Şimdi Ara

Beklenen İnceleme : Monster T75FL904

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
0
Favori
13.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar çektiğim fotoğrafları aşagıya eklemeye başlıyorum.Siz soru sordukça bende uygulayıp , deneyip size aktarmaya çalışacağım.

Vista için powertoys u olan varmı ? Çöz. düşüremüyorum da :D (Yaftam 30 ağustos günü geldi en üste ekliyorum yaftalanmış halinin fotografını)(Sağ üstü biraz kaydırdım ama yapıştırıcı o kadar güçlü ki kaldı öyle ama pek belli olmuyo biraz düzelttim şu an :D )

Bunu bi karbonla kaplamak lazım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 31 Ağustos 2007; 0:43:30 >

• Kardeş hayırlı olsun başlıkya şu ekranın arksanında boşluk falan diodun onun resmini katarmısın bizde görelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FATAL1TY` -- 15 Temmuz 2007; 15:05:01 >
  • Hocam tek tek mi koycaksın fotoları ???

Mümkünse bi oyundan video koysan.. Full özellikleri açık..
  • Olmazsa cep telefonundan da çekip yollayabilirsin.. Görüntüdeki akıcılığı merak ediyorm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArGoN®

Çıkıntı dediğiniz kısım gördüğünüz gibi malesef bende yok :)) Malesef çünkü pil ömrü olsun isterse 20 cm çıkıntı olsun :D

Kardeş ben şeyi dedim ekranın arka tarafında airbrush için bırakılan boşluk onu merak ettim nasıl bişi diye karbonfiber kaplatacam
    demiştin oranında resmini koyarsan sevinirim

•  Beklenen İnceleme : Monster T75FL904

Burası ne işe yarıyor ???
  • incelemeye konuyu açtıktan sonramı başladın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • üst kapaktaki girintinin fotoyu istiyodum... yazarken gelmiş girinti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 15 Temmuz 2007; 15:28:29 >
  • kasa kalitesi ve dış görünüş tahmin ettiğimden çok kötü görünüyor ya da fotolar kötü...
  • yazarken hangi girinti gelmiş annamadım ben ya :D Nese ben bi video çekip geliyom :D

Sincik şöyle bir durum oluştu camerayla ekranı çekerken oyunu değil kendimi görüyorum illa bi vista uyumlu gamecam bulmam lazım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 15 Temmuz 2007; 15:27:46 >
  • quote:

Buda cihazın utandığım kısmı :) Carbon kaplayana kadar çıkarmıcam o jelatini :D

Orda bişey yok tahminimce bir ust model olan FL91 de hdmi çıkışı olarak falan gelebilir.Bende boş orası yani bildigin kapak :D

evet kötü gözüküyo ya monsterlarda sanki herkes airbrush yaptıracak diye bir zorunluluk var belki ben istmiyorum arka çok kötü duruyor

• quote:

Orjinalden alıntı: rodec

kasa kalitesi ve dış görünüş tahmin ettiğimden çok kötü görünüyor ya da fotolar kötü...

abi kasa kalitesi kötü bence
  • orası normalde değişken kapak deseni olarak geçiyor... oraya ait yapıştırmalar var yada marka kendisi bişiler yapıştırıyor... monsterın orayı boş bırakması ayıp olmuş...
  • Evet orayı bi şekilde doldurabilirsem güzel olucak.(İstanbula göndermeden yapabilirsem bu işi çok sevinicem) :D

Dediğim gibi vista uyumlu game cam bilen varsa link atabilir mi ?

Birde bişey sorcucam bnm fotografın altındaki kırmızı bar uyarı aldığım anlamına mı geliyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 15 Temmuz 2007; 15:32:37 >
  • dostum hayırlı olsun güle güle kullan superpi ve 3Dmark06 sonuçlarını bekliyoruz
  • quote:

Evet orayı bi şekilde doldurabilirsem güzel olucak.(İstanbula göndermeden yapabilirsem bu işi çok sevinicem) :D

Dediğim gibi vista uyumlu game cam bilen varsa link atabilir mi ?

Birde bişey sorcucam bnm fotografın altındaki kırmızı bar uyarı aldığım anlamına mı geliyor ?

O kırmızı bar ı sadece sen görebiliyorsun, benimde 4 kutum dolu 5tane olunca seyahate yollanıyoruz 4günlük galiba
  • Ha anladım teşekkür ederim :)) Nasıl boşaltıcam ben onu ? :D Ya bide bnm 3dmark06 izmirde kaldı bu sitedede 05 linkini görebildim bi 3dmark06 ve superpi linki verebilirseniz indireyim de uygulayayım bari :D
  • Ya 3dmark06 testlerini biraz geciktirebilirim zira dükkana gitmem gerekiyo indircektim ama 580 mb olduğunu unuttum :D Pazartesi , salı gibi programları almaya çalışacağım.

Birde diger makinaların nvidia konsolunda Powermizer diye bir program var.Bnm konsol xp deki gibi normal olmadıgı için bulamadım onu.İnternetten okuduguma gore 8 serisi kartlar bu programı otomatik ihityaca gore kullanıyormuş.Yinede elimle pildeykenki ekran kartının kullandıgı gücü ayarlıyabileceğim bir program biliyor musunuz ?
  • 1M super pi testi 28s çıktı ; Arkada çalışan programlar , winapm , msn , deamon tools , 2 tane web sayfası (mozilla ) vista side bardan 3 tane bar ki bunlar ram in içini ediyo :D )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 15 Temmuz 2007; 15:55:47 >
  • Arkadaşlar bi yardımcı olabilir misiniz ? Yanında gelen tüm driverları yükledim ancak 1 tane unknown var ve vista puanıma 1 verio.Sebep olarak da grafiklere 1 verdigini gosterio.Eksik olan nedir acaba ?

Not:Nvidia suruculeri yuklu.Yani deilse bile ben bu halde full C&C3 mü oynuyorum ? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 15 Temmuz 2007; 16:28:37 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.