Şimdi Ara

Beklenen İnceleme : Monster T75FL904 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
0
Favori
13.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Negative

quote:

Orjinalden alıntı: BLoWeR

Önce hayırlı olsun . Ancak Oem bir notebook a 1699+kdv vermek ne kadar mantıklı orası tartışılır. En azından sitede şu an için öyle yazıyor. Eğer kasa kalitesi sizin için önemliyse olmaz gibisinden bir yazı var yukarda. 700+kdv lik bir notebook olsa hadi aramayalım kasa kalitesi, iş görsün yeter diyelim. Ama 2.500 ytl para veripde kalite alamıyorsan o zaman biraz düşünmek gerekir. Ha bu özellikler başka notebooklarda yok diyebilirsin. Ama bununkine çok yakın özellikler artık çıkmaya başladı. Acer 5920 mesela...O alet dururken buna bu para verilmez...Tabi şahsi kanaatim bu. Tercih melselesi...

Arkadaşım katılıyorum bu konuda ve bu piyasadaki birçok bilinçli tüketici de aynen böyle düşünüyor ve düşünmek zorunda da ama burada bu fikrini söyleyince hakaret hatta küfürle karsılasabiliyorsun çünkü monster propagandası yapanlara göre en iyi notebook üreticisi ve kasa kalitesi de hiç önemli degil yada kasa çok kaliteli derler. Dediğin gibi terih meselesi ama ben baya bir saygısızlık gördüm acer önerdigim konularda

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Burada bazen sinirlenip o hışımla yazı yazdıgımız zaman, üslüp alıp başını gidiyor. Tavsiyeden çok yaptırım gibi oluyor. Yaptırım gibi olduğu zaman da da karşındaki ister istemez gıcık oluyor sana. Bana da biri o şekilde cevap yazsa bende aynı tepkiyi veririm. Ama burada durum farklı . Bu arkadaş almış bir kere cihazı. Ha mutlaka araştırmıştır da. Ama cihaz alınmış iş bitmiş hayırlı olsun demekten başka bir şansımız yok. Kendisi ne yazmış yukarda..Benim içime çok sindi diye....Önemli olan bu zaten bir malı aldıgımızda içimize sinmesi. Yoksa Ahmet böle dedi Mehmet şöle dedi mantıgıyla mal alınmaz. Bi dolu para veriyoruz elektronik aletlere. Bundan 1 sene kadar önce neredeyse monster in çıkardığı performance ve oyun pc lerinin yanına ne özellik ne de fiyat olarak yaklaşabilen notebooklar yoktu. Varsa da ülkemzde yoktu. Ama şimdi durum değişti. Birer ikişer girmeye başladı monster a yakın özellikli pc ler. Acer 5920g si Türkiyeye girmiyor olsa, o paraya monster dan baska bir secenek yok zaten.

Saygılar

• quote:

Önce hayırlı olsun . Ancak Oem bir notebook a 1699+kdv vermek ne kadar mantıklı orası tartışılır. En azından sitede şu an için öyle yazıyor. Eğer kasa kalitesi sizin için önemliyse olmaz gibisinden bir yazı var yukarda. 700+kdv lik bir notebook olsa hadi aramayalım kasa kalitesi, iş görsün yeter diyelim. Ama 2.500 ytl para veripde kalite alamıyorsan o zaman biraz düşünmek gerekir. Ha bu özellikler başka notebooklarda yok diyebilirsin. Ama bununkine çok yakın özellikler artık çıkmaya başladı. Acer 5920 mesela...O alet dururken buna bu para verilmez...Tabi şahsi kanaatim bu. Tercih melselesi...

ben bunu solemekten sıkıldım artık...Arkadasım bı ıncelermısın acaba oem dedıgım monsterın bılesenlerınde kullandıgı markaları?

ben tekrar burda da yazıcam...
    Kasa === asus,clevo,inventec,compal (dunyanın 4 buyuk kasa uretıcısıdır bu markalar kı toshıbadab datrona kadar bı cok fırma bu kasaları kullanmakta)
    ramlar=== kingston weya hi-level
    hdd== samsung weya seagate
    ekran kartı zaten yazmaya gerek yok...
    işlemcı de aynı sekılde...

pekı MARKA dediğin toshıba acer weya baska bı markanın kullandıgı kasa markasını solermısın bana yada ram markasını yada hdd markasını...
    ben sana solıyım mı yukardekınlerle aynı...dıer markalar napıyor zannedıorsun...kac tane marka butun bılesenlerını kendı uretıyor...
    bu konuda en ıı fırmalardan bırı mac dierı asustur fıkrımce.Mac dahı artık kendı ıslemcısını kullanmıor intel ıslemcı kullanıor...
    sawundugun marka asus olsa eywallah derım...ama kusura bakmayın ama acer gıbı bı markayı monster gıbı bı markaya savunmanızı garıpsıyorum.
    Asus kı kasa,ekran kartı,board we writerlerlar konusnda kendnı fazlasıyla kanıtlamıs bı fırma...

