Şimdi Ara

Beklemeli mi almalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ecnebi bir Web sitesinden iPad Pro'nun bir buçuk yılda bir çıktığını ve yenisinin baharda beklenildiğini okudum. Ben ilkin Kasımda çıkacak düşüncesiyle beklemeğe karar vermiş iken bu malumat kafamı karıştırdı. Nerede ise bir yıl sonra çıkacak demek oluyor ve bu vaziyet üzerine mevcut olanı almak daha mantıklı duruyor.
    Ne dersiniz, Eylül de olsa mevcut mu alınmalı, yoksa beklemek mi gerek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullanıcı olarak mevcut ipad pro 3. nesil olabildiğine hızlı. çizim programlarında sekmelere dahi uğramadan işini rahatça görebiliyorsun. Yeni çıkacak olan model birebir kasa olarak benzeyecek olup kalem üzerinde hissedilir bir hız arttırımına gidilecektir. yeni çıkardığı tasarımı öldürmek istemeyeceği için de son kullanıcı olarak pek bir şeyin değişebileceğini sanmıyorum. alıp rahatlıkla kullanabilirsin uzun seneler...
  • Cuma günü Apple'a uğradım. Yetkili arkadaş ÖTV zammının bir süre sonra yansıyacağını söyledi.

Hatta piyasadaki firmaların zamdan önceki model stoklarını erittiğini, bu yüzden de kendilerinde satılandan daha uygun kampanyalar yaptıklarını söyledi.

Bu fiyatlar bile yeterince yüksek iken bence alabilirsiniz. Sonra daha da yanına yaklaşılmayacak bir hal alacak. Sonrasında da yenisi çıkınca satarsınız üzerine ekleme yapıp alırsınız en kötü. Tek seferde o kadar para vermekten iyidir.
  • Cavaplarınız için teşekkür ederim. İnşaallah, olabilkr isem, tam tekmil almak istiyorum. Kalemiyle falan. Kılıfta kararsızım Apple'ın sattığını mı yoksa başka mı alayım diye. 256 gb. Olandan düsünuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilesenhe

Cavaplarınız için teşekkür ederim. İnşaallah, olabilkr isem, tam tekmil almak istiyorum. Kalemiyle falan. Kılıfta kararsızım Apple'ın sattığını mı yoksa başka mı alayım diye. 256 gb. Olandan düsünuyorum.
    Kılıf alacaksan kendi kılıfını önermiyorum. O fiyatlara gereksiz pahalı.

Türkiye'de uygun fiyatlara fazla seçenek bulunmuyor. Ya 300 TL ve üzeri kılıflara bakacaksın veya Spigen'i araştır derim. Bu aralar indirim de var ve F/P ürünler satıyorlar.

Özellikle Troy'da arkası ince ve kırılgan plastik olan kalitesi kılıflara 250 küsur ve Kadıköy'deki telefoncularda poşetlerde satılan kalitesiz ötesi kılıflara 150 TL istendiğini gördükten sonra Spigen araştırıp aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.