Şimdi Ara

Beklediğimize değdi (!) Clio dizel otomatik 60 bin lira... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
0
Favori
8.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue spirit

bahsettiğiniz aracın o özelliklerle fiyatı 57.950 dir.

kaldı ki clio bu değil artıkhttp://i4.bebo.com/037/11/large/2007/12/19/18/259924345a6408244051l.jpg

1.2 edc 120hp lik modeli gayet alınabilir 46.600 de pazarlıkla 45i bulur.

yaz döneminde 43 tü pazarlıkla 42 ye alınabilir durumdaydı.

bahsetmiş olduğum model GT seviyesi bir modeldir yurtdışında o motor GT diye geçiyor zaten.

pıhhh clio denecek zamanları geçti renault

bu hakkettiğini mi gösteriyor clio 57,950 ile hakediyorsa lancer 46.750 ile bedavaya satıyor

• 41gokhan41 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle haketmiyor
  • Renault iyice kabak tadi vermeye basladi. Dizel motorlari piyasanin en kaliteli, tuketim ve bakim masrafi en az motorlardan biri. Tamam edc diye nisbeten iyi bir cift kavramali sanzimaniniz da var. Anladik ama sen hala bir renaultsun ve ici ucuz plastik kokan kucuk sinif bir arac satiyorsun. Zannimca renault mercedese bir motor verince kendini luks sinifta gormeye basladi.

• Millet olarak aynı kafayla gitmeye devam edersek, bu fiyatlar daha çok artar. Yakıt pahalı falan demesin kimse, asıl geçirmece araçları alırken oluyor.

• ben eşime araç bakarken yeni kıa rıo cvt at otomatik ve ne ararsan cc den sanrufa abs den bas a kadar bir çoğu saçmalama diyordu aynı araç şimdi olmuş 49 aradan geçen bir yıl.. şimdi aynı sınıfta daha az kalitede malzeme kullanan araca 58e elbet çok diyecekler ama bir poloya yada corsa ya göre gayet iyi fiyatı var ancak bizdeki bu sıfır araç merakı oldukça araca yılda 10 bin tl zam gelmesi çok normal...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

quote:

Ben bunu daha once yazdim

Ulan varsin eski kasa olsun varsin yol sesi alsin

Agzina kadar dolu 1.6 tdi dsg leonu 53.000 aldim tam 1 sene oldu

İyiki almisim

1. Eskimiş kasa

2. Yol sesinin olduğu gibi aracın içinde olması

3. Muhtemel DSG arızalarının uykuları kaçırması. (Garanti bitmeden birine satar ve kurtulursunuz. )

Hiç önemli değil. Çünkü o bir VW grubu üyesi. Bu yeter de artar bile.

4. İyi ki niyetlendiğiniz ve konusunu açtığınız Clio almamışsınız!

Sen 2 tane donuse duyarli bi xenon far far yikama led stop kac para biliyormusun ?

Hepsinden vazgectim dsg ne ise edc'de ayni ne farki var allah askina yazsana ?

"Sen 2 tane donuse duyarli bi xenon far far yikama led stop kac para biliyormusun ?

Hepsinden vazgectim dsg ne ise edc'de ayni ne farki var allah askina yazsana ?"

İki tane dönüşe duyarlı bi xenon farı ve far yıkama sistemini çok iyi biliyorum. Aracımda var.

EDC ile DSG aynı mı? Aynı ama DSG sorunları ile EDC sorunları aynı mı? Konunun özü bu.

Biri cok satiyor hali ile sikayet cok biri az satiyor ariza olsa bile haberimiz olmuyor zaten bireysel edc arac alan az genelde sirketler aliyor

Omru hayatimda senin kadar reno fanatigi gormedim neredeyse fiyat normal diyeceksin

Hemen arada vw'e giydir aman geri kalma polo 80.000 olucakmis

Dsg ariza veriyormus

Yan yatti camura batti

"Omru hayatimda senin kadar reno fanatigi gormedim neredeyse fiyat normal diyeceksin

Hemen arada vw'e giydir aman geri kalma polo 80.000 olucakmis

Dsg ariza veriyormus

Yan yatti camura batti "

Aynen iade ediyorum.

