Şimdi Ara

Beklediğimiz kadar kötü olmayabilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
4.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

110 75 ilk 100 getirir bence eğer 100 70 2-3k getirirse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuna kadar katılıyorum hocam mükemmel yazmışsınız verdiğiniz emeğe sağlık.

• Daneres kullanıcısına yanıt
    Hocam asiri 60+ yapan olması için normal sınavlarda aşırı 70+ yapan olması lazım. Niye sanki normalde herkes bu netleri yapıyor gibi davranıyorlar anlamıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • refine1e kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık yazdım bence de gelir.

• Darkblodyshadow D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler kendimce yorum yaptım elbet yanlış olduğum kısımlar vardır ama forumdaki aşırı kötümserliğe dayanamadığımdan yazmak istedim sıralama sınavı olduğundan çok az bir kısım mutlu olacak bu sınava girmeden önce zaten belli açıklanınca forumda istediği yere giden kişilerin başlıkları kadar gidemeyenlerinki de dolu olacak umarım çoğunluk istediği yere gider

• Olimpiyatçılar hep var bu sene mat sayesinde ilk 3k garantilediler hayırlı olsun onlara. Yıllardır süre gelen kolay matematikten dolayı isyan eden mat proflarının hayali bu sene gerçek oldu ben artık matın eskisi kadar kolay olmayacağını düşünüyorum bu kadar zor olmaz belki ama 2018 2020 matları hayal artık tr gibi bir standarta oturur mat

• Hocam herkes kendine göre düşündüğü için olabilir benim gördüğüm 55-60 arası daha fazla gibi 60-70 lere kıyasla

Normal zorluktaki denemelerde (345 ort denemeleri gibi) 70-75 yapanlar 55-60 arasına sıkıştı evet, ben de dahil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Bence de öyle

• fortunateson kullanıcısına yanıt

Normal böyle olması saçma sapan sınav yapıyorlar bu kadar zor soru bir arada olunca da seçici olmadı ki sınav 20-40k arası mezunlardan o an yaşadığı stresle daha kötü bekleyen aynısını bekleyen çok insan var

Yıllarca emek veriyoruz adamlar bizi 120+80 soruyla elemeye çalışıyorlar

• Evet şöyle msüde full odaktım soruyu görüyor okuyor çözüyordum arada takılma çok az oldu bunda okuduğumu anlamadım kafam dolu gibiydi. Bir de msüde ben çıkış saatini karıştırdım 12.15 yani 15dk erken bitiyor sandım o panikle matı o kadar hızlı çözdüm ki kafamı kaldırıp tahtada çıkış saati yazısını görünce sınavım nerdeyse bitmişti bir de eksik saydığım +15dk sürem olduğunu fark edinxe rhaat rahat boşlarımı doldurdum. Ama zaten ben normalde msü gibi yapan biriydim bu sınav yaktı beni.

• Neredeyse aynı durumdayız hocam, sınava yansıtamamış olsak da akademik anlamda güzel şeyler yapabileceğimizi düşünüyorum; umarım sonuçlar da beklediğimizin ötesindedir, başarılar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.