Şimdi Ara

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA... (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
2
Favori
92.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: etoo9

arkadaşlar nasıl resim ekleniyo?

msj yazdığın bölümün altında solda resim ekle ye tıkla resimlerin VGA modunda olsun ekle daha sonra mesajda resmi görüntüle yazısı yanındaki kutuyu işaretle ve tamam de.
  • Beyler dun aksam 5 li denedim olmadi simdi tek tek bide linux ten gonderdigim icin ing yok karisik biraz uzun surdu cozmem sayfalar falan hata verdi nese ilk resim

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA...
  • yine hatalar veriyo anlamadim gitti
  • 2. resim

• 3 res ten devam

• son res motorstorm isterseniz koyarim

• resimler için teşekkürler bir kaç adetde motorstorm dan attırırsan memnun oluruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak reis

resimler için teşekkürler bir kaç adetde motorstorm dan attırırsan memnun oluruz

bisey degil dostum motorstorm u da bir ara atarim oyunu simdi bitirdim cok saglam ya
  • günün resimleri

• üç kuruş fazla olsun illaki kırmızı olsun

• inanılmaz bir keyifle izlenir bu cihazda F1
  • quote:

günün resimleri

baştan sona izledin mi?kardeşim lg le2r almış,orda izledik.pixelleşmeler oluyordu,çekimden mi yoksa tv den mi??
    sizde de oluyormuydu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: raifkokten

quote:

günün resimleri

baştan sona izledin mi?kardeşim lg le2r almış,orda izledik.pixelleşmeler oluyordu,çekimden mi yoksa tv den mi??
    sizde de oluyormuydu??

ewt baştan sona izledim pixelleşme yoktu. ben diji türk kullanıyorum geçen günlerde bazı arkadaşlarımla bu konuşma geçti. bölge bölge yayın kalitesinin değiştiğini savunanlar oldu yani tv lerin bir kabahati olmadığını düşünüyorlar. bende aynı kanıdayım. ve şunuda belirteyim resimler çok iyi çıkmamış görüntü daha kaliteliydi. üstelik 55 inç tv nin hemen dibinden çekilen fotolar bunlar izleme mesafesinden değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak reis -- 9 Nisan 2007; 9:25:45 >

• resimler süper
  • @burak reis valla diyebilecek bişii yok, öylece ağzım açık baktım fotolara, teşekkürler bu arada paylaşım için, sen de söylemişsin bence de gerçeği fotolardan çok daha kaliteli ve izlemesi bi o kadar heyecanlıdır, iyi seyirler.. ben de hafta sonu formula izledim ama şimdi ben nereye bakmışım diyorum
  • marmaris. rica ederim müsait oldukça paylaşıma her zaman varım. bu tv ye karar vermemde senin ve eros33 ün katkıları var. diğer topic lerde insanlar yorumlarını yapıyorlar ama resim sayılarını az tutuyorlar. yorum yaparak elde ettiğiniz başarı pek ön plana çıkamıyor. tv lerin çok çeşitli olduğu bu dönemde resimlerle paylaşmak bence çok önemli. alacak arkadaşların yada niyetli olanların kafalarındaki soru iaşaretleride biraz olsun cevap buluyor diye düşünüyorum. tv yi aldıktansonra keyfini sürelim ama köşeye çekilmeyelim iyi yada kötü görsellerimizi paylaşalım ne kadar paylaşırsak hata yapma risk imiz o kadar azalır diye düşünüyorum.
  • arkadaşlar dün sonunda psnetwork e bağlandım blu-ray trailer çekicektim size güzel fotolar sunmak için ama 7980mb yi görünce insan duraksıyor 256 sınırsız olduğu için o trailer bana 1 haftada falan gelir her halde ondan çekmedim 1024 yapmayı düşünüyorum yapınca artık çekerim
  • butun sony kds55a2000 kullanıcıları fotolar super allah uzun sure zevkle kullanmanızı nasıp etsın dogubanktakı kds ler ucuzlar ucuzlamaz buradan haber vercegım selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: eros33

butun sony kds55a2000 kullanıcıları fotolar super allah uzun sure zevkle kullanmanızı nasıp etsın dogubanktakı kds ler ucuzlar ucuzlamaz buradan haber vercegım selamlar

penta elektronik
  • dostum penta elektronık getırdıgı kds lerı esnafa dagıttı ama fıatı ucuzlarda tekrar getırırmı onu bılemem
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.