Şimdi Ara

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA... (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
2
Favori
92.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hakansolak

nasıl perde sipariş ettin dostum merak ettim ?

draper marka 16:9 glass beaded (cam tozlu) perde . 175x305
  • quote:

Orjinalden alıntı: @coyote

quote:

Orjinalden alıntı: netcommander

yok kasasız kablosu ve kendisi var toplam 130 dolar gibi mal oldu sansıma USA dan bir dostum geliyordu

Gerçekten çok iyi fiyata almışsınız. Aynı lamba kasasını defalarca kullanabiliyor muyuz, bir de bu lambayı kasaya monte etmek kolay mı?

suan söküp takmadım ama cok zor görünmüyor ama kasa sanırım kullanılabilir gibi geliyor açıkcası teknik servislere felan sormadım onlar olmaz diyeceklerdir illaki lambayı değiştirdiğimde sorun olmazsa zaten 1-2 tane daha alıp yedekleyeceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyaha

selam

arkadaşım bugün doğubanktan 3900 ytl ye aldı kds55 i
    (firma ismini bilmiyorum merak eden olursa sorarım, tv sehpası yok)
    dün, depoda 6 tane daha var demiş.
    bugün arayıp depodakiler satıldı elimde açık olan kaldı demiş

neyse arkadaş gitti servis menüsünden kontrol ettirdim
    31 saat gözüküyor tv kullanımı
    tv de hiç kullanılmamış gibiymiş , düğmeleri bantlı filan..

iyice inceleyip , gözünü karartıp aldı arkadaş
    umarım sorun yaşamaz, garanti vs.. konularında

doğubanktan aldıysa hiçbir sony yetkili servisi o ürüne ücretli/ücretsiz bakmaz arıza durumunda aldığı yere gitmesini söylerler sadece lambasını alabilir yetkili servisten o da 1200 dolar civarına ben konya sony center da çalışıyorum dilerseniz birçok örneğini sunabilirim size sony eurasia nın yayınladığı genelgede "sony shoplar/centerlar ve teknosa dışında alınan hiçbir ürüne servis hizmeti verilmeyecektir" diye kalın harflerle yazıyor.

bu arada ürünün ne kadar çalıştığına bakmak servis kanalıyla mümkün değil ama bazı servisler korsan yöntemler kullanarak bakabiliyor buda lambanızın ömründen yiyor (lamba ömrüne bakmak için lambaya ekstra bir akım gönderilerek flaman kalınlığı ve gaz yoğunluğu ölçülür bu ölçüm işlemi yaklaşık 5 dk sürer ve standart voltajdan yüksek akım gönderildiği için o 5 dk lık süre lambadan 2 haftalık ömür götürür)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keroine -- 1 Nisan 2008; 11:17:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: keroine

quote:

Orjinalden alıntı: siyaha

selam

arkadaşım bugün doğubanktan 3900 ytl ye aldı kds55 i
    (firma ismini bilmiyorum merak eden olursa sorarım, tv sehpası yok)
    dün, depoda 6 tane daha var demiş.
    bugün arayıp depodakiler satıldı elimde açık olan kaldı demiş

neyse arkadaş gitti servis menüsünden kontrol ettirdim
    31 saat gözüküyor tv kullanımı
    tv de hiç kullanılmamış gibiymiş , düğmeleri bantlı filan..

iyice inceleyip , gözünü karartıp aldı arkadaş
    umarım sorun yaşamaz, garanti vs.. konularında

doğubanktan aldıysa hiçbir sony yetkili servisi o ürüne ücretli/ücretsiz bakmaz arıza durumunda aldığı yere gitmesini söylerler sadece lambasını alabilir yetkili servisten o da 1200 dolar civarına ben konya sony center da çalışıyorum dilerseniz birçok örneğini sunabilirim size sony eurasia nın yayınladığı genelgede "sony shoplar/centerlar ve teknosa dışında alınan hiçbir ürüne servis hizmeti verilmeyecektir" diye kalın harflerle yazıyor.

