Şimdi Ara

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA... (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
2
Favori
92.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mnurkan

işte bir sxrd ci daha,etoo9 hayırlı olsun güle güle kullan,
    pazar günü metrocity sony de kdf yi inceledim biraz,açıkçası görüntü bende hayal kırıklığı yarattı,
    sony deki görevli arkadaşta 55a2000 için en az 6 metre izleme mesafesi gerek dedi,sizde doğrumu ?
    eşim kdf yi görünce gözü direk lcd lere kaydı tabiki,oysaki ben 55a2000 den önce plazmada karar kılmıştım,sony deki arkadaş plazmalar için de;avrupada plazma kalkıyor en iyisi lcd dedi,acaba bu bir satış stratejisimi yoksa doğrumu söylüyor ?
    ayrıca bildiğim kadarıyla sony nin panellerini samsung üretiyor dedim,verdiği cevap 2003 e kadar öyleydi ama şimdi % 50 - % 50 üretiliyor oldu ???

sağol dostum
    ben tv yi kendi odama koydum ve mesafemde 2-2.5 metre herşey mükemmel artı kaçkişinin evinde en az 6 metrelik mesafe olcak kadar salon var salon boş değilki yemek masası var cart var curt var hiç bişi koymaman lazım bence o satış elemanına benden bi selam söyle 2.5 metreden çokta güzel seyrediliyomuş de
    diğer sorularına bişi diyemicem ama sony plazma yapmıyorsa ille bildiği bişeyler vardır çünkü bence dünyanın en büyük markası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etoo9 -- 2 Nisan 2007; 15:47:58 >

• burak reis sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında ?
  • quote:

burak reis sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında ?

kdf serisi satış yerlerinde evdeki performans ı malesef sunamıyor. bunun tabi çeşitli nedenleri var o konuya girmiyeyim. ama şunu kısaca belirteyim evdeki görüntü daha başarılı. gelelim izleme mesafesine .satıcı arkadaş biraz abartmış 6m oldukça uzun bir mesafe ben evde en fazla 7 m mesafeye kadar çıkıyorum ama normalde izleme mesafem yaklaşık 3,5 m kdf varkende bu uzaklıktan izliyordum sxrd ilede aynı mesafeden izliyorum geçenlerde burada yazmıştım sxrd ile denemek için 1m kadar bir mesafeye koltuk koydum oturdum o kadar az mesafede bile rahatsız etmiyor görüntü tabiki 3,5 m deki gibi değil ama izlenebilir şekilde. ama kdf alacaksan bence 3 m mesafen olsun derim . birde kdf de açı çok önemli tam karşıdan daha hoş görüntü alınıyor ama sxrd alacaksan nereden istersen bak sorun yok. sonuç olarak kdf yi satış noktalarında izlediğin görüntüye göre değerlendirme derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak reis -- 2 Nisan 2007; 16:34:43 >

• etoo9 hayırlı olsun darısı başımıza
  • quote:

Orjinalden alıntı: gezgin16

etoo9 hayırlı olsun darısı başımıza

sağol gezgin16
    inşallah sende alırsın mükemmel bi alet
  • arkadaşlar ben sehpa yaptırtmayı düşünüyorum sizin sehpaların boyları kaç santim ?
  • etoo9 hayırlı olsun,güle güle kullan
    ben yine de 50" bekliyeceğim (odama göre)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Begonvill

etoo9 hayırlı olsun,güle güle kullan
    ben yine de 50" bekliyeceğim (odama göre)

sağol begonvill darısı başına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etoo9 -- 3 Nisan 2007; 10:11:13 >
  • şimdi doğubanktan geliyorum,muhteşem 55 i nihayet canlı canlı görebildim, ( her akşam evinde görenler gülmesin )

ne kadar doğru bilmiyorum ama euroasia garantili 5500 ytl dediler,pazarlık falan yapmadım,ne diyorsunuz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: etoo9

arkadaşlar ben sehpa yaptırtmayı düşünüyorum sizin sehpaların boyları kaç santim ?

