2.0 full sürüm yazılımda 9 hazirandamı sunulacak?ne zaman kırılır?ne yenilik getiricek?
ya acaba fw changer felanmı kattı olaya. ben çıkmadım durumdan şimdi itunes 7.6yükleniyor gelmişmi bakalım.
quote:
Orjinalden alıntı: rcourb
3g nin resimleri dolaşmaya başladı nette. fake sanırım ama buna benzer bişeyler olacak muhtemelen
renkler muhteşem görünüyor incelik falanda gayet iyi kamerada se t610 kamerası buna yakın bi tasarım olsa güzel olur
evet. current version is (1.1.4) dior. merak ettim ya durumu
1.1.4 kullanıyorum 2.0 beta yı yüklemeye calısıyorum The iphone "iphone" could not be restored an unkown error occurred 5 hatası alıyorum... defalarca denedim olmadı... sorun pc demi versiyondamı yoksa?
yahu arkadaşlar, nedir bu aceleniz.... şurda kalmış 13-14 gün... bekleyin 9 haziran'ı.... (ondan sonra görün, ne yenilikler geliyor.... adamlar 2.0 moduna girmişler, siz sanıyomusunuz ki sadece mms vs ile sınırlı kalsın? coşar coşar bu versiyonla...
kolay gelsin...
Coşsunda görelim bakalım
hayırlısı:)))
yeni çıkan apple versiyonunda donanımsal bir fark olacak mı 2.0 cihazlar ayrı mı olacak bilen var mı?
bende cogu kisi gibi 1.1.4 kullanıyorum. bu 2.0 olayını herkes update edebilecek mi acaba?
[UC]
1.1.4 den 2.0 a geçiş varsa az çok versiyonlama ile ilgili fikri olanlar bilir kesin hayvani bir şeyler olacak demektir. 1.1.4 den sonra 1.1.6 gelmeliydi sonra 1.1.8 sonra...
bi alışamadım iphone'a. o yüzden forever nokia.
ben torentten 2.0 indirdim bunu nasil yukleyecegiz bilen anlatan varmi ... :)
Yükleme beta sürümü o bir çok problemi var.
quote:
Orjinalden alıntı: gbiyikoglu
@XENDABA > insanları yanlış yönlendiriyorsun beta yüklemeye çalışıyorlar, başlığı düzeltsene
quote:
Orjinalden alıntı: jamboree
Yükleme beta sürümü o bir çok problemi var.
quote:
Orjinalden alıntı: gbiyikoglu
@XENDABA > insanları yanlış yönlendiriyorsun beta yüklemeye çalışıyorlar, başlığı düzeltsene