Şimdi Ara

Beklediğimize değdi (!) Clio dizel otomatik 60 bin lira... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
0
Favori
8.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allahım sen sonumuzu hayır et yarabbim, amin.
  • Güldüm.Bir de Poloya pahalı derler.Git DSG TDi Polo Chromeline,üstüne camtavan ve xenon ekle,52 yi geçmez,2.eli de cabası.
    Kimi kandırıyorum yine gidip alanlar olacaktır.30 bine Clio nerde (o alınır) 60 bine nerde
  • Bizdeki ARABA GÖSTERİŞİ huyu olduktan sonra fiyatı farketmez arabaların...
  • Bundan sonra golf e laf edene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • clio 32binden başlamıyormu? bu nasıl donanım listesiki 60e çıkıyor. bir arabada donanim diye aliniyor delirmiş bu insanlar. kimse para benim dgilmi falan demesin. bu dupeduz aptallik artik.

• 60 binmiiii :S dun bi abim ford modeo aldi 1.6 tdci en fullunu ve
    full kredi ile kredi faizi haric arac 72 bin lira

• yuh be milleti somuruyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_thing

Bundan sonra golf e laf edene

aynen su saatten sonra vw pahali falan demeyim

• Zamlar bu hızda devam ederse 2-3 yıl sonra 100 bine satar bunlar şaka gibi
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt
    allah'a şükür her yaz yaz tatilimizi doğduğum yıldan bu yana yaparız ailemle, annem de babam da memur çok lüks evlerde oturup lüks arabalara binmiyoruz hiç de sıfır km arabamız olmadı, 9 yıldır ikinci el aldığımız megané I'e biniyor babam...

tatil bize göre bir ihtiyaç, gösteriş vs. meselesi değil, gittiğimiz yerlerde de otelde falan kalmayız genelde bulunduğumuz ile yakın yerlerden ev kiralarız, farklı bir kültür alışmayan yadırgayabilir
  • velev ki bu araba Türkiye de üretiliyor, diğer rakipleri gibi araç başına 2000-3000€ ekstrası yok, burda maisin yerli montajdan dolayı baya baya kârı var aslında, ama tüketiciye yansıyan bir zırnık yok, e hadi alın bakalım buyrun ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

quote:

Ben bunu daha once yazdim

Ulan varsin eski kasa olsun varsin yol sesi alsin

Agzina kadar dolu 1.6 tdi dsg leonu 53.000 aldim tam 1 sene oldu

İyiki almisim

1. Eskimiş kasa

2. Yol sesinin olduğu gibi aracın içinde olması

3. Muhtemel DSG arızalarının uykuları kaçırması. (Garanti bitmeden birine satar ve kurtulursunuz. )

Hiç önemli değil. Çünkü o bir VW grubu üyesi. Bu yeter de artar bile.

4. İyi ki niyetlendiğiniz ve konusunu açtığınız Clio almamışsınız!

Sen 2 tane donuse duyarli bi xenon far far yikama led stop kac para biliyormusun ?

Hepsinden vazgectim dsg ne ise edc'de ayni ne farki var allah askina yazsana ?

"Sen 2 tane donuse duyarli bi xenon far far yikama led stop kac para biliyormusun ?

Hepsinden vazgectim dsg ne ise edc'de ayni ne farki var allah askina yazsana ?"

İki tane dönüşe duyarlı bi xenon farı ve far yıkama sistemini çok iyi biliyorum. Aracımda var.

EDC ile DSG aynı mı? Aynı ama DSG sorunları ile EDC sorunları aynı mı? Konunun özü bu.

• Daha fazla daha fazla

• yok artık ya 60.000 tl ye clio satar ama eminim buna illa ki alanlar olur
  • bu aracı birde kredi çekerek alınsa kaç edecek acaba
  • Şimdi İngiltere sitesinden baktım en pahalı clio 15 bin Euro . Bu da 2.75 lira ile çarpınca 41 bin lira eder. Yani gidip 55-60 bin liralara satmak , aradaki vergi farkı ile açıklanamaz çünkü düşük motorlu araçlarda yurtdışı ile yakın vergi alınmakta. Anladığım kadarıyla , Türkiye distribütörlerinin kazığıdır bu fiyatlar , doğrumu ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

quote:

Ben bunu daha once yazdim

Ulan varsin eski kasa olsun varsin yol sesi alsin

Agzina kadar dolu 1.6 tdi dsg leonu 53.000 aldim tam 1 sene oldu

İyiki almisim

1. Eskimiş kasa

2. Yol sesinin olduğu gibi aracın içinde olması

3. Muhtemel DSG arızalarının uykuları kaçırması. (Garanti bitmeden birine satar ve kurtulursunuz. )

Hiç önemli değil. Çünkü o bir VW grubu üyesi. Bu yeter de artar bile.

4. İyi ki niyetlendiğiniz ve konusunu açtığınız Clio almamışsınız!

1-Eski kasa dediğin Leonun güzelliğini yakalamak için clionun 3 nesil daha çıkarması lazım.
    2-Clionun leondan daha az yol sesi aldığını sanmak da güzel
    3-DSG konusunda katılıyorum ben olsam manuel alırdım .
    4- Bence de iyi ki almamış. Arada segment, kalite, donanım, yol tutuş, sürüş keyfi açısından dağlar kadar fark var.
    Sonuç olarak Clio ve Leonun aynı cümle içinde kullanılması bile abesle iştigaldir. O dönem için olabilecek en iyi F/P aracını almış cihan. (DSG haricinde)

• Birde İngiltere -Türkiye Megane dizel EDC kıyaslaması yaptım , 58 bin -63 bin gibi bir fiyat farkı var ki en fazla 5 binlira oynuyor ama Clio da 41 bin liraya 60 bin lira gibi 19 bin liralık muazzam bir fark var, tamamen Renault Türkiyenin bir kazığı bu , ne şerefsizler arkadaş
  • Kesinlikle pahalı ama piyasayı yükselten sadece Renault değil... Al birini vur ötekine, fiyatlar aldı başını gidiyor ama yine de satıyorlar. Bir yerde patlayacak ama çok merak ediyorum nerede
  • quote:

Orijinalden alıntı: olorinthewhite

Cetta reyise 70bin diye bi kamyon laf ettik.
    60binlik clio yu gören Koyuş Grubu cettayı 100 bin yapar artıkın

KOYUŞ grubu puha :D

Adam haklı beyler
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.