Şimdi Ara

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA... (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
2
Favori
92.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    maddi nedenlerden dolayı tv mi satılığa çıkarıyorum 4-5 kadar oldu alalı günde 1-2 saat kullanıldı öncesinde teşhir ürünüydü 3990 liradan almıştım.
    sehpasıyla falan satıcam burası satış forumu değil biliyorum ama en kolay bu konuda görünür diye düşünüyorum.(fiyatı burda yazmıyorum)
    eğer almak isteyen yakınınız varsa yönlendirirseniz sevinirim.
    açıkçası içim gidiyo ama napalım...
    iyi günler
  • ben hala yedek lamba almadım tr de en ucuz hala 500 ytl herhalde
  • Hazır başlık tekrar açılmışken sormak istiyorum.

Acaba TV'sine Digiturk Plus bağlayan oldu mu?

DGPlus + SXRD'nin SD performansı için ne düşünüyorsunuz.

Ben aşırı derecede şikayetçiyim de. Philips kutuda da şikayetçiydim gerçi, ancak bu receiver ile tam felaket oldu SD görüntü.

Düzeltmek umuduyla sırasıyla AR,Monster,Philips,Ixos ve en son olarak da Profgold PVG 7000 scart almama rağmen görüntüde hiçbir ilerleme sağlayamadım.

Bu gidişle sanırım yeni bir TV almaktan başka çare kalmayacak.
  • Konu epeydir hareketsiz kalmış.

Evet KDS-55A2000'ci arkadaşlar. Sizin devasa kds'ler ne alemde, hala ilk günkü memnuniyetiniz devem ediyor mu.

Bizim tv'den sonra farklı markalardan onlarca model çıktı ama, bu gün tv alacak olsam yine KDS alırdım.

Sizlerin de fikrini alalım bakalım.
  • Ben hala çok memnunum hocam :) Bir de TVIX HD M-6500A alabilsem çok daha memnun olacağım...
    Yalnız agrimo arkadaşın bahsettiği digiturk plus memnuniyetssizliği beni ciddi şekilde endişelendirdi. Bu konuda başka tecrube eden var mı acaba?
  • Ben kds'yi sd sinyal ile kullanmıyorum. Daha doğrusu, sd sinyali panasonic dvd recorder ile 1080p'ye yükseltip (upconvert) öyle kullanıyorum. Bu şekilde, ps2 ve dvd oynatıcının görüntüleri kesinlikle çok farkediyor ve ekranda piksellenme kesinlikle olmuyor. Ancak bizim evde tv yayını olmadığı için, uydu alıcı ile performansı için bir şey diyemeyeceğim. Ancak eğer uydu alıcı bağlayacak olursam, onu da dvd kaydedici üzerinden bağlayarak upconvert edeceğim için bir sorun olacağını zannetmiyorum.
  • Televizyonu Crea HD uydu alıcı ile kullanıyorum, görüntü kalitesi çok değişken ama genelde memnunum.
    @coyote : bende bugün tv alsam KDS alırdım...
  • Forumdakilerin kullandığı televizyon marka ve modellerini listeleyerek paylaşım ve yardımlaşma ortamı oluşturmayı düşünmüşler. İsterseniz sizde kendi Tv nizi ekleyebilirsiniz...

DH İSTATİSTİKLİ HDTV Marka/Model Kullanıcı Listesi (868 Kayıt)
    http://forum.donanimhaber.com/m_22940241/mpage_1/key_/tm.htm

SONY Arka Projeksion
    55A2000: hanjin, Forever79
  • Tamamdır. Kaydımı yaptırdım.
  • 1920x1080 çözünürlükle bilgisayarını KDS ye bağlayan var mı ?
  • nVidia 7900 GS ekran kartlı Dell E1705'i DVI-HDMI kablo bağlantısı ile, 1920x1080 çözünürlükte çalıştıramadım. Görüntünün sol tarafı ekranın dışında kalıyordu. Yani overscan denilen problemi aşamadım. Powerstrip benzeri programlar ile çözünürlüğü standart dışı değerlere düşürdüğümde ise, kds, desteklenmeyen çözünürlük diyerek görüntü vermedi.

Şu an, eşime aldığımız, LG E200 onboard ekran kartlı laptop ile HDMI-HDMI bağlantı ile sorunsuz 1920x1080 çözünürlükte görüntü alabiliyorum.
  • Sevgili @Coyote ,

Aynı sorun bende de vardı. Ekran kartının çıkışını 1080p50hz ve 1080p60hz arasında değiştirmeyi denersen eğer çözülebilir ben bu şekilde çözüdüm.

