Şimdi Ara

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA... (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
2
Favori
92.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    70" bir Sony SXRD seyrettim..

Sakin almayin
    Sinemacilarin batisi bu cihaz yuzunden olacak herhalde..
  • ben de hafta sonu Ank. da Akköprü'deki bayide 70" SXRD'de buz devri 2 yi DVD den görüntü vermişler muhteşemdi, karşısına geçip şöyle bi baktım evde sinema keyfi odur heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: felmali

arkadaslar, 2 gun once Londra'da

Sakin almayin

hocam geç kaldın bunu demek için epeyce arkadas aldı bende dahil iade edelim bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: netcommander

valla nakit para olsa gerçekten indirimli alınabilir taksidine girdiğinde işler değişiyor bende yaklaşık 12 taksit 6.5 a aldım saygılar

quote:

Orjinalden alıntı: netcommander

quote:

Orjinalden alıntı: felmali

arkadaslar, 2 gun once Londra'da

Sakin almayin

hocam geç kaldın bunu demek için epeyce arkadas aldı bende dahil iade edelim bari

eğer 6.5 a aldığınız televizyon için bahsediyorsanız sizinki 55" olan 55A2000 modeli olmalı, çünkü 70" lik olanı 12.000 ytl civarı ve hakikaten çok büyük, gerçekten alan var mı ki

• evet tabiki 55'' modeli yanlış anlaşılma olmasın söylediğiniz gibi 12 13 bin YTL dolaylarında 70inchler saygılarımla benim 55 inchi aldıgım bayiden 1 kişi almış helal olsun dedim hehe
  • arkadaşlar herkese merhaba bu ilk mesajım
    öncelikle bu kadar güzel bilgiler verdiğiniz için hepinize teşşekkür ederim.
    bu formu okumadan önce kdl-40w2000 almayı düşünüyordum ama anladım ki kral kds-55a2000 miş...
    en kısa sürede tv mi alıp ps3 ümü oynamaya başlayacağım fotoları koyarım alınca ;)
    herkese tekrardan çok teşekkür ederim...
    Next gen is now started... ;)
  • Helall moşee.Bu tv varken yerim plazmayı lcd yi zaten...Çok saalam bi alet alanlara hayırlı olsun almayanlar darısı başınıza...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cancanax

Helall moşee.Bu tv varken yerim plazmayı lcd yi zaten...Çok saalam bi alet alanlara hayırlı olsun almayanlar darısı başınıza...

sağol gaucho şov zamanı ;)
    1 optama hd 72
    1 kds-55a2000
    2 Play Station 3 :)
  • fiyatıda düşse biraz çok iyi olacak
  • Sony's KDS50A2020 50" SXRD™ Widescreen High-Definition Rear Projection Television with ATSC Digital Tuner
    KDS50A2020

Price $2,699.99*

Home Delivery Service »
    Features
    Delivering an industry-leading contrast ratio and unsurpassed colour reproduction, SXRD stands out from traditional micro display devices. Ideal for home theatre, broadcast TV and daytime viewing, SXRD delivers an outstanding image in any lighting environment with consistently vivid colour and lifelike flesh tones.

The SXRD Optical Engine maximizes brightness and accurately reproduces the full colour spectrum. The 120 Watt UHP lamp produces optimal radiance, while the Advanced Optical Iris maintains outstanding contrast without affecting brightness. Three high-resolution panels control the refection of red, green and blue light and are combined to create brilliant images.

While the eye detects colour variations differently, red tones are the most obvious. This is why flesh tones are used as the variable for adjusting hues in the picture. SXRD creates an extended range of natural red tones, making the image of a rose almost touchable.

A step beyond the resolution of high-definition movie and TV broadcasts, Full HD (1920 x 1080) offers the highest resolution available. HDMI™ (High-Definition Multimedia Interface) streams 1080p signals, which means you will experience exceptional video and audio with no degradation. For remarkable picture clarity and unbelievable detail, experience the power of Full HD 1080.

Sony’s Cinema Black Pro technology greatly improves image quality and contrast levels. By detecting the brightness of the image and adjusting the iris shutter, contrast up to 10,000:1 can be achieved. Manual settings for movies, music videos, sports, and news are included.

Plus More Great Features:

3 SXRD Full HD Resolution (1920 x 1080/0.61” SXRD chip)
    ATSC Integrated High-Definition Tuner
    Contrast Ratio up to 10000:11
    Front HDMI - HD Camcorder Connection (1080p)
    Audio Optical Output (TOS Link)
    CineMotion® Reverse 3:2 Pulldown
    DRC-MFv1 (Digital Reality Creation Multi-Function v1) Technology
    BBE Digital

Arkadaşlar ,yukarıdaki bilgiler Canada Sony.net sayfasından alıntıdır.
    Dışarıda 50"KDS 2699$, 55" 2999$ hem biz daha az kazanıyoruz hemde bizde herşey daha pahalı çelişkiye bakın.Doğubank`ta 50" ve bu fiyatlar var mıdır acaba

• quote:

Dışarıda 50"KDS 2699$, 55" 2999$ hem biz daha az kazanıyoruz hemde bizde herşey daha pahalı çelişkiye bakın.Doğubank`ta 50" ve bu fiyatlar var mıdır acaba

dostum burası Türkiye :)
  • NEW
    50" Grand WEGA™ SXRD™ Rear Projection HDTV
    KDS-50A2020
    $ 2,299.99
    as low as $66.00/ month
    Full HD 1920x1080 native SXRD™ panel resolution
    1080p input resolution through HDMI™ connection
    WEGA Engine™ with DRC-MFv1 digital video processing
    2.5ms display panel response time
    Up to 10,000:1 contrast ratio1
    2 HDMI™ (1080p) inputs2

Avrupa`da daha da ucuz
  • zaten bulamadım tv yi moraller alt üst oldu sadece teknosa satıyo çanakkale de teknosa da da yok stoklarında da yok bi yerden daha haber bekliyorum akşam üstü haber veririm dedi orda da yoksa sony 40"w yada 40"x serisi lcd alıcam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etoo9 -- 27 Mart 2007; 14:02:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: etoo9

arkadaşlar herkese merhaba bu ilk mesajım
    öncelikle bu kadar güzel bilgiler verdiğiniz için hepinize teşşekkür ederim.
    bu formu okumadan önce kdl-40w2000 almayı düşünüyordum ama anladım ki kral kds-55a2000 miş...
    en kısa sürede tv mi alıp ps3 ümü oynamaya başlayacağım fotoları koyarım alınca ;)

quote:

Orjinalden alıntı: etoo9
    zaten bulamadım tv yi moraller alt üst oldu sadece teknosa satıyo çanakkale de teknosa da da yok stoklarında da yok bi yerden daha haber bekliyorum akşam üstü haber veririm dedi orda da yoksa sony 40"w yada 40"x serisi lcd alıcam...

bu kadar beklemişsiniz, bence biraz daha sabredin

• umarım türkiye ye 50" gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Begonvill

Dostum dış piyasada daha uygun yerlerde var türkiyede bu ürünler 2-3 katı fiyata satılmakta.Dış piyasada fiyatların linkide aşağıda bunlarda satıştan kar ediyor sonuçta çünkü son alıcıya satıyorlar.

http://www.ibuydigital.com/product/?38604&cart_id=21685443

http://www.ibuydigital.com/Product_list/?000724

• tşk.ercanwins,
    55" 1600$ ise 50" 1300,1400$`dır işe bak ya içimde bir titreme oluştu bizi bayağa öpüyorlar yaaa
  • haber geldi ve kds-55a2000 alıyorum siparişi verdim yarın yada cuma gelir dediler tekrar hepinize bilgiler için çok teşekkür ederim çok mutluyum
  • mutlu insanlar gün geçtikçe artıyor ne güzel .
  • resimlerini bekliyoruz etoo9
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.