Şimdi Ara

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA... (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
2
Favori
92.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
Giriş

Benim cihazın kullanım süresi 7.500 saat olmuş. Renklerde bir donukluk hissediyorum. Sanki karanlık gibi görüntü ve lamba değiştirmek istiyorum.
    Veya lamba değişimi faydalı olurmu bu durumda? Birde servisle görüştüm, optik bakımı, temizliği falan gerekir dediler.

Bu durumu yaşayan 7.000 saat kadar kullanan oldumu acaba? Performansları nasıl televizyonların ilk aldığınıza göre?

Teşekkürler.
  • 24 Ekim Cumartesi servisten aradılar ve 1 saat sonra geldiler. Evde hanımda yoktu bende yoktum. Babam yardımcı olmuş. Lambayı değiştirmişler. Şu an için bir sorun görünmüyor. Biraz daha kullandıktan sonra yorumlarım tekrar.
  • merhabalar arkadaşlar, kds55a2000 tvnin ekranında yuvarlak bir yeşerme oldu, şimdilik görüntüye etki etmiyor ama bir süre sonra görüntüyede etkisi olacağını internet üzerinden yaptığım araştırmada öğrendim, sizden bu tip bir arızayla karşılaşan oldumu ve nasıl çözebildiniz, yardımcı olursanız sevinirim.
  • BU TV uzun ömürlü değil yeni lamba taktırdıktan sonra bizim TV randuman vermedi servisi çağırdık yapamadılar zaten iyi dayanmış dediler birçoğu çöpe gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperkose

merhabalar arkadaşlar, kds55a2000 tvnin ekranında yuvarlak bir yeşerme oldu, şimdilik görüntüye etki etmiyor ama bir süre sonra görüntüyede etkisi olacağını internet üzerinden yaptığım araştırmada öğrendim, sizden bu tip bir arızayla karşılaşan oldumu ve nasıl çözebildiniz, yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam bu fabrikasyon hatası, sxrd law suit diye aratırsan google'da, kazanılmış dava ile ilgili bilgilere ulaşabilirsin. Sarı-Yeşil görüntü sorunu bu seride var, malesef bende de oldu, görüntü çamur gibi sapsarı(yellow-green tint). Tek çözümü sxrd çipini yenilemek, ebay'de 135 dolar ama malesef lamba takılması kadar kolay değil ve ince ayar istiyor.
  • Ben dava açmaya hazırlanıorum, sxrd tv si olan bana ulaşsın.
  • dava açmak mantıklı ama 2 yılı geçti alalı bir sorun olurmu acaba.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.