@etoo9 hayırlı olsun arkadaşım, evet bu sehpa olayı benim de kafamı kurcalıyor... acaba tv sahipleri yazabilirler mi sehpalarının boylarını, sanki sehpalar küçük ve kotukta oturuken göz hizasının altında kalacakmış gibi geliyor... özel yaptırıp biraz daha yüksek bi sehpa olsa daha mı iyi olur ki acaba...
  • quote:

şimdi doğubanktan geliyorum,muhteşem 55 i nihayet canlı canlı görebildim, ( her akşam evinde görenler gülmesin )

ne kadar doğru bilmiyorum ama euroasia garantili 5500 ytl dediler,pazarlık falan yapmadım,ne diyorsunuz ?

doğubank euroasia garantisi verebiliyor muymuş ki, bence biraz düşündürücü, çünkü o fiyata biraz zor gibi, bir de oradaki ürünler garanti dışı diye biliyordum... benim alabildiğim en son fiyat, buraya da yazmıştım 5.750 YTL idi.. Ank. izmir cad. deydi, ama euroasia garantisi varmıydı o anda almayacağım için fazla irdelememiştim.
  • quote:

şimdi doğubanktan geliyorum,muhteşem 55 i nihayet canlı canlı görebildim, ( her akşam evinde görenler gülmesin )

o kadar ucuz ve euroasia garantiliyse al derim
  • banada pek inandırıcı gelmedi aslında ama sizlerinde fikrini almak istedim,euroasia garantisini biz nasıl garantiye alabiliriz doğubanktan
    bende sordum garantiyi sizmi veriyorsunuz diye,bizim öyle bir hakkımız yok,euroasia veriyor,
    faturalı garantili ama faturayı biraz düşük keseriz diyorlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: marmaris

quote:

Orjinalden alıntı: etoo9

arkadaşlar ben sehpa yaptırtmayı düşünüyorum sizin sehpaların boyları kaç santim ?

@etoo9 hayırlı olsun arkadaşım, evet bu sehpa olayı benim de kafamı kurcalıyor... acaba tv sahipleri yazabilirler mi sehpalarının boylarını, sanki sehpalar küçük ve kotukta oturuken göz hizasının altında kalacakmış gibi geliyor... özel yaptırıp biraz daha yüksek bi sehpa olsa daha mı iyi olur ki acaba...

sağol marmaris
    ben boy olarak 35 santim uzunluğunda bi sehpa yaptırtıyorum bana yüksek gelcek gibi geliyo ama görücez bakalım sehpa da oldumu fotoları koyarım artık eğer alçak gelirse de 5 santimlik mi ne ayaklar varmış ondan yapıcak yani istersem 40 santim olacak perşembe yaparım dedi bakalım inşallah yüksekte kalmaz 2.5 metreden izliyorum boyun fıtığı olmayayım

• quote:

banada pek inandırıcı gelmedi aslında ama sizlerinde fikrini almak istedim,euroasia garantisini biz nasıl garantiye alabiliriz doğubanktan
    bende sordum garantiyi sizmi veriyorsunuz diye,bizim öyle bir hakkımız yok,euroasia veriyor,
    faturalı garantili ama faturayı biraz düşük keseriz diyorlar...

ama aslında 5500 olabilir çünkü ben çanakkale den aldım ve peşin fiyat 6000 ya bıraktılar doğubank ta 5500 normal gibi geldi bana
  • Merhaba arkadaşlar,yaklaşık 1,5 senedir yazılarınızı takip ediyorum, hepinize çok teşekkürler.Sizlerin sayesinde televizyonlar ve görüntü özellikleri konusunda epeyce fikir sahibi oldum.
    2 aydır SXRD izliyorum, ondan önce 1 sene boyunca KDF 50 kullandım.KDF' dende oldukça memnundum ancak fan sesi ve kontrast düşüklüğü hep seyir keyfimi kaçırdı.Tamamen amatör birisi olarak yazıyorum ki, her ikisi arasında fiyat da dahil olmak üzere belirgin farklılıklar var.5-6 bin ytl civarında tv alacak olanlara kısıtlı bilgi ve tecrübemle tavsiye ederim.Ben lamba ömrü, garantisizliği gibi konuları gözetmeksizin doğubanktan 5250 ytl ye aldım.
    SXRD kullanan arkaşlardan da birkaç isteğim var.Öncelikle tv de ayarlar bölümünde film modunda mod1 aktifleştirildiğinde oluşan görüntü değişikliğini değerlendirmelerini,bir de mümkünse türkçe kullanım klavuzuna ulaşabileceğim bir site ismini rica ediyorum.
    Hepinize tekrar teşekkür ediyorum...