Yani bu kosullar altında sen monstera Oem diorsan aslında pıyasadakı bı cok ''marka''ya Oem dıorsun bunlardan bırıde acer....

Lutfen bılınclı tuketıcı olalım ıntıyaclarımızı karsılayacak olanı kullanmıcagımız bı ozellık barındıran bı makınaya bos yere para wermıyelım...Sırf adı A die yada B die bı markaya tonlarca para dokmıyelım...

Dipnot:Unutmayınız kı bu forumlarda adı gecen bır fırma ıse fokusshop we monster bır marka oldugunu en azından bır mıktar kanıtlamıstır...bıraz kabul edelım we guzel calıstıklarını dusunuorsanız destekleyelım...boyle yerlı fırmalara ıhtıyacı war bu ulkenın...

• Ya dediğim gibi arkadaşımın f3jc si var yan yana koyuyoruz stanby konumunda bnm makinenin cpu ve gpu su onunkinden 8 derece daha sıcak çıkıyor.
    Ama dediğim gibi ben pek birşey hissetmiyorum rahatsız edici bir durum yok.Zaten 2 gündür kapatmadım makineyi.Bir problem çıkmadı henüz.Dediğim gibi touchpad in solunda işlemci var orda biraz hissediyorsunuz sadece onun dışında birşey yok.Durum boyle.
  • Herkese yorumları için ayrıca teşekkür ederim.
  • argon kardes hdd bıraz fazla geldı banada dıerlerı bı mıktar normal cunku oyundan cıktıntan sonra ekran kartının 70 cıvarlarını gormesı normal...
    da hdd ıcın 55 C krıtık deger olarak gecer...arada kontrol et bence hddyı ozellıkle...
  • "pekı MARKA dediğin toshıba acer weya baska bı markanın kullandıgı kasa markasını solermısın bana yada ram markasını yada hdd markasını...
    ben sana solıyım mı yukardekınlerle aynı..."

Ben ne yazmışım?

Kasa ya eleştiri değil mi??

Bana fanatiklik yapmayacaksın güzel kardeşim. Monster bilgisayarla Acerin 5920 sini yanyana koy. İşi bilen ve bilmeyen 100 tane de adam çağır. Acer i seçer.

Ben Acer fanı da fanatiğide degilim. Monster' da aynı kalitede kasa yapacak o zaman aynı parayı istiyorsa. Madem içindeki bileşenleride aynı senin dediğin gibi o zaman neden dünya çapında firmalar dururken monster a para verecez? Ha bana göre Acer,Toshiba, HP,IBM, LG hariç geri kalan bütün markalar OEM dir! Asus dahil !

Ben almam...Ha sen alırmışın buyur al. Banane. Para senin keyif senin. Tercih meselesi bu iş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Negative

quote:

Arkadaşım katılıyorum bu konuda ve bu piyasadaki birçok bilinçli tüketici de aynen böyle düşünüyor ve düşünmek zorunda da ama burada bu fikrini söyleyince hakaret hatta küfürle karsılasabiliyorsun çünkü monster propagandası yapanlara göre en iyi notebook üreticisi ve kasa kalitesi de hiç önemli degil yada kasa çok kaliteli derler. Dediğin gibi terih meselesi ama ben baya bir saygısızlık gördüm acer önerdigim konularda

arkadasım sen acer deıl f3jp onermıstın...hatırlatırım...
    santa rosalı bı makınaya karsı napa bır makına...

