Şimdi Ara

Beklediğimize değdi (!) Clio dizel otomatik 60 bin lira... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
0
Favori
8.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 82.000 e A180 aldık..Değmez bence clio ya bu para...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdogan911

Birde İngiltere -Türkiye Megane dizel EDC kıyaslaması yaptım , 58 bin -63 bin gibi bir fiyat farkı var ki en fazla 5 binlira oynuyor ama Clio da 41 bin liraya 60 bin lira gibi 19 bin liralık muazzam bir fark var, tamamen Renault Türkiyenin bir kazığı bu , ne şerefsizler arkadaş

iyi tespit
  • haci bu zamanda o kadar zam yapılmış euro dollar tavan yapmış ve sen clio almışsın ... hangi kafayla ))
  • Bundan 8 ay önce 2.0 DİZEL C segmenti + 17" Jant + Sunroof+ Navigasyon aracın 50.000(elli bin) TL ye satıldığı gerçeği ile kıyaslayınca piyasanın haline gülüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

ben anlamıyorum bu fiyatlarla hangi salaklar alıyor ya da herkesin üst düzey tanıdıkları mı var distribütörlerde her ay satış rakamları nasıl rekor krıyor, geçen seneye göre. gerçi hak da veriyorum iş yerinde ayda 1000 tl'ye çalışanından 5000 TL ye çalışanına kadar herkesin dilinde kredi- araba ikilisi ve muhabbetleri dolaşıyor ... memleket diplomalı, obsesif asalaklarla dolu .

Güzel bir "0" km otomobil ve her yaz mutlaka gidilmesi gereken yaz tatili.

Son 5-6 yıldır evlenmiş yeni nesiller arasında artık zorunlu bir ihtiyaç halini aldı bu ikisi. Bu iki maddeyi yerine getiremediklerinde kendilerini aynı yaş grubundaki diğer evli arkadaşlarına karşı ezik ve aşağıda hissediyorlar.

çok doğru bir tespit.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

quote:

ben anlamıyorum bu fiyatlarla hangi salaklar alıyor ya da herkesin üst düzey tanıdıkları mı var distribütörlerde her ay satış rakamları nasıl rekor krıyor, geçen seneye göre. gerçi hak da veriyorum iş yerinde ayda 1000 tl'ye çalışanından 5000 TL ye çalışanına kadar herkesin dilinde kredi- araba ikilisi ve muhabbetleri dolaşıyor ... memleket diplomalı, obsesif asalaklarla dolu .

Son 5-6 yıldır evlenmiş yeni nesiller arasında artık zorunlu bir ihtiyaç halini aldı bu ikisi. Bu iki maddeyi yerine getiremediklerinde kendilerini aynı yaş grubundaki diğer evli arkadaşlarına karşı ezik ve aşağıda hissediyorlar.

Bununla da kalmıyor,

Olduğundan daha farklı bir yaşam stilinin çizilmeye çalışılması ve muadil çiftlere karşı yapılan üstünlük çalışmaları da var.

- Berkecim, Merve'nin erkek arkadaşı iPhone 5 almış..!
    - Tamam hayatım, biz de iPhone 5S alırız.
    - Berkecim, Merve'nin erkek arkadaşı C180 almış..!
    - Tamam sevgilim, biz de 320d alırız.
    - Berkecim, Yasemin'in eşi yeni ev almış.
    - Hay hay bebeğim, biz daha büyüğünü alırız.
    - Berkecim?
    - Efendim?
    - En büyüğü olsun.

Gordugum repliklerden sonra ne evlenirim nede kiz tavlarim :D yasasin bekarlikkk :D konuya donecek olursak arabanin en fazla edecegi 41 bin lira civari bence...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazarotti

Sıfır araç almayın arkadaş bu nedir ya? 3.20d alırımla o paraya

+1
  • Zamanında VW dışında hiç bir firma adam gibi benzinli motor yapmadığı için dizel motorlar çok tutuldu ama fiyat aralığı da çok açıldı.Yılda 5bin km yapacak birinin dizel araç almasının bir mantığı yok.
  • Sadece gülüyorum
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Çok doğru bir tesbit.