• Merhaba Arkadaşlar,

Yaklaşık 1,5 aydır sürekli sizleri takip ediyorum ve yaptığınız yorumlar sonrasında bu televizyonu alışveriş listemdeki diğer adaylar arasında en ön sıraya çıkardım.Ancak son kararı vermeden önce kafama takılan bazı soruları sizlerle paylaşmak istedim;

1. TV'yi koyacağım oda 30 metrekare büyüklüğünde ve izleme mesafesi koltukların pozisyonuna göre 1,5 mt ile 4,5 m arasında değişiyor.Ama genelde 3 mt mesafeden ve 40 - 45 derecelik bir açıyla izleyeceğim.TV'yi % 60 Digiturk seyrederken,% 20 DVD seyrederken,% 20'de oyun oynarken kullanmayı düşünüyorum.Bu doğrultuda(oda büyüklüğü,izleme mesafeleri ve açıları,kullanım amaçları göz önüne alındığında) sizce bu TV'yi almam doğru olurmu?

2. Denizli'de TV'yi farklı kaynaklarla test etme imkanım olmadı,ancak haftasonu İzmir'de olacağım.Bildiğim kadarıyla aramızda İzmir'de olan arkadaşlar vardı.İzmir'de değişik kaynaklarda TV performansını görebileceğim mağaza varmıdır?

3. Oyun için şimdilik PS2 kullanmayı düşünüyorum ama PS2'yi elimden çıkarır çıkarmaz PS3 alacağım.Aranızda bu TV'de PS2 performansını gören veya test eden oldumu?Eğer imkanı olan varsa fikir amacıyla birkaç fotoğraf koyabilirse çok memnun olurum.

4. Hem Digiturk'ün görüntü kalitesini yükseltebilmek hem de daha kaliteli bir ev sinema sistemi kurabilmek amacıyla Onkyo TX-SR674 veya Yamaha RX-V2700 A/V receiver almayı düşünüyorum.Aranızda bu cihazları kullanan varmı,performanstan memnunmusunuz?Veya böyle bir cihaz almadan önce digiturkün HD yayına başlamasınımı beklememi önerirsiniz.

5. Bu TV ile Digiturkten daha iyi görüntü alabilmek için başka profesyonel tavsiyelerinize açığım.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.Kafam TV konusunda çok karışık ve bir türlü karar veremedim.Ancak evdeki 82 ekran CRT TV'yi sattığım için önümüzdeki hafta TV'siz kalacağım.Dolayısıyla acil olarak kararı verip artık bende aranıza katılmak istiyorum.

• yaw arkadaşlar biraz gerideki sayfaları kurcalayın derim. oralarda tüm sorularınıza aradığınız cevapları bulacaksınz. 5500ytl ye EUROSIA garantili olmaz demişsiniz ben 1 ay evvel 5450 ytl ye EUROSIA garantili ürün aldım .yani oluyormuş. bu arada benim kullandığım sehpa nın ölçülerinide yazayım . uzunluk=1.42 cm
    genişlik=42 cm
    yükseklik=42 cm
    bu ölçülere sahip olan sehpa ile görüş açısı gayet başarılı ne çok yüksek nede alçak bu konuda bir araştırmam olmuştu daha yüksek sehpada hem hoş durmuyor çünkü tv baya bir heybetli hemde göz açısını bozuyor .tabi bu benim görüşüm ve koltuklarımın yüksekliği ile orantılı. yine alacak arkadaşlar göz zevkleri ve oturma guruplarına göre sehpa yüksekliğine dikkat etsinler derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak reis -- 3 Nisan 2007; 20:37:12 >

• burak reis bilgiler için sağol bence de tv yukarda olursa çok kötü olur çünkü tv dev gibi ben 35 santim yaptırtıyorum inşallah güzel olur.
  • arkadaşlar nasıl resim ekleniyo?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.