Şimdi Ara

Beklenen İnceleme : Monster T75FL904 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
0
Favori
13.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bios fotograflarım ,buyrunuz ,tüm sekmeleri çektim , exit hariç :D

Beklenen İnceleme : Monster T75FL904

Abi 5mp çok büyük oldu rahatsız olmayın diye 1024*768 olarak değiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 16 Temmuz 2007; 23:59:50 >

• Valla bd90 kardeş airbrush yaptırmak istemiyorsan sana zaten arkaya kapak yolluyorlarmış bnm gelmedi işte henuz.Cuma günü belli olcakmış.Ben kendim tasarlıyıp bi kapak istemeyi düşünüyorum orda yollayabiliyorsunuzwww.yafta.net de.Pruzsuz siyah kapaga nick imi yazmayı düşünüyorum.Fena olmaz hani bence.Yukardaki fotograflar yeterince buyuk bi fikir edinebilirsin bence.Video kameramda var istereniz çekeyim sagını solunu youtube atayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 17 Temmuz 2007; 0:04:47 >
  • saol. asus un bioslarına benziyor. biraz hafifletilmiş. overclock desteği yok gibi görünüyor beklemiyordum zaten ama bugün izmirde bayide birisi geldi( hatta burda yazıyormuş adını unuttum) biosu çok iyi demişti acaba overclock da var mı dedim, olsa manyak olurdu.

saol.

şu touchpad oto ayarlıyo yazmıştın. nası bişeymiş o öyle. sen vista mı yükledin, XP mi? acaba vistada mı öle bişey?
  • Yok ya kendi yazılımı var onu yükledim.Klavye kullanırken otomatik kapatıyo touchpad i.Hani dandik de kapatmıyo , uff açılsana be yazmıyorum işte dedirtccek bişi de yapmıyo algılayıcısı iyi.Bende 64 bit vista ultimate var.
  • maşallah uçmuşun sen 600$ diil miydi ultimate?
  • Singapurdan arkadaşın getirince değil :D
  • Çok teşekkür ederim ARGON .www.yafta.net fikrimi değiştirdi. Ama alacağım bir pc nin youtube izlemek güzel olur tabi vaktin dolu değilse
    Bide bu pc nin parmak izi teknolojisi var mı.. resimlere bakdımda göremedim yok galiba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nburak.com -- 17 Temmuz 2007; 0:26:54 >
  • İstersen söyle yapalım , arka kapak gelince çekip yollayayım videyu ben nasıl olur ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArGoN®

İstersen söyle yapalım , arka kapak gelince çekip yollayayım videyu ben nasıl olur ?

İyi düşündün kardeş. Sağol şimdiden
  • Hatta şimdide çektim bitane koyayım bari üyeliğimi buldum hazır bulmuşken bu halinide gör.Hatta biraz matrak oldu :D Bi upload ediyim de :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 17 Temmuz 2007; 0:33:46 >
  • argon, 3dmark06 iniyo... sabaha biter inmesi... haberin olsun
  • Ben yarın 3dmark 2006 yı dükkandan alcam inş 05 deilde 06 da vardır yoksa bende indircem allahın emri :D Ayrıca senin ekran 8ms miş dediklerine göre ordan avantajın var bnmki 16 ms :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 17 Temmuz 2007; 0:41:10 >
  • Abi 9 mb video oldu sabah upload etcek bu :D
  • süre tutup ölçmedim 8ms mi diye ama öyle yazıyo :) StarWars izledim, CRT monitörden farkı yoktu...
  • Ya öyle cnm bende 1080i Hd film seyrediyorum cam gibi.Ama kasıntı oyunlarda anlarsın yani.
  • argon oyun oynama fırsatın oldumu kasılıyomu daha doğrusu kasılmıyomu.. Bu webcam gibi yazılım cd lerini kutuda veriyorlarmı.Veya vistada aygıt yazılımı sorunu yaşadın. Kutuda ne veriyorlar(fare yok galiba .vs.)
  • Valla arkadaşım yanlış anlamada ben bunları yukarda zaten cvpladım başlarda , hani kirlilik olmasın bidaha yazmıyım aynı şeylere düye söylüyorum.Tüm driverları geliyor.Gelen driverlar 64 bit vista için geliyor , başka yükliceksen sitesinden indiriyosun.Mouse yok.Denediğim oyunların hiçbiri kasmadı henüz , hepsini full de çektim.
  • vista experience geyiğinde en düşük notu aero performansında 4,6 ile aldı... ardından harddisk 4,7 aldı... 3d game olayında 5,1... ben bu notları 5 üstünden sanıyodum :)

not: standart sürücüler, stardart kurulum... antivirüs vs herşey açık yapıyorum tüm testleri...
  • Bende yazayım bari vista sonuçlarımı :D ; Aero : 4,6 ,Gaming graphichs performance(3d olayı) : 5,2 , Disk : 5,2 , İşlemci : 5,1 , Ram: 4,8 , Genel 4,6. :D

Bende sırf antivirus açık olsa iyi , winamp+msn+ 2 pencere firefox açık :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 17 Temmuz 2007; 1:42:44 >
  • Abi buyrun ben direk adresi vereyim size video nasıl eklenir bilmiyorum upload ettim videoyu.

http://www.*******.com/watch?v=-_HZDHkLSXI

* lı yerlere you tube yazılacak :D Bi topicte böyle yazmışlardı bende böyle yazıyım dedim belki yasak falandır :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.