Bildirim
Beklenen Otomobil İ30 sedan
Milka Spread Fındıklı Sürülebilir Çikolata 350 gr - 6 Adet : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DFMJQ3F1
6 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Haberin altında yazdığı gibi bir tasarımcının fotoşop çalışması
i30 sedan olarak adlandırılabilecek araç Hyundai Avante 2011 diye aratın. -
i30 sahibi olarak i30'dan soğuttu beni -
ya arkadaşlar bendede i30 var fakat araba çok berbat 2008 model full i30 var bende yaklaşık 2 ay önce servise götürdüm garantisi bitiyo son bi bakım yapın diye servis bana 3100 tl masraf çıkardı ve garantiye sokmayacağını söyledi ve şu anda mahkemeliğiz arabanın iadesi diye dava açtık ve avukatın söylediğine göe 100de100 haklıyız servisdeki personel bile bana haklısın dedi ama servis müdürünün kıllığı nedeniyle arabayı yapmadılar araba nerdeyse 3. ay girdi serviste yatıyo daha 20000 km de turbosu yandı 30000 kmden beri arabanın direksiyondan gelen sesleri kesemediler araba 99400km de şu an 2 senede bi arızayı gideremediler her bakıma gittiğinde arabanın mutlaka bi arızası çıkıyor. uzun yolda araba ben fena halde yıpratıyor o yüzden i30 a son derece karşıyım dünyada bi araba i 30 kalsa binmem eşekle gezerim i30la gezmem o derece bunalttı -
Sizde i30 olduğuna emin misiniz? Gerek üslubunuz, gerekse i30'un garantisinin 5 yıl olduğundan bihaber olmanız(Aracı ilk almış olsanız bile daha en az 2 sene var), bana sizin uydurduğunuz izlemini oluşturdu.
Bence i30 almadınız(alamadınız), size i30 diye eşşek sattılar, sizde bunu yediniz!
quote:
Orijinalden alıntı: mturhan25
ya arkadaşlar bendede i30 var fakat araba çok berbat 2008 model full i30 var bende yaklaşık 2 ay önce servise götürdüm garantisi bitiyo son bi bakım yapın diye servis bana 3100 tl masraf çıkardı ve garantiye sokmayacağını söyledi ve şu anda mahkemeliğiz arabanın iadesi diye dava açtık ve avukatın söylediğine göe 100de100 haklıyız servisdeki personel bile bana haklısın dedi ama servis müdürünün kıllığı nedeniyle arabayı yapmadılar araba nerdeyse 3. ay girdi serviste yatıyo daha 20000 km de turbosu yandı 30000 kmden beri arabanın direksiyondan gelen sesleri kesemediler araba 99400km de şu an 2 senede bi arızayı gideremediler her bakıma gittiğinde arabanın mutlaka bi arızası çıkıyor. uzun yolda araba ben fena halde yıpratıyor o yüzden i30 a son derece karşıyım dünyada bi araba i 30 kalsa binmem eşekle gezerim i30la gezmem o derece bunalttı
-
Turbo Var Diye Full Gaz Gezerseniz Turboda Patlar Motorda İner..Hemen Suçu Arabaya Atmamak Lazım Araba Sürücüyle Bütünleşiktir..Ben Bundan Önceki Hyundai H100 TCİ Aracımı O Kadar Hor Kullandımki O Kadar Yük Altında Kullandımki Yinede 140000 Kmde Tık Demedi.... -
Evet forumların herkeze açık oluşu sebebiyle milleti yalan yanlış yönlendiriyolar ve işin kötü tarafı bilinçli bir şekilde ve sistematik yapılıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X