bu arada ürünün ne kadar çalıştığına bakmak servis kanalıyla mümkün değil ama bazı servisler korsan yöntemler kullanarak bakabiliyor buda lambanızın ömründen yiyor (lamba ömrüne bakmak için lambaya ekstra bir akım gönderilerek flaman kalınlığı ve gaz yoğunluğu ölçülür bu ölçüm işlemi yaklaşık 5 dk sürer ve standart voltajdan yüksek akım gönderildiği için o 5 dk lık süre lambadan 2 haftalık ömür götürür)

lamba fiyatı 1200 $ değil. 500 ytl. ayrıca doğubank dan alınmış olsabile elinde eurosıa garanti belgesi ve türkiyeden alındığına dair kaşe varsa servis vermek zorundadır sony. ama satıcı garantisi ile doğubank dan alınmışsa dediğiniz doğru.

• quote:

Orjinalden alıntı: burak reis
    lamba fiyatı 1200 $ değil. 500 ytl. ayrıca doğubank dan alınmış olsabile elinde eurosıa garanti belgesi ve türkiyeden alındığına dair kaşe varsa servis vermek zorundadır sony. ama satıcı garantisi ile doğubank dan alınmışsa dediğiniz doğru.

lamba fiyatı 500 ytl doğru ama ben yukarıdada belirttim gibi garantiye girmediği için 1200 dolar isterler. ayrıca önemli olan eurasia garanti belgesi değil o g.belgesinin arkasındaki eurasia hologramının üzerinde yazan (eğer hologram varsa tabi) garanti mükellef numarasıdır. türkiyeden alındığına dair kaşe varsa dediğinde şu şekilde kaşe sony antetli olmak zorundadır teknosa istisnai garantiye giriyor özel anlaşmaları var sony ile.

mesela arçeliğin sattığı sonylere sony servisleri bakmaz arçelik servisleri bakar sony tvlerde ve memory sticklerde garanti 5 yıl kameralarda 3 yıl diğer cihazlarda 2 yıldır. eğerki bunlardan 1 saat aşşağı veya yukarı garanti veren bir firma varsa onun ürünü garantiye girmez sony yi arayıp sorabilirsiniz.

ayrıca t.c yasaları sanal satıştaki garantiyi de kaldırmıştır

bukadar sert çıkmanızın sebebini anlayamadım sonuçta ben bu işin içindeyim SONY CENTER da 8 senedir çalışıyorum ve yeteri kadar bilgili ve tecrübe sahibi olduğumu düşünüyorum

saygılar

• @ keroine

(lamba fiyatı 500 ytl doğru ama ben yukarıdada belirttim gibi garantiye girmediği için 1200 dolar isterler). ben bu yazmış olduğunuz yazıdan hiç birşey anlamadım. neden garantisi olmayan bir ürünün lamba fiyatına 1200 $ istesinlerki ? bu arada işinize ve bilginize saygım sonsuz. siz ürün satıyorsanız bende ürün alıyorum. ben 1 yıl önce tv mi doğubank dan aldım ve eurosıa garantili. hatta bundan önceki tv mide doğubankdan almıştım ve memnun kalmadığım için 1 hafta kullandıktan sonra geri iade yaptım sony türkiye yi arıyarak hemde. bana oradaki şahıs sadece faturamı tebliğ etmemi söyledi doğubankdanmı yoksa akmerkezdenmi aldınız diye sormadı. demekki sony daha önceki yazımda belirttiğim gibi eurosıa garantili ürünü ahmet yada mehmet den alınsın yada alınmasın garanti haklarını saklı tutuyormuş. bu benim başımdan geçen bir olay. bu tip forum ortamlarında bazı şahıslar yaşadıklarını bazı arkadaşlar ise yaşamadıklarını yazarlar. ben yaşadıklarımı yazdım . benim size sert çıktığımı yazmışsınız ?? kesinlikle ben sert çıkmadım ki sert çıkılacak bir konuda yok hakkımda. kalın sağlıcakla

