hani bırakmıştın forumu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fortunateson kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi gelmezse bırakcam yazdım hocam  

• Benimde aklım karışık hocam. Sınava giren arkadaşlarla konuşup düşüşlere bakınca iyi gelmesi gerekiyo ama forumda derece öğrencileri gökten zembille inecekmiş gibi anlatılıyor.

• Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt

Bu senenin yeni 2015 olacağına inanmak istiyorum artık hayır yani bu sınavda da sıralama iyi gelmeyecekse hangi sınavda gelecek

Sadece şey diye düşünüyorum aşırı fazla 60+ yapan var mıdır acaba ama zannetmiyorum o bile yok gibi umarım 2018 gibi gelir de kurtuluruz

• Mramelex kullanıcısına yanıt
    Benim tahminim herhangi bir dayanağı yok çevremdekilerden az çok tahmin ettiğim
    110+tyt 75+ayt = ilk 500
    100+tyt 70+ayt ilk 2-3k
    90+tyt 70+ayt ilk 5k
    95+tyt 65+ ayt ilk 10k
    90+tyt 60+ayt ilk 20k
    En karışık kısım 75+tyt 50+ayt kısmı burda çok öğrenci var biri istediği yere gidecek diğeri mezuna kalacak. Gerisi az net farkıyla çok düşüş olacak çünkü yığılma 25 30k ile 60k arası olur orada yakın netler çok farklı sıralama getirir gibi geliyor. Bir yığılma da 5k ile 15k arası olacak orda da benzer yapan çok olur az netle çok oynar gibi ama 25 60 arası kadar oynamaz. Tamamen kendi fikrim ciddiye almayın fazla eğer tutarsa seneye tahmin konuları açarım 2021 sıralama bükücüsü diye.

• Rabbim hakkınızda en doğrusunu versin hocam. Yapacak bir şey yok hocam, nasip kısmet şans işleri de var. Ama hakkınızda hayırlısı olsun, sıkmayın kendinizi. Belki bu alanlarda daha da başarılı olacaksınız.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.