Şimdi Ara

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA... (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
2
Favori
92.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler epey zaman geçmiş ama bir sorun var gibi tv de paylaşayım dedim. @coyote nin linklerde verdiği renk tonu değişikliği bende mor olarak var. Pek rahatsız etmiyor, hatta hiç, sadece açı değiştirirken göze batıyor, ama olmasa daha iyi olur tabi. Buna servis bir çözüm bulur mu? Teşekkürler...
  • forum cok yavasladı
  • Evet nerdesiniz millet
  • Merhaba Arkadaşlar,

Henüz garantisi bitmemiş KDS 55A2000 televizyonumu satmayı düşünüyorum (LED LCD olayına sardım). Durumu son derece iyi kozmetik olarak sıfır gibi diyebilirim. Herhangi hiç bir sorunu yoktur. Kumandası kullanılmadı bile. Ankarada'yım fiyat olarak da son 2500 YTL düşündüm.

İlgilenen olursa beklerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @coyote

quote:

Orjinalden alıntı: Hi-def-man

Sevgili @Coyote ,

Aynı sorun bende de vardı. Ekran kartının çıkışını 1080p50hz ve 1080p60hz arasında değiştirmeyi denersen eğer çözülebilir ben bu şekilde çözüdüm.

Panasonic Projektörümde aynı sorun olmuştu. 50hz ile farklı büyüklükte 60hz ile farklı büyülükte görüntü alınıyor.

Sağolasın, evdeki tadilat işlerini bitirir bitirmez denerim.

Ben vaio fw21e laptoptan hdmi üzerinden görüntü alıyorum ama kenarladan taşma oluyo şimdi hemen denedim 50hz 60hz olayını fayda etmedi hiç değişmedi yine taşıyo...
    Sinir bozucu bi durum nasıl bi hatadır bu.

• nerde bu kds kullanıcıları........
  • arkadaslar merhaba,

ben dsmart kullanıyorum altın uclu scrat ile bagladım. TNT ve bazı kanallar hgayet iyiyken bazı kanallar ise oldukca kotu.

Aldıgımdan beri TV nin ayarlarını hic yapmadım desem yeridir. Sizin kullandıgınız ayarları yazabilirmisiniz, benim gibi arkadaslara cok yardımı dokunabilir.

Ayrıca baska bir sorunum daha var; Arkadasımla ps3 pes2009 oynuyordum. Hicbir sorun yoktu. Daha sonra oyunu arkadasıma verdim o kendi ps3 unde oynadı bir hafta sonra. Daha sonra tekrar arkadasım oyunu getirdi benim ps3 ume taktık. Oyundaki gol attıktan sonraki sevinc, tekrar vs gibi goruntulerde bir sorun yok. Yanlız oyun icinde tam anlıyamadıgım bir goruntu bozuklugu var gibi. Gozumu yoruyor sanki goruntu, oyuncuların etrafında cizgiler kare kate gibi vs. tvnin ayarlarını kırcalamıstım bir ara bisey yapmıs olabilir miyim ???

ACIL YARDIM LUTFENNN!!!
  • slm. tv için lamba yedeklemiştim bir ara ?? ama lazım olmayacak çünkü tv yi kullanmıyorum. isteyen olur belki diye belirteyim dedim. lamba orj sıfır kutusunda 500 tl.

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA...
  • @burakreis, lambanın markası nedir. KDS-55A2000'in orjinal lambası için kimi sitelerde osram, kimi sitelerde ise philips diye yazıyor. Doğrusunu ilk elden, sizden öğrenelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @coyote

@burakreis, lambanın markası nedir. KDS-55A2000'in orjinal lambası için kimi sitelerde osram, kimi sitelerde ise philips diye yazıyor. Doğrusunu ilk elden, sizden öğrenelim.

lambanın markası PHİLİPS dostum.
  • @burak reis, teşekkürler.