Ayrıca bu sayı çığ gibi de artıyor. Düğün salonlarına bakarsanız şimdiden önümüzdeki yaz için tüm salonların dolu olduğunu görürsünüz.
  • clio ya bu para ilginç :) piyasa ne hale gelmiş
  • hah işte bu iyi.

hemen alıyorum, ardından lüks bir mekanın önüne çekeceğim. mercedes falan filan hikaye. valeye aracı verirken dikkat et 60.000 tl verdim bu araca diyeceğim.

mercedes'inden ferrarisine tüm diğer araçların sahipleri vayy be adamdaki paraya bak diyecektir. hava atmak için ideal.
  • Clio'ya 60000 lira verileceo deseler 2 yil once gulup gecerdim.

• Hemen Polo'mu satılığa koydum. 50.000 TL Kredi çekiyorum bankadan, 76,800 TL olarak ödeyeceğim ama olsun, 13.000'de Polo'yu satsam 90.000 TL ye gelicek bana ama değer ya bence.

Aa o paraya dizel otomatik Golf alınıyormuş full + full şeklinde
    Not: VW ye sataşmıyorum, sadece bir üst segmentte ve nispeten daha kaliteli bir modeli alabiliyoruz.

quote:

Orijinalden alıntı: sepulnation

clio 32binden başlamıyormu? bu nasıl donanım listesiki 60e çıkıyor. bir arabada donanim diye aliniyor delirmiş bu insanlar. kimse para benim dgilmi falan demesin. bu dupeduz aptallik artik.

Golf'te yanlış bilmiyorsam 46,000'den başlıyor. 1.6 TDI + DSG olup Highline donanımına ek donanımları da ekletirsen 90.000 TL'ye ulaşmak mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 4 Ekim 2013; 12:50:32 >

• 10 bin fazlasına 5 yıllık audi tt, c180 var. Alır kral gibi binerim. Clio ne lan
  • Sıfır almayın artık, biraz sabır. Az ikinci ele yönelin hem piyasa canlanır hem belki satıcılar akıllanır da fiyatlar iner.
  • Renault'nun çok güçlü marka imajı var.

Bu fiyata bile satılır.

Otomatik yokken bile full+biraz donanıma 50 kağıda alan doluydu.

Bu da çok rahat satar
  • Fiyatlardaki bu artış 2.eli de etkiliyor adam 3 sene önce 40.000'e aldığı arabaya şimdi 42.000-43.000 istiyor.

En iyisi şu ortamda eldekiyle yetinmek millet resmen pusuya yatmış öpecek adam arıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aleko5

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

quote:

Bununla da kalmıyor,

Olduğundan daha farklı bir yaşam stilinin çizilmeye çalışılması ve muadil çiftlere karşı yapılan üstünlük çalışmaları da var.

- Berkecim, Merve'nin erkek arkadaşı iPhone 5 almış..!
    - Tamam hayatım, biz de iPhone 5S alırız.
    - Berkecim, Merve'nin erkek arkadaşı C180 almış..!
    - Tamam sevgilim, biz de 320d alırız.
    - Berkecim, Yasemin'in eşi yeni ev almış.
    - Hay hay bebeğim, biz daha büyüğünü alırız.
    - Berkecim?
    - Efendim?
    - En büyüğü olsun.

Gordugum repliklerden sonra ne evlenirim nede kiz tavlarim :D yasasin bekarlikkk :D konuya donecek olursak arabanin en fazla edecegi 41 bin lira civari bence...

Bizzat şahidiyim, İstanbulda herkesin elinde ip4s var diye tatilini yarıda kesip fellik fellik ip5 arayan insan mevcut.

• Artık yolda sıfır Clio az görürüz,

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.