• quote:

@ keroine

(lamba fiyatı 500 ytl doğru ama ben yukarıdada belirttim gibi garantiye girmediği için 1200 dolar isterler). ben bu yazmış olduğunuz yazıdan hiç birşey anlamadım. neden garantisi olmayan bir ürünün lamba fiyatına 1200 $ istesinlerki ? bu arada işinize ve bilginize saygım sonsuz. siz ürün satıyorsanız bende ürün alıyorum. ben 1 yıl önce tv mi doğubank dan aldım ve eurosıa garantili. hatta bundan önceki tv mide doğubankdan almıştım ve memnun kalmadığım için 1 hafta kullandıktan sonra geri iade yaptım sony türkiye yi arıyarak hemde. bana oradaki şahıs sadece faturamı tebliğ etmemi söyledi doğubankdanmı yoksa akmerkezdenmi aldınız diye sormadı. demekki sony daha önceki yazımda belirttiğim gibi eurosıa garantili ürünü ahmet yada mehmet den alınsın yada alınmasın garanti haklarını saklı tutuyormuş. bu benim başımdan geçen bir olay. bu tip forum ortamlarında bazı şahıslar yaşadıklarını bazı arkadaşlar ise yaşamadıklarını yazarlar. ben yaşadıklarımı yazdım . benim size sert çıktığımı yazmışsınız ?? kesinlikle ben sert çıkmadım ki sert çıkılacak bir konuda yok hakkımda. kalın sağlıcakla

sony garantisi olmayan ürüne fahiş fiyat istenmesini birebir söylüyor ki bunu ben toplantılarda kendi kulağımla duydum

garanti koşulları 1 Ocak 2008 itibariyle değişti öncesinde sıkıntı yaşanmıyordu

sony müşteri hizmetleri sizin garantinize nereden aldığınıza bakmaz sizi direk alıcıya yönlendirirler eğerki siz alıcı benim ürünümü geri almadı derseniz elimizden birşey gelmez derler

garanti ile ilgili koşlları servisler daha net anlatacaktır sonuçta iade değişim tamir yetkisi onlarda ki onlar direk hologramın orjinalliğine ve üzerindeki garanti mükellef nosuna bakarlar

forum ortamında yazılanlara bende katılıyorum çok uçuk şeyler yazabilenler oluyor

• quote:

quote:

@ keroine

sony garantisi olmayan ürüne fahiş fiyat istenmesini birebir söylüyor ki bunu ben toplantılarda kendi kulağımla duydum örn: bir müşterimiz 32p3000 model bir lcd almış doğubank tan mail order la ödemiş adresine göndermişler bir hafta sonra panel arızası çıkarmış ve değişmesi gerekiyormuş aldığı yer ürünü kabul etmemiş -1 haftalık cihaz- ve bana geldi servisle görüştüm cihazı 1500 ytl ye almış panel 350 € alış fiyatı var o zamanlar 1,820 idi euro servis sordu nerden almış diye doğubank dedim 1750 ye değiştiririz panelini dedi

garanti koşulları 1 Ocak 2008 itibariyle değişti öncesinde sıkıntı yaşanmıyordu

sony müşteri hizmetleri sizin garantinize nereden aldığınıza bakmaz sizi direk alıcıya yönlendirirler eğerki siz alıcı benim ürünümü geri almadı derseniz elimizden birşey gelmez derler

garanti ile ilgili koşlları servisler daha net anlatacaktır sonuçta iade değişim tamir yetkisi onlarda ki onlar direk hologramın orjinalliğine ve üzerindeki garanti mükellef nosuna bakarlar

forum ortamında yazılanlara bende katılıyorum çok uçuk şeyler yazabilenler oluyor

• arkadaslar merhaba, suanda bu tv yi bulma sansımız varmıdır. Acıkcası cok canım cekti
    guncel fiyatı nedir asagı yukarı, yardım rica...
  • 5800 12ay + orjinal sehpa istersen yarın adresine göndereyim
  • quote:

5800 12ay + orjinal sehpa istersen yarın adresine göndereyim

Keroine arkadasım cok tesekur ederim. Ben yukarda 3900 YTL ye alınmıs gorunce sevinmistim ama sonra fark ettim teshir urunu diye o fiyata sanırım.
    Bu durumda fiyat benim icin yuksek. En azından simdilik beklemeye gecmeliyim. Malun yakında dugun var ve oncelik ne yazıkkı tv olamıyor bu durumda
  • Arkadaslar eski digiturk cihazina gore sizlerin tv ayarlari nasil. Gecenlerde fabrika ayarlarina geri donus yaptim ve bir turlu istedigim eski guzel ayari tutturamadim.

Digiturk tv ayarlarini yazarsaniz sevinirim.
  • Arkadaslar 55A2000 i eski digiturk cihaziyla kullananlar var ise ekran ayarlarini yazabilir mi. Belki daha iyi goruntu elde edebiliriz. ?
  • quote:

bunları unutmuşum bu arada hayırlı olsun diyen tüm dostlara teşekkürler.

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA...

oyun grand turismomu ne ya?

• @ vincent mancini

oyun pgr3 .xbox 360 . bu arada tozlu sayfaları bulmuşsun. eski günler aklıma geldi
  • arkadaslar herkese selam,

az once 3150 ytl ye aldım Tepe Home dan. Carsamba gunu gondericekler.Emegi gecen herkese tesekkur ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ict-onur

arkadaslar herkese selam,

az once 3150 ytl ye aldım Tepe Home dan. Carsamba gunu gondericekler.Emegi gecen herkese tesekkur ederim.

Hayırlı olsun. Gerçekten çok hesaplı almışsınız. Ürün sıfır mı teşhir ürünü mü, fiyata sehpa dahil mi. Bunları da belirtirseniz, diğer almayı düşünen arkadaşlar da bu fırsattan faydalanabilirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @coyote

quote:

Orjinalden alıntı: ict-onur

arkadaslar herkese selam,

Hayırlı olsun. Gerçekten çok hesaplı almışsınız. Ürün sıfır mı teşhir ürünü mü, fiyata sehpa dahil mi. Bunları da belirtirseniz, diğer almayı düşünen arkadaşlar da bu fırsattan faydalanabilirler.

cok tsk ederim. Urunu ankara Bilkent teki Tepe home dan aldım. teshir urunuydu, sıfırını sordum ama maalesef yok dediler ve satıcının dedigine gore getirmiceklermis. Garantisini bugunden itibaren baslatıyorlar. Sehpa almadım, mobilyaya uygun bir konsol dusunuyorum.

Bir kac gun once sxrd yi almayı simdilik ertelicem galiba demistim. Bugunde hic aklımda yokken Tepe de karsıma cıktı. Yanımdaki arkadaslara kac gundur bahsediyordum cok guzel vs diye. Gelin bir bakın dedim ve fiyatını gordum, bu bir isaret olmalı diye dusunup aldım

3500 YTL yi 6 ay erteleme 12 ay taksit yapıyorlardı card finansa ama ben 3150 ye pesin aldım. Umarım satıcının dedigi dogru cıkmaz ve bu fırsattan baskalarıda yararlanabilir.

Gerci lcd, plazma, projeksiyon tv konularında uzman degilim bu forumda yazılan iyi seyler uzerine aldım. Yanında sony nin lcd ve plazma panalleri vardı. Aynı dvd den yanın verdik. Tek gordugum Lcd ler daha parlaktı. belkide gerekli ayrlar yapılınca bu fark da kapanır. Alıpda kullanan arkadaslarımızın yazdıklarına bakılırsa pisman olmıyacagım bir urun...

Tekrar bu forumda emegi gecen herkese cok tskler...

• ict-onur hayırlı olsun, güle güle kullan. Herhalde en düşük fiyat rekoru sendedir.
  • @ict-onur
    hayırlı uğurlu olsun diyelim ve boş geçmeyelim GT5 P (ps3)

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.