Evde iki laptop var biri ati x1400 kullanıyor diğeri Intel ikisi de başka bir monitöre bağlandığında 1920 x 1200'e kadar çıkıyor ama bu televizyona bağlandığında 1280 x 1024 üzeri görmüyor. büyük olasılıkla sony kapasite olarak bu bilgileri dönüyor bilgisayara. Şimdilik uğraşılar boşa çıktı. Bir ilerleme olursa paylaşırım.
quote:
Orjinalden alıntı: ayhan_guler
Selam Dublanc
Evde iki laptop var biri ati x1400 kullanıyor diğeri Intel ikisi de başka bir monitöre bağlandığında 1920 x 1200'e kadar çıkıyor ama bu televizyona bağlandığında 1280 x 1024 üzeri görmüyor. büyük olasılıkla sony kapasite olarak bu bilgileri dönüyor bilgisayara. Şimdilik uğraşılar boşa çıktı. Bir ilerleme olursa paylaşırım.
Nvidia ekran kartı menusunde asagıda verdıgım sekılde bır ayar mevcut. Eger sizdeki gibi bir durum olusursa görüntüyü tüm ekrana yaymak için kullanılıyor. Desktop cozunurlugunu 1280*720 yada 1280*768 gibi geniş ekran çözünürlüğü yapın. Bu tarz bir ayar varsada tum ekrana yayın.
bizim neden sxrd grubumuz yok
SXRD almayı düşünenler, alanlar, ilgilenenler buradan takipteyiz zaten paylaşıyoruz uzun zamandır, niye ki aynı içerikle açalım bi konu daha
haklısınız zaten farklı baslık değildi kastım herkes user list yapıyorlar ürünlere cok gerekli değil ama maksat yeşillik olsun diye söylemiştim post kirliliğine bende karşıyım yanlış anlaşılmasın saygılar bu arada renk ayarları için bir öneriniz varmi onları falanda yazsak denemek için ilginç olabilir.
arkadaşlar ben foruma yeni katıldım SXRD almayı düşünüyorum umarım beklediğim fiyat aralığına gelirde alırız
50" olsa idi harika olacaktı benim için ama yok, umarım çok büyük kaçmaz salona
arkadaşlar. tv yi edinmiş olan yada yeni edinen arkadaşlar resim koyarlarsa daha hoş olur gibime geliyor. sürekli yaz yaz nereye kadar? arasıra attırın daha doğrusu attıralım bir kaç poz resim olmuyor böyle. ben sıramı savdım yeni alanlardan rica ediyorum. siz resimleri koyun bende xbox 360 bağlıyacağım alem grafik görsün yok mu ps3 alan arkadaş ?? aynı tv de kapıştıralım xbox 360 mı ? ps3 mü ? hadi bakalım
quote:
Orjinalden alıntı: burak reis
arkadaşlar. tv yi edinmiş olan yada yeni edinen arkadaşlar resim koyarlarsa daha hoş olur gibime geliyor. sürekli yaz yaz nereye kadar? arasıra attırın daha doğrusu attıralım bir kaç poz resim olmuyor böyle. ben sıramı savdım yeni alanlardan rica ediyorum. siz resimleri koyun bende xbox 360 bağlıyacağım alem grafik görsün yok mu ps3 alan arkadaş ?? aynı tv de kapıştıralım xbox 360 mı ? ps3 mü ? hadi bakalım
+1+1
SXRD alan tüm kullanıcılara hayırlı olsun, keyifli seyirler dilerim. Bu tv nin bir hayranı olarak ileride ben de mutlaka salonum için almak istiyorum. İleride(tabi en az birkaç yıl sonra) umarım bu sayfada da bilgilerimi ve resimlerimi paylaşabilirim. Fiyatının düşmesini bekleyen tüm arkadaşların en kısa zamanda SXRD lerine kavuşmaları dileğiyle.
Bende KDS istiyorum fakat salonum 22m2 KDF serisinin fan sesi olayı canımı sıkıyor(Burak reis de belitmişti) ya 50"KDS bekliyeceğiz yada evi değişitreceğiz
fotolar gerçekten çok leziz...güle güle kullan
55'' SXRD de HD yayınlar 2.1 m den daha yakın olmamak kaydıyla izlenebilir.Bu bilgi TV nin el kitabında var. Ama SD yayınlar için en az 4 m gibi bir mesafeden izlemek gerekir diye düşünüyorum.Ayrıca 50'' SXRD nin Türkiye ye geleceği konusunda şu anda herhangi bir bilgi yok.Fiyatın düşmesi için de üstüne yeni bir modelin çıkması gerekir.Bekleyeceğiz..Herkese selamlar....
quote:
Orjinalden alıntı: netcommander
wireless ses sisteminin modelini yazarmısın
Wireless sistem modelim dav dz810w
Bu arada Sxrd için en az 4m sd yayın mesafesini destekliyorum ama en az.Ben koltuk tv arasını 3 m koydum bariz pikselleşme vardı mesafeyi 4.5 m ye çıkardım süper oldu görüntü bariz fark var.Hd olarak şunu söyleyeyim 3 m den bi filmi net olarak izliyorsunuz.
Unutmadan;
Buradan Arto'yu ilk kez takdir ediyorum.Pınar Altuğ'un sunduğu programda 2-3 gün önce çok güzel bir anons yaptı canlı yayında."Fox Tv'de High Definition yayın istiyoruz.Fox Amerika'ya bir mail atacağım." Canlı yayında bunu söyledi.Biz napıyoruz Arto'ya +Rep ARTO
bende yaklaşık 4 m den izliyorum. geçenlerde dibine girdim pixelleşme yoktu atv açıktı. yayın kalitesi her tv de olduğu gibi bu tv dede çok önemli . bölge bölge fark ediyor benim evimde 2 yada 3 m den çok keyifli izlenebiliyor geçenlerde misafirim geldi yaklaşık 7 m kadar geriden izlediler yakındanda hoş uzaktanda başka havası var dediler. seyir zevki ve yayın kalitesine bağlıyorum sonuç olarak.
Burak reis yakışır Darısı hepimizin başına
quote:
Orjinalden alıntı: Begonvill
Burak reis yakışır Darısı hepimizin başına
saolasın dostum. inşallah en kısa zamanda kavuşursun
yakında bende resimleri ekleyeceğim ancak 3-4 mde bizdeki uydu yayınlarının bile ne kadar düşük çözünürlükte yayın yaptıgını görüyorsunuz saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: eros33
dostum bakacagın tek cıhaz humax hdcı200 olacaktır buradakı fıatı 500euro bırde senden rıcam bana bulabılırsen ucretı neyse takdım ederım 1 veya 2 adet hd dvd fılm alabılırmısın mumkunse actıon olsun ultravıolet yada underworld2 gıbı bırde ne zaman doneceksın