@hanjin, Nvidia 7900GS ekran kartlı Dell E1705 ile overscan problemine ben de bir çare bulamadım. Ancak eşimin onboard ekran kartlı LG e200 ile problemsiz kullanıyorum. Galiba laptopu, KDS ile uyumlu bir laptop ile değiştirmekten başka bir çare gözükmüyor. NMT ile HTPC arasında gidip geliyorum. Sırf bu overscan probleminden dolayı tercihimi NMT'den yana kullanacağım galiba.
  • Arkadaslar kaç yıl oldu bu foruma başlayalı artık tvler eskıdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baytar17 -- 11 Şubat 2009; 0:40:47 >
  • bu tv leri aldık ta seyretmeye fırsat olmuyor bır türlü
  • Bende bu televizyonu aldığıma çok memnunum,tek sorun ampul sorunu,onun haricinde televizyondan zerre şikayetim yok.

Digitürk DHplus kullanıyorum uzun zamandır,hem HD hemnd SD görüntüden hiç bir şikayetim yok. Televizyonun ayarlarını iyi yaparsanız bir sorun olmuyor.

Nvidia 8600GTS ekran kartlı HTPC bilgisarımda sürekli bağlı,MKV filmlerimi ve dizilerimide büyük bir keyifle izliyorum,en ufak sorunsuz.

Bir arkadaşımız Nvidia ile ekranda taşma olduğunu yazmış,bilgisayarı ilk bağladığımda bendede öyleydi,hatta format atıp yeni windows yüklediğimdede aynısını yapıyor fakat Nvidia kontrolden ekran ayarını kendiniz yapıp köşeleri kendiniz ayarlayabiliyorsunuz,birdahada bozulmuyor.

Bu boyda bu özelliklerde normal lcd tv alsaydım eğer bu televizyona verdiğim paranın enaz 2-3 katını vermem gerekiyordu o günlerde.

Aradaki farkın yarısını bile ampüle harcasam senelerce,yinede maliyet olarak daha ucuza geliyor.

Bu arada ampulü Türkiyeden pahalı almaya gerek yok,amerikadan 3-5 günde enfazla kargo masrafları dahil buradaki fiyatının yarısından az paraya mal oluyor,ben 2 tane birden aldım ve hiçbir sorun yok.

Kısacası KDS55a200 beklentilerimi tamamen karşılamış bir televizyon.

Not: televizyonum,günde enaz 16-18 saat açıktır.

• ilk arıza bende oldu herhalde. Yarın servisi çağıracağım. Ayrıntıları burdan anlatırım artık.
  • Sabah aradım servisleri. Beşiktaş ve leventteki yarın için randevu verdiler. Şişlideki servis öğlene geliriz dedi ve geldi.
    Lamba tozdan ve ısıdan dolayı bozulmuş tarzı bişiyler söylediler. Lamba ile ilgili garanti mevzuatının normal olmadığını, garantiden değişemeyebileceğini söylediler. Bunun için mail atacaklarmış. Yarın belli olacak garantiden mi yoksa garanti dışımı tamir olacağı. Bu arada lama için 188 euro gibi bir fiyat aldı.
    Ebay den hemen lamba siparişi veriyorum.

Kargo dahil 160 $
    Philips Lamp for Sony XL-5200 XL5200 XL-5200U XL5200U
    http://cgi.ebay.com/Philips-Lamp-for-Sony-XL-5200-XL5200-XL-5200U-XL5200U_W0QQitemZ390072876429QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item5ad227bd8d

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA...

• Dün akşam verdiğim siparişi yarım gün içinde kargoya teslim edilmiş.
    Kargo için Track number verilmiş ve USPS Express Mail International ( 1 haftada ulaşır ) tipinde gönderilmiş.

Bu arada bozulan lamba değişimi ile ilgili servisten geri dönüş olmadı bugün. Yarın ben onlara ulaşacağım.
  • Merhaba Arkadaşlar

Bende KDF-50E2000 var. Satmak istiyorum. İlgilenen arkadaşlara duyurulur. Haberlerinizi bekliyorum.
  • Dün aradım, şişli servisi. Onlarada yeni cevap gelmiş ve kabul edilmiş değişimi. Lambanın yurtdışından gönderildiğini, 10-15 gün içinde geleceğini ve lambayı değiştireceklerini bildirdiler. Benim sipariş vermiş olduğum lambada yedeğe çıktı bu sayede.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.