Panasonic Projektörümde aynı sorun olmuştu. 50hz ile farklı büyüklükte 60hz ile farklı büyülükte görüntü alınıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hi-def-man

Sevgili @Coyote ,

Aynı sorun bende de vardı. Ekran kartının çıkışını 1080p50hz ve 1080p60hz arasında değiştirmeyi denersen eğer çözülebilir ben bu şekilde çözüdüm.

Panasonic Projektörümde aynı sorun olmuştu. 50hz ile farklı büyüklükte 60hz ile farklı büyülükte görüntü alınıyor.

Sağolasın, evdeki tadilat işlerini bitirir bitirmez denerim.
  • arkadaşım ben aldım kullanıyorun digi plus ve hd yayınlarda mükemmel bir görüntü alıyorum özelikle pekin olimpiyatları müthişti.
    quote:

Orjinalden alıntı: agrimo

Hazır başlık tekrar açılmışken sormak istiyorum.

Acaba TV'sine Digiturk Plus bağlayan oldu mu?

DGPlus + SXRD'nin SD performansı için ne düşünüyorsunuz.

Ben aşırı derecede şikayetçiyim de. Philips kutuda da şikayetçiydim gerçi, ancak bu receiver ile tam felaket oldu SD görüntü.

Düzeltmek umuduyla sırasıyla AR,Monster,Philips,Ixos ve en son olarak da Profgold PVG 7000 scart almama rağmen görüntüde hiçbir ilerleme sağlayamadım.

Bu gidişle sanırım yeni bir TV almaktan başka çare kalmayacak.
  • HD yayınlarda süper olduğuna eminim de, normal yayınlarda problem var mı? Daha önce bir arkadaşımız böyle birşeyden bahsetmişti...
  • tv yi aldım alalı ilk açılışta uyduya geçmek için önce açıp sonra sol üst köşedeki tuşa basmam gerekiyor. Tv kumandasında açtığımızda direk uyduya geçebilen var mı ?
  • dostlar lambalarda son durum nedir 2 seneyi geçtim büyük oranla uzun süre tvnin acık oldugunuda söyleyebilirim
    kendime yedek pil aldım ama suanda
    lamba saati 4867 dakikada ve değiştirmeden kullanıyorum
    sizlerde durumlar nasıl
    saygılar
  • ben çok az kullandım, cihaz öylece kuzu gibi yatıyor hatta yedek lamba da almıştım ama boşuna almışım.
  • arkadaşlar bu bilgiyi sizinle paylaşmak isterim

dikkat GEDİKGROSS ve EKONOMİKTİCARET adındaki sanal mağazalardan lcd tv almayınız. çünkü temin edemiyorlar ve dalga geçiyorlar resmen. sony 40s4000 aldık bir tane ha bugün kargoda ha yarın kesin kargoda derken 15 gün sonra bunu temin edemiyoruz 40L4000 verelim dediler fark almadan(aslında daha yeni bir model ama daha düşük özelliklerde) kabul ettik ama onuda göndermdiler ve para iadeside yapmadılar. kampanyalı aldık enaz 100 ytl telefon parası ödeyecez. günde 2 kez telefon ettik ama sonuç kaçınılmaz. lcd tv almayı düşünen arkadaşlar genelde buralarda çok gezinirler bizim düştüğümüz hataya düşmeyin. bu sitelerin güvenilir olduğuna da aldanmayın bu yıl içerisinde çok büyük alışveriş siteleri iflasını açıklamıştır. tavsiyem 3 kuruş fazla verin normal bir mağazadan alışveriş yapın enazından karşınızda bir muhattap bulabiliyorsunuz..

• Arkadaşlar selamlar. Ben de SONY KDS 50E2000 LCD TV var. Çok memnunum. PS3 bağladım, uydu receiver bağladım, gayet iyi. Ben şunu merak ediyorum, malum türkiyede ani voltaj iniş çıkışları meydana geliyor ve bu da elektronik aletlere (ki pahalı malzemeler olduğunu düşünürsek) zarar veriyor. Ben de bunu düşünerek voltaj kontrollü olduğunu düşündüğüm tunçmatik 4'lü prizlerden aldım. Fakat logitech Z-5500 ses sisteminin elektrik paneli bozuldu. Garanti süresi içinde bunu tamir ediyorlar. Fakat ben bundan sonra bu şekilde bir sorun yaşamamk için acaba bütün bu sistemi (TV-PS3-SES SİSTEMİ-UYDU RECEİVER) UPS alıp ona mı bağlasam ne dersiniz, işe yarar mı. Bu konuda benim ki sadece bir fikir bu şekilde bir önlem alınabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.