Şimdi Ara

Bekledim Ama Sonunda İstediğim Liseye Gittim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba hrkeze 350 puan almıştım çok uzaktaki 200 puanlık bi meslek lisesi çıkmıştı ve bu hafta 440 puanlık bi liseye nakil istedim ve oldu ben size diyeyim puanlar baya düştü daha iyi bi liseye gitmek için sizde nakil yapın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Moralini bozmak istemiyorum ama karşılaşacakların(arkadaşımın başına geldi);

1-Öğrenciler senden çok çok üstün puanda oldukları için dışlayacaklar, sana bakarak gülecekler vs.
    2- Öğretmenler öğrenciler kadar bir şey yapmaz ama, yine de içlerinde "kötü öğrenci" damgası vuracaklar sana
    3- İyi lise= iyi bir sonuç olacak. Yani senden ygs-liys için 440 puanlık bir lise olduğuna göre en az 390 bekleyecekler
    4- Ne kadar iyi lise o kadar yorulacaksın.

İyi yanları;
    1-Sosyal etkinlikler fazla olacak.
    2-Öğrenciler barzo olmayacak, kaliteli tipler olacaklar(kişilik anlamında değil)
    3-Sorun olduğunda mutlaka çözecek öğretmenler ve öğrenciler olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICreativee

Moralini bozmak istemiyorum ama karşılaşacakların(arkadaşımın başına geldi);

1-Öğrenciler senden çok çok üstün puanda oldukları için dışlayacaklar, sana bakarak gülecekler vs.
    2- Öğretmenler öğrenciler kadar bir şey yapmaz ama, yine de içlerinde "kötü öğrenci" damgası vuracaklar sana
    3- İyi lise= iyi bir sonuç olacak. Yani senden ygs-liys için 440 puanlık bir lise olduğuna göre en az 390 bekleyecekler

İyi yanları;
    2-Öğrenciler barzo olmayacak, kaliteli tipler olacaklar(kişilik anlamında değil)

diyerlerine 350 puanla girdiğimi kim söyledi ??

• quote:

Orijinalden alıntı: emirates60

quote:

Orijinalden alıntı: ICreativee

Moralini bozmak istemiyorum ama karşılaşacakların(arkadaşımın başına geldi);

İyi yanları;

diyerlerine 350 puanla girdiğimi kim söyledi ??

350 puan almışsın ve senden 100 puan üstün bir liseye gidiyorsun. Meslek lisesine benzemez.

• ICreativee kullanıcısına yanıt
    kardeş sen öle dedin ya eski okuluma geri dönesim geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: emirates60

kardeş sen öle dedin ya eski okuluma geri dönesim geldi

Eğitim olarak kat kat iyi boşver arkadaşları
  • Aferin yi ettin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomas Müller -- 24 Ekim 2014; 18:19:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.