Kimin marka fanatiği olduğununu burada herkes biliyor. Tabiki sizsiniz. DSG arızalarını kabüllenmeyecek kadar fanatik.

• fiyatlar böyle olduğu sürece dolmuşa devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: monoto

Renault iyice kabak tadi vermeye basladi. Dizel motorlari piyasanin en kaliteli, tuketim ve bakim masrafi en az motorlardan biri. Tamam edc diye nisbeten iyi bir cift kavramali sanzimaniniz da var. Anladik ama sen hala bir renaultsun ve ici ucuz plastik kokan kucuk sinif bir arac satiyorsun. Zannimca renault mercedese bir motor verince kendini luks sinifta gormeye basladi.

Renault "benim Forddan, Toyotadan, VW'den eksik yanım mı var" deyip fiyatları uçurmaya başladı.

A sınıfında yaklaşık 36 BİN TL olmuş SKODA CİTİGO.

Buna göre CLİO 60 BİN, POLO 80 BİN olamaz mı?
  • eder etmez o paraya şu bu paraya bu adam ediyorki değdi diyor

aynısı sizlerde aldığınızda başkası diğer markayı örnek vererek konuyu o yöne akıtıyor.

illa şu paranın karşılığı bu diye sabit bir değer mi var.

pi sayısımı bu..

şimdi kardeşim 92 bine c 220 aldı dizel otomatik

konu açsak ooo efendim o paraya şuda buda adam birşeyin farkındaki almış bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEPEE PREMİUM PACK -- 4 Ekim 2013; 22:46:23 >
  • Kitle iletişim araçlarının yaygınlaşması ile birinin ne aldığı daha çok insan tarafından bilinir oldu.ölümlü insanoğlu diğer ölümlü insanlara kendini beğendirmek uğruna kredi üstüne kredi ile modern bir köle haline geldi.şehirde ortalama hız zaten max 40 yazık günah

• Arkadaşlar dolar azda olsa düşmeye başlası

Otomobil firmaları kur yükselince dayıyorlar 1 kaç milyarı ve kur düşmeye başalyınca 1 kaç milyarcık indirim yaparlar mı !!!

Benim yazdıkların de sadece fantezi olarak kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarinca -- 4 Ekim 2013; 23:02:58 >
  • Ederi 40.000 bence Şu ufacık araçlara ödenen paralara yazık
  • RENAULT KENDİNE BİR GOLF YARATMAYA ÇALIŞIYOR... ANLAYAMADINIZ MI DAHA
    AYRICA O ARABAYA O PARAYI VERENİNDE..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

ben anlamıyorum bu fiyatlarla hangi salaklar alıyor ya da herkesin üst düzey tanıdıkları mı var distribütörlerde her ay satış rakamları nasıl rekor krıyor, geçen seneye göre. gerçi hak da veriyorum iş yerinde ayda 1000 tl'ye çalışanından 5000 TL ye çalışanına kadar herkesin dilinde kredi- araba ikilisi ve muhabbetleri dolaşıyor ... memleket diplomalı, obsesif asalaklarla dolu .

Güzel bir "0" km otomobil ve her yaz mutlaka gidilmesi gereken yaz tatili.

Son 5-6 yıldır evlenmiş yeni nesiller arasında artık zorunlu bir ihtiyaç halini aldı bu ikisi. Bu iki maddeyi yerine getiremediklerinde kendilerini aynı yaş grubundaki diğer evli arkadaşlarına karşı ezik ve aşağıda hissediyorlar.

Çok doğru bir tespit, kesinlikle haklısınız bence.

• Fazla söze gerek yok...
     Beklediğimize değdi (!) Clio dizel otomatik 60 bin lira...
  • ülkede eflasyon sıfır çıkıyor ekonomi iyie gidiyor zam yapmayipta ne yapsınlar ..
  • iniyesta kullanıcısına yanıt
    +100000000000000000000000000000000000000000

yazık günah ki ne günah yakında e-5 te araçları park edeceğiz diyorum gülüyorum ama gerçek olacak gibi
  • Konuyu gorunce akbilimin kiymetini birkez daha anladim. Hamdolsun

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.