Konuya gelelım acerın 5920sı guzel bır makına tasarım olarak ws ws ws sızce guzel deılmı ?
    Bence klavyenın beyaz olması hos deıl mesela sırf bu yuzden almam bu makınayı...Space tusunu yamuk gordum takıntılı adamım ben kafmaa takılır...
    kasa zevk meselesı arkadaslar...ha goruntu olarak acerın hos bır durusu war...
    Ben hıc bır zaman dogru soylıyenı kovmadım kımseye hakeret etmedım...(yazılarımdan ole bısıy cıktısa da affola)
    Negatıve artık antı-monster tutum sergılemekten wazgec...
    İlhan bey senın bı tanıdıgını fılan ısten attıda ondan mı bole bı tutum sergılıosun... :P gercekten hos deıl...
    Yıgıdı oldur hakkını wer demısler... monsterla ılgılı bıraz tarafsız yaklas lutfen.... bu makınanın tek eksısı kapak durumuydu...Monster bunuda cozmeyı basardı...cozum ureten fırmalar bır gun gercekten cok onemlı yerlere gelırler...cunku ınsanoglu sorunla doludur....

Iı gunler ve ıı forumlar dılerım...Lutfen gercekcı yaklasımlarda bulunalım...

• quote:

"pekı MARKA dediğin toshıba acer weya baska bı markanın kullandıgı kasa markasını solermısın bana yada ram markasını yada hdd markasını...
    ben sana solıyım mı yukardekınlerle aynı..."

Ben ne yazmışım?

Kasa ya eleştiri değil mi??

Bana fanatiklik yapmayacaksın güzel kardeşim. Monster bilgisayarla Acerin 5920 sini yanyana koy. İşi bilen ve bilmeyen 100 tane de adam çağır. Acer i seçer.

Ben Acer fanı da fanatiğide degilim. Monster' da aynı kalitede kasa yapacak o zaman aynı parayı istiyorsa. Madem içindeki bileşenleride aynı senin dediğin gibi o zaman neden dünya çapında firmalar dururken monster a para verecez? Ha bana göre Acer,Toshiba, HP,IBM, LG hariç geri kalan bütün markalar OEM dir! Asus dahil !

Ben almam...Ha sen alırmışın buyur al. Banane. Para senin keyif senin. Tercih meselesi bu iş.

bısey sorucam ıkı kasayı yanyana koyup ınceldın mı ?

acerın kasası oyuncak gıbı duruyor mesela...ama hos bur durusu war ben durusa para wermem..
    bende 1 oncekı serı monster war 3 kez dustu oda arkadasımın monsterı (oda arkadasımın monsterı da benımkı ıle aynı)...koltuk altında tasırken dustu yaklasık 1.5m den yanı hıc bır sey olmadı....

ayrıca sen kasaya elestırı yapıp markaya oem dıorsun bende kullandıgın kelımenın yanlıs oldugunu solıyorum sana...senın mantıgına gore Acer,Toshiba, HP,IBM, LG bu fırmalarda da oemdır...

ıncelemek ıstersen kasayı buyur gel ızmırlıyım gel ıncele bakalım ne dıceksın...
    yada ıstanbullusan kalk bı fokussopa gıt orda butun kasaları ıncele bı kanırt bakalım makınaları...

• @Ekkkooo +1

bence acer a marka demek, asus u oem görmek baştan yanlış zaten.

@Argon

arka kapak işinin olması güzel olmuş. yafta.net e baktımda kaplamalar bayağı güzel görünüyor.

Beklenen İnceleme : Monster T75FL904
  • ArGoN® kardeş hayırlı olsun.Darısı bizim başımıza...
    benim sormak istediğim:
    1-Laptop siparişten kaç gün sonra geldi?
    2-Klavyede önceki kasalardaki gibi içine göçme falan oluyor mu?
    3-bi de son olarak arka kapak resmini kendimiz seçebiliyor muyuz?
    ......kolay gelsin
  • ArGoN® arkadaşım makinan hayırlı olsun güle güle kullan...
  • BLoWeR ; burada fanatiklik yok ama sen o 100 adamı 99 yap çünkü ben asus kasalı monsterı her zaman seçerim . ha 99 yapmam diyorsan da ben sana 101 tane insan bulurum monsterı seçecek .
    ben daha acer ülkemize girmeden önce inceleme şansına eriştim . şu an avusturyadayım (fl90ları da burada gördüm ) . sony nin yeni modelleri ve acer santa rosa olayında kesinlikle sınıfta kalmışlar .ben bunu bilir bunu söylerim . kasa kalitesine kafayı takmışsınız , söz konusu kasa kalitesiyse ne fl90 ı alırım ne de aceri , ama şu an kullandığım asus s96s 1 numara . sony ler yeni blue-ray li modelleriyle santa rosa da fark atmaya çalışıyorlar anladığım kadarıyla ama sadece 5-6 saat açık kalmış olan sonyler bile neredeyse 70 derece sıcaklıktaydı ben baktığımda . acerin alt kasasında da bol bol hava boşluğu bırakmışlar anladığım kadarıyla ısınmasın diye ama tuşlara birazcık bastırdığınız zaman anakarta değiyorsunuz. yani yeni gelen piyasada asus , toshiba ve belki uygun fiyatlarıyla msi var buradan takip edebildiğim kadarıyla . mesela asus g2s gördüm beton gibiydi .dell lerle çarpıştırsan birşey olmaz .
    ayrıca kelimelerin anlamlarına madem bu kadar takılıyoruz ; bir açıklama getirmeye çalışayım . oem ya da marka olmak ürünle alakalı bir terim değildir , tamamen firma ile alakalıdır .ürünler , üretici firmanın adından kurtulana kadar oemdir , tüketiciye ulaştığı ismiyle markadır (ya da modeldir ) . yani benim bilgisayarım MONSTER MARKA ve bu bilgisayar asus OEM olarak üretildi .asusun kendi adıyla da ürünlerini sattığını düşünürsek (vitrinde gördüğünüz bir notebook için ) asus markadır , çünkü bünyesinde kingston gibi başka oem ürünler barındırıyordur artık ona oem diyemeyiz.

• Ben efg arkadaşımın sorularına yanıt vereyim , yada vermeye çalışayım ,

1-Laptobun siparişini akşam 6 da verdim yani kargo kapandıktan sonraydı o yuzden ertesi gun kargoya verdildi ve obursu gun geldi.Eger ogun 5 den once vermiş olsaydım ertesi gün gelicekti.

2-Klavyede kesinlikle içine göçme yok hatta ve hatta asus f3jc duruyo yanımda onun klavyesinden çok daha kaliteli ve çok saglam bir etki bırakyor , çekiçle dahi bassanız duşlara içine göçmüyor.

3-Kapak resmini tabiki seçebiliyoruz seçemiyorsak ne anlamı varki seçme diye bişi olmazdı yollarlardı direk :))
    Teşekkürler :))

Bu arada müdür arkadaşım teşekkür ederim :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 16 Temmuz 2007; 20:20:16 >

• DElicedoluca sonyi biraz karalamışsın sonynin bende vgn-180E/B modeli var ısınma sorunu ve ses sorunu yok 70 derecelerde hiç görmedim harddiskten ince bi ses çıkıo diolar oda yok fan sesi sadece kimse olmayınca bilgisayarda oyun oynayınca 5-6 saat sadece bir kaç dakika fan çalışıor sonra devreden çıkıor bu sesde kafanı anca yaklaştıracan da öle duyulacak yani sony monsterla acerle mukayese bile edilemez yan yana bile konulamaz asus hariç
    Bu arada argon ban yedim kususra bakma monsterın hayarlı olsun çok sevindim en iyi seçimi yapmışsın sony elime yeni geçti çok süper bekledigimden güzel çıktı sony vaio bölümünde ban bitince açıklama yapacam şu an test ediorum

• benim acer bi şarj olsun, sonra argonla karşılaştırmalı testler atarız olmadı :) ama herşeyden önce şarj amaç kapışma değil karşılaştırma...
  • BU arada 1024 mb ekran kartı company of heroesei full yaralarda oynuyorum doble lamba ile felanda çok manyaq duruyo ekrana bittim yaw
  • monstercı hocam, siz aşmışınız ne diyelim :) bende acerın dvdromuna siftahı StarWars Episode 3 ile yaptım :) müthiş oluyomuş mobil mobil starwars...
  • blueray aldım 50 gb la içine harddiskin yarısını çektim yaw çok komik monsterdaki oyunları ama baya geç çekio şöle 20 dk falan ama sinema filmi bulaamdım bluerayli sony nin ar kutudan çıkan 1080i de izledim monitör beni kaptı götürdü yaw ses cidden inanmıcaksınız yok sogutma mükemmel carbonda donmuor full ayarlarda aa açık banamısın demior ölü pixel yok çok şükür çünkü sony 3 taneden aşşa deişmior ama hiç olmadıktan sonra çıkmıyormuş bidaha çıksa bile torpil var ayrıca istanbul bilişime geldi 4 milyar 300 milyona
  • www.sendit.com

türkiyeye yolluyor, ekonomik, güvenli... ben sürekli alışveriş ediyorum ve blueray var... tavsiye ederim
  • fıralma bildigin hd güzel